Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Θα Σκουριάσει όλη η Ελλάδα

Χαμός γίνεται στις Σκουριές Χαλκιδικής καθώς προσπαθεί να επιβληθεί η καταστροφή του περιβάλλοντος και η κερδοφορία των ξένων νταβαντζήδων της Goldman Sachs  και των εγχώριων απατεώνων.

Το ελληνικό (fail) κράτος που απλώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μιζαδόρων έδωσε την περιοχή δώρο στους διεθνείς και εγχώριους τοκογλύφους και εργολάβους. Μάλιστα κινήθηκε εναντίον της απόφασης του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για αποζημίωση της κοινοπραξίας των μαφιόζιων προς του κατοίκους.

Συνεχίζεται και εκεί ο επαίσχυντος όσο και προδοτικός ρόλος της αστυνομίας και ειδικά των τραμπούκων και μπράβων των ΜΑΤ, που χωρίς εισαγγελική απόφαση κλείνουν δημόσιο χώρο και απαγορεύουν την προσπέλαση στο δάσος. Φαίνεται ότι προτιμούν να είναι τα σκυλιά των αφεντικών, όπως και με τη Χαλυβουργία.

Οδηγός μας ας είναι η Κερατέα. Να Σκουριάσει όλη η Ελλάδα.

Υ.Γ. Το νόμος και τάξη του Σαμαρά (που σημαίνει θα γαμηθείτε όλοι για να βγάλει λεφτά ο κάθε Μπόμπολας και ο κάθε Μάνεσης) μπήκε σε εφαρμογή. Πλαστικές σφαίρες ρίχνουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη στους κατοίκους για να προστατέψουν την "επένδυση" όπως χαρακτηρίζει το έγκλημα κάθε καριόλης των ξεπουλημένων ΜΜΕ.

Δείτε το χρονικό και φωτογραφίες εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας