Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ο βρώμικος Χάρυ Καθαρός

*dirty Harry Clean

Cleanex έχει γίνει ο Χάρυ Κλυν και καθαρίζει Τσίπρες και τΣυΡιζΑίους. Τελευταίως την έπεσε στον Στάθη και, συντροφικά πάντα, του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Τσίπρας δεν κουβαλάει τα κουσούρια της Αριστεράς.
Μετα από πολύ σκέψη και ενώ έλεγα πως θα έγραφα κάτι που θα διαφωνούσα μαζί του το σκέφτηκα καλλίτερα και είδα ότι μάλλον συμφωνώ.

Ο Τσίπρας δεν κουβαλά τα κουσούρια της αριστεράς όντως. Λέει τα ψέματα αναίσχυντα και ανερυθρίαστα, Συναγελάζεται με την αστική τάξη και την ολιγαρχία συμμαχώντας κρυφά μαζί τους. Κόβει συντάξεις, μισθούς και διαλύει εργατικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αίμα και μάχες σε βουνά, λαγκάδια και πόλεις. Ενώ τα κάνει όλα αυτά πηγαίνει και καταθέτει στεφάνια εκεί που εκτελέστηκαν κομμουνιστές από τους Γερμανούς κατακτητές ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος παραδίδει τη χώρα για να κρατήσει τη θεσούλα του.. ποια θεσούλα δηλαδή... τη θεσάρα του.
Πηγαίνει στον Άη Στράτη και μιλά για αυτούς που υπέμειναν βασανιστήρια αλλά δεν υπέγραφαν  ενώ ο ίδιος από μνημόνιο σε παράδοση του έχει γίνει τόσο συνήθεια να υπογράφει που έχει και στυλό στην τουαλέτα και υπογράφει και το χαρτί υγείας. Κοντεύει να αλλάξει το όνομά του σε Τζίφρα.
Πάνε τα παλιά κουσούρια... Μαζί και τα παλιά νοσοκομεία, οι παλιές υποσχέσεις, τα παλιοσχολεία με τα παλιομαθήματα και οι παλιοκαθηγητές. Οι παλιομισθοί και οι παλιοσυντάξεις. Θα φύγουν και τα παλιόσπιτα και η δημόσια παλιοπεριουσία.
Πάει και η παλιοαριστερά. Και το πρόβλημα είναι ότι η δεν φέρνει τίποτα στη θέση τους ή φερνει πόνο δυστυχία και θάνατο. Φέρνει το πιο παλιό από το παλιό. 
Ο Τσίπρας είναι αδίστακτος αλλά μου φαίνεται ότι και συ το ίδιο είσαι Χάρυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας