Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Οι Έλληνες διαφέρουν από τους άλλους

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια διάφορα αρχίδια ότι οι Έλληνες διαφέρουν και κάνουν και δείχνουν ...
Τελικά κατέληξα να το πιστεύω και γω ότι οι Έλληνες διαφέρουν.
Έξη χρόνια μνημόνια θα έπρεπε να με πείσουν νωρίτερα, αλλά κάτι οι πλατείες, κάτι η στροφή του κόσμου στην αριστερή ρητορική του ΣυΡιζΑ κάτι το 62% του Όχι με κρατούσαν σε μια ισορροπία.

Ώσπου ήρθαν και οι σημερινές δηλώσεις από τις Βρυξέλλες ότι "Οι Έλληνες έκαναν τη μεγαλύτερη οικονομική προσαρμογή στην ιστορία" και "πρέπει να τους ξαναδώσουμε την αξιοπρέπεια"

Μαλάκα μου πρέπει να χέζονται στο γέλιο μέσα στο Eurogroup με μας. "Χώσε ρε βαθιά στον κώλο τα μέτρα, και μη ξεχάσεις να βάλει οδοντόπαστα για όταν βγει στο στόμα" και άλλα τέτοια ιλαρά με τους μπουχέσες του Τσίπρα να χασκογελάνε δουλικά.

Και τα λένε αυτά και μεις κοιτάμε. Πεινάμε, σε λίγο θα διψάμε και κοιτάμε να μας λένε ότι είμαστε τα μεγαλύτερα ζώα στην ιστορία του καπιταλισμού. Μας λένε ότι μας πήραν την αξιοπρέπεια και θα έπρεπε να μας τη δώσουν πίσω και μεις στην αποχαύνωση μας και στην προσπάθεια να σώσουμε τον κώλο μας. Ειδικά κάτι συνδικαλισταράδες (να δεις δεξιούς να υπερασπίζουν τον ξεΤσίπρωτο να σου πέσει το σαγόνι) κάτι πασοκολαμόγια και κάτι πατριωτάρες αληταράδες.

Μάγκες στους αδύναμους και στους μετανάστες
μπροστά στους δυνατούς κότες λειράτες

Όντως οι Έλληνες διαφέρουν. Εθελόδουλοι, υποταγμένοι και παρτάκηδες όσο κανέας άλλος λαός...
Ρε ούστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας