Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ξετσίπρωτοι


Colpo grosso ήταν ο ΣυΡιζΑ για τους δανειστές... Η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα. Ότι δεν μπορούσε να περάσει Σα(χλα)μαράς ξετσίπωτα ο όλος τΣυριζα το περνά με τους βουλευτές να χύνουν δάκρυα από φόβο μη χάσουν τον παχυλό μισθό τους, την εξουσία και τους διορισμούς που μοιράζουν σε κάτι ανύπαρκτα τυπάκια στυλ Καρανίκα.

Χειρότεροι από Νέα Δημοπρασία και μΠΑτΣΟΚ μαζί, και έχει δίκιο ο Δρογώσης που λέει ότι αδικήσαμε τον Σα-χλα-μαρά. ΔΕΝ υπήρχε  περίπτωση να περάσει τόσα και τέτοιας έντασης μέτρα κανείς από τους προηγούμενους χωρίς να καεί η Ελλάδα. Τούτοι εδώ όμως τα πέρασαν και δεν κάηκε. Όχι γιατί αυτοί που διαμαρτυρόταν ήταν δικοί τους. Αλλά γιατί ευνούχισαν την ελπίδα, επέφεραν πλήρη αποπροσανατολισμό στον κόσμο που στηρίχθηκε πάνω τους, σε μια τελευταία ελπίδα να λυθεί αναίμακτα το θέμα της Ελλάδας.

Και από κοντά τα μέλη-τσιράκια του τΣυΡιζΑ, μικρόνοοι που δεν μπορούν να απεξαρτηθούν ή, ως επί το πλείστον, λιγούρια που περιμένουν να πέσει κανένα τρίμμα από το τραπέζι που καταναλώνεται ο ελληνικός λαός να φάνε και αυτοί. Αυτοί που βαυκαλίζονται ότι είναι αριστεροί κυβέρνηση και που από πολέμιοι των μνημονίων και των δανειστών στις τοπικές έγιναν οι καλλίτεροι γλύφτες και σκίζουν τα ιμάτιά τους για να τιμήσουμε την υπογραφή μας...
Μόνο που υπογραφή είναι δική τους και μόνο. Της κυβέρνησης, των βουλευτάδων και δική τους προσωπικά του καθενός από αυτούς που συνεχίζουν αδιάντροπα και ξετσίπωτα να στηρίζουν με πάθος.

Δεν είναι δεξιοί, ούτε πασόκοι. Και βέβαια δεν είναι αριστεροί.
Ανθρωπάκια, ουτιδανοί και πουθενάδες είστε. Όλοι σας.
Γι' αυτό και βγάζετε ζώα που λένε ότι όσοι παίρνουν ΕΚΑΣ φοροκλέβουν. Ότι οι φόροι αφορούν όσους πίνουν καφέ, καπνίζουν και τρώνε ταυτόχρονα. Και το βαρέλι δεν έχει πάτο....
ΞΕΦΤΙΛΕΣΜΕΝΟΙ

Βέβαια ο οχετός του μυαλού σας θα ξεράσει ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον της "αριστερής" κυβέρνησης αλλά την αλήθεια την ξέρετε. Εσείς είστε ο εχθρός του λαού. Εσείς είστε η δεξιά. Εσείς είστε τα τσιράκια των δανειστών και οι σφαγείς του Λαού.

και δεν έχετε ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά από τους Νεοδημοπράτες και τους μΠΑτΣΟΚΟΥς. Η μόνη διαφορά σας είναι ότι είστε χειρότεροι. Πιο αδίστακτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας