Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Πως γαμάς μια σωστή άποψη; Βάζεις να την πει ο πιο λάθος άνθρωπος.



Πως γαμάς μια σωστή άποψη; Βάζεις να την πει ο πιο λάθος άνθρωπος. 
Το βάζεις είναι σχετικό όταν αυτός είναι ο αντ' αυτού...

Ας τα πάρουμε από την αρχή...
Λίγο μετά το δημοψήφισμα, τα τσιράκια που έμειναν στον τΣυΡιζΑ (τέως ΣυΡιζΑ μια που ούτε συνασπισμός είναι, ούτε ριζοσπαστικός είναι ούτε αριστερός είναι) άρχισαν μια προπαγάνδα που βασίστηκε στην αφήγηση του Σόιμπλε ότι είχε προτείνει η Ελλάδα να βγει από το 2011 από το ευρώ και να πάρει και προίκα γι αυτό 50 δις ευρώ!!!!

Τότε οι ξεφτιλισμένοι νεοφιλελέρες τΣυΡιζΑίοι άρχισαν να λένε ότι όσοι θέλουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ παίζουν το παιχνίδι της Γερμανίας!!! Πάνω σ'αυτό στήριξαν και την κωλοτούμπα του μέγιστου απατεώνα Τσίπρα του ξετσίπωτου. "Αν δεν έλεγε ΝΑΙ θα βγαίναμε από το ευρώ, και αυτό ήθελε ο Σόιμπλε".

Βέβαια όλα είναι πούτσες Σόιμπλε.

Κατ' αρχάς δεν εξετάστηκε σε αυτή τη χώρα ακόμη τι σημαίνει να βγεις από το ευρώ. Κάθε τέτοια κουβέντα απαξιώνεται από τα κανάλια και την κουνούν ως μέγιστη απειλή οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Είναι θέσφατο ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ.

Βασικά είναι κυκλική διαλληλία (κυκλικός συνειρμός, όπου ξεκινάς με αποδοχή το ζητούμενο και καταλήγεις σε αυτό!). Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε από το δεδομένο ότι θα μείνουμε στο ευρώ, άρα ότι υποφέρουμε για να συμβαίνει αυτό είναι σωστό και έτσι μένουμε στο ευρώ!!!

Σε αγαστή λοιπόν συνεργασία με το αφεντικό τους στη Γερμανία, τον Σόιμπλε (που ότι κάνει εδώ το έχει ξανακάνει στην ανατολική Ευρώπη) τα εδώ τσιράκια τους (που και αυτοί θα τιμήσουν τις υπογραφές που έβαλαν για να διατηρήσουν την καρέκλα τους όπως και οι προηγούμενοι και οι άλλοι πριν από αυτούς) πρέπει να απαξιώσουν τη συζήτηση για έξοδο επειδή θα τρέξουν και εξελίξεις.

Πως γαμάς μια σωστή άποψη; Την λέει ο πιο λάθος άνθρωπος. Και μετά όποιος έρθει να την υποστηρίξει θα τον αποκαλέσεις προδότη. Εσύ, ο συριζαίος. Ο μεγαλύτερος προδότης της ελπίδας και της ιδεολογίας. Και ξεκινώντας από το δεδομένο αυτό, θα εφαρμόσεις ότι πιο σκληρό νεοφιλελεύθερο μέτρο που θα εξοντώσει τελείως την ελληνική κοινωνία, θα εξαφανίσει την ιδιωτική περιουσία, θα χαρίσει την δημόσια και τους ντόποιους θα τους σκλαβώσει για γενιές σε ατέρμονο χρέος σε μια χώρα ΕΟΖ (ελεύθερη οικονομική ζώνη - χωρίς νόμους και δικαιώματα).

Απλό το κόλπο αλλά πιάνει πάντα εδώ και έξη χρόνια. Μέχρι να μας πιουν τελείως το αίμα και να μας διώξουν αυτοί, όταν δεν θα έχουμε τίποτα να σταθούμε στα πόδια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας