Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πατούλη πολέμα, σου πίνουν τη σαμπάνια


Όταν θέλει να σε πάει στραβά, ξεκινάει στραβά από την αρχή.

Κατέβηκα στην πορεία λίγο καθυστερημένα να έχει περάσει το ΠΑΜΕ (τη βόλτα τους ) . Ήταν μπροστά στη βουλή όταν έμπαινε Φιλελλήνων και Καρ.Σερβίας έφτασε το πανώ της ΓΣΕΕ, με μπατσούληδες μπροστά για να φυλάνε τους εργατοπατέρες.

Ω ρε γαμώ το... Δεν μπορώ να κρατήσω και το στόμα μου και άρχισα τα καντήλια στα κοπρόσκυλα που έξη χρόνια τώρα κάναν την πάπια και τώρα τα πασοκόσκυλα βγήκαν μπροστά για να δώσουν κανένα ψηφαλάκι πίσω στην Φώφη.

Αφού μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι συνέχισα στην Πανεπιστημίου γαμωσταυρώντας όποιον συριζαίο ξεδιάντροπο γνώριζα και τον έβλεπα. Θράσος ή ηλιθιότητα δεν κατάλαβα, ίσως και τα δύο.

Κοιτάζοντας τα πανό για να ξεχωρίζω τα μπλόκ, βλέπω αυτό των γιατρών.
Να ξεκαθαρίσω, ξέρω γιατρούς που ξεσκίζονται απλήρωτοι στις εφημερίες και παρά τις προτάσεις να φύγουν για έξω κάθονται εδώ και το πολεμάνε, στηρίζοντας και άνεργους γονείς!
Όμως όταν είδα τον Πατούλη στην κεφαλή του μπλοκ έπαθα σοκ. Αληθινό σοκ.
Τον κοίταζα καλά καλά και μίλαγα στον εαυτό μου δυνατά (θα με πέρασαν για τρελό οι διπλανοί).
"Ρε συ ο Πατούλης.... Ο Πατούλης!!!!. Αυτός με το χρυσό σαλόνι".
Ναι ρε.. ο παιχταράς άφησε το χρυσό σαλόνι του και καταδέχτηκε να πατήσει τους ρυπαρούς δρόμους της Αθήνας με το σινιέ κοστούμι του... χωρίς την αμερικάνικη γραβάτα πάντως. Αυτή τη βάζει όταν γλύφει κανέναν Αμερικανό αξιωματούχο.
Τώρα μπορεί να φόραγε κόκκινη αγωνιστική.

Πάντως με πήρανε οι φουσκωτοί του (μπράβοι; μπάτσοι;) που τους κοίταζα περίεργα και μίλαγα. Είχε πάει λίγο πιο μπροστά και είχα ξεπεράσει το αρχικό σοκ και είχα αρχίσει να φωνάζω στους γιατρούς
"Πάτε πορεία με τον Πατούλη; Τι διεκδικείτε; Χρυσές πολυθρόνες; ΑΥτός σας οδηγείς; Δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν τον διώχνετε;"
Εκτός από έναν που είπε "Μπροστά βάζουμε τους όμορφους" σαρκαστικά οι άλλοι δεν μίλαγαν.
Ο Πατούλης την έκανε πάντως από την πορεία...

Συνέχισα προς τα πάνω όταν άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες μολότωφ. "Κατά τις δύο θα μας διαλύσουν" μου λέει ένας παππούς κοιτώντας προς τη βουλή, "Για να μας διώξουν".

Μας έδιωξαν βέβαια. Η αριστερά του κώλου σε αγαστή συνεργασία με παρακράτος και μπατσαρία διέλυσαν την πορεία, που όντως είχε κόσμο. Πέσανε και τα δέοντα χημικά για τη μυρουδιά, και για να αποτρέψουν κάποιους από μελλοντικές κοινιτοποιήσεις.

Βέβαια όλο το πράγμα ένα τίποτα, αν εξαιρέσεις ότι φωτογραφήθηκε ο Πατούλης και εμπεδώνει ο τΣυριζας την άποψη ότι είναι υπέρ των πορειών και του κώλου τα εννιάμερα.

Όσο δεν υπάρχει στάση πληρωμών και γενική απεργία διαρκείας με αίτημα την αλλαγή του συστήματος δεν ΠΑΜΕ πουθενά.
Με τους εργατοπατέρες και τους εθνοπατέρες επικεφαλής οι 24ωρες άνευ σημασίας απεργίες μόνο για ξεκάβλωμα των ιθαγενών χρησιμεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας