Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το πρωτογενές ένστικτο "Τσο και Λο"

Χέστηκα. Αν διαβάσεις το κείμενο και παρεξηγηθείς με αυτά που λέω, χέστηκα.
Χέστηκα και αν το βρεις ακραίο ή κακό.
Να είσαι σίγουρος ότι μπορώ να γράψω καθωσπρέπει, κοίτα άλλα κείμενα, αλλά τώρα στ' αρχίδια μου αν είμαι πολιτικώς ορθός.

Θα τα γράψω όπως τα νιώθω και όπως πρέπει εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα. Στ' αρχίδια μου και οι καθωσπρέπει σύντροφοι και συντρόφισσες που με κατηγορούσαν όταν έγραψα για το "μουνί της μάνας του ΜΑΤατζή που είχε πετάξει το δακρυγόνο στο σχολείο στην Ιερισσό. Λες και του αξίζει κάτι άλλο ή καταλαβαίνει κάτι άλλο.

Άκου μαλάκα ιθαγενή που σε έχουν γαμήσει πατόκορφα 5 χρόνια τώρα και θα σε πάνε πίπα κώλο εσένα τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Τις σάρκες σου τρώνε ρε μαλάκα και συ κάθεσαι και κοιτάς πόσοι μετανάστες ήρθανε για να βρίσεις και να απειλήσεις.

Αλλά ρε γιουσουφάκι απέναντι στους δυνάστες σου κότα λειράτη. Πουτάνα στην ψυχή και στη συνείδηση.

Πήγε ο γυρολόγος, ο αδίστακτος, ο ανενδοίαστος ο Βασίλης Οικονόμου, στα Εξάρχεια να φάει. Σκατά στα γένια του μαλάκα. Πήγε για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Πήγε να κάνει επεισόδιο το μουνί της λάσπης.

Ο κύριος τυχάρπαστος ψηφίζει όλα τα μνημόνια από όλα τα κόμματα που μπορούν να του διασφαλίσουν μια καρέκλα να βάλει τον γαμημένο κώλο του και να παίρνει ένα σκασμό λεφτά χωρίς αιδώ. (άντε και στον τΣυΡιζΑ που σου ταιριάζει γελοίε)
Αυτός ο κύριος που γάμησε και γαμάει εκατομμύρια από τους μαλάκες που κάθοναι φτωχοί, χωρίς ρεύμα, χωρίς φαΐ για τα παιδιά τους και αντι να τους γαμήσουν το μουνί που τους τίναζε κουνάνε το κεφάλι συγκαταβατικά όταν πει καμιά εξυπνάδα ο Χατζηνικολάου στον πολιτικό. Ο κάθε Χατζηνικολάου που είναι πιο πλούσιος και δυνατός από τον κάθε Οικονόμου.

Και βρίσκονται κάποιοι που έχουν τ' αρχίδια να συμπεριφερθούν όπως ορίζει η γαμημένη αυτή φύση του κάθε οργανισμού, να αντιγυρίσει τη βία για να επιβιώσει. Και τότε όλο το ξεφτιλισμένο το σύστημα σου κουνά το δάχτυλο να είσαι καθωσπρέπει, ευπρεπής και να σέβεσαι τον πολιτικάντη που εκπροσωπεί, όχι εσένα που τον ψήφισες ρε μαλάκα αλλά, τα συμφέροντα των πλούσιων εναντίον σου.

Άντε γαμηθείτε όσοι από σας που είστε σκλάβοι και επειδή είστε χέστηδες ως το μεδούλι μισείτε όποιον σηκώσει το ανάστημά του ασκώντας ένα ελάχιστο ποσοστό βίας απέναντι σε αυτούς που ξεσκίζουν τις ζωές μας καθημερινά.

Άντε γαμηθείτε εσείς που θέλετε να σκύψετε εθελοντικά στο βιαστή σας επειδή φοράει ακριβή γραβάτα και παίρνει ένα σκασμό λεφτά.

Άντε γαμηθείτε όλοι εσείς που κοιτάζετε το νόμιμο, και δεν καταλαβαίνετε ότι το νόμιμο δεν είναι τίποτα. Ένα κενό γράμμα που του δίνουμε εμείς αξία υπακούοντας σαν σκυλάκια τους αφέντες μας ακόμα και όταν μας μαστιγώνουν, μας αφήνουν νηστικούς ή μας κάνουν ευθανασία.

Άντε γαμηθείτε όλοι εσείς που βλέπετε μόνο προς τα πάνω περιμένοντας μέσα από την ασφάλεια του δημόσιου μισθούς σας και τον συντεχνιακό συνδικαλισμό σας να πάρετε τη θέση των άλλων και μετράτε ψηφαλάκια και κεφάλια άνεργων προβάτων.

Άντε γαμηθείτε και εσείς που νομίζετε ότι με την ψήφο σας κάτι κάνατε στη ζωή σας και μετά περιμένετε να γίνει κάτι.

Οι άλλοι, οι "από πάνω", πολιτική τάξη, δημοσιογράφοι, μπάτσοι και πλούσιοι άντε γαμηθείτε έτσι και αλλιώς αλλά δεν θα υπήρχατε αν δεν γαμιόντουσαν πατόκορφα οι "από κάτω"

Ναι ρε. Τσο και Λο.... Πούτσο και ξύλο σε όσους μας γαμάνε τη ζωή. Τι σκατά; Θα μιλάμε ευγενικά στους δυνάστες; Θα τους γαμήσουμε ότι έχουν και δεν έχουν. Σε αυτούς και στα τσιράκια τους (π.χ. ελεγκτές που νομίζουν οι κυνηγοί κεφαλών ότι έπιασαν τον Πάπα από τ' αρχίδια.

Δεν θα γυρίσουμε όλοι το άλλο μάγουλο μουνόπανα. Η επιβίωση, η αυτοάμυνα, η αυτοσυντήρηση, είναι πάνω από όλους τους νόμους σας ξεφτιλισμένοι

ΥΓ Ακόμη Τσίπρα έχουμε; Τι μαλάκες είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας