Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

No news, good news… Τσιγκολελέτα

No news, good newsΤσιγκολελέτα





Προεδρικοί και προεδρίσκος
Άρχισαν τα όργανα, εδώ και καιρό, σήκω από τη θέση σου λέει το τραγούδι και σηκώθηκαν οι προεδρικοί του τΣυΡζΑ να καταλάβουν τα όργανα. Να κάνουν τα μίνι πραξικοπηματάκια τους (γιατί είναι και μίνι ως άνθρωποι, ως ιδεολογία). Να πάρουν τον έλεγχο του κόμματος ώστε να γίνει δουλειά βρε αδερφέ.
Προεξέχοντος του Παπαδημούλη, που κατά λάθος δεν είχε πάει ΡΗΜΑΔ αλλά θέλει τον τΣυΡιζΑ μΠΑτΣΟΚ. Λέει ο εν λόγω… Δεν έχει ξαναγίνει σημαντικό μέρος της πλειοψηφίας να καταψηφίζει την κυβέρνηση. Έτσι λέει αυτός που έχει ξεχάσει πόσα χρόνια παίρνει τους παχυλούς μισθούς του, πόσες πολυθρόνες έχουν πάρει το σχήμα του φαρδιού του κώλου. Βλέπεις είναι περίεργο να έχουν συνείδηση και άποψη, και να εμμένουν σε προεκλογικές και ιδεολογικές δεσμεύσεις κάποιοι. Νοσταλγεί τον τρόπο κυβέρνησης μΠΑτΣΟΚ και Νέας Δμοπρασίας.
Τα ίδια εδώ και μέρες διάφοροι Φλαμπουράρηδες και Ξενάκηδες. Και άλλοι υποργοί βουλευτές και μαντρόσκυλα του προέδρου.
Ενός προέδρου που έχτισαν τα μέσα σιγά σιγά από το 2012. Εν αρχή Αλαβάνος οραματίζεται ΣυΡιζΑ. Μετά ΣΥΝ με Τσίπρα τρώει Αλαβάνο. ΣΥΝ βάζει πρόεδρο Τασίπρα. ΣυΡιζΑ στηρίζει Τσίπρα και γίνεται τελικά (λόγω συνθηκών όχι ικανοτήτων!!!) πρωθυπουργός. ΜΜΕ κυνηγάνε Τσίπρα ΣυΡιζΑ. ΜΜΕ στηρίζουν Τσίπρα χλευάζουν συνιστώσες και αριστερή πρακτική, και δημοκρατική. Τελικά Τσίπρας πρωθυπουργός, προεδρικοί την πέφτουν σε συνιστώσες. ΜΜΕ ευχαριστημένα. Λαός μνημόνιο. Όλα εν σοφία…
Βλέπεις το σχέδιο ήταν από την αρχή να γίνει ο ΣυΡιζΑ τΣυΡιζΑ. Να γίνει προσωποπαγές κόμμα, αρχηγικό. Ελέγχεις τον αρχηγό, ειδικά αν είναι ασπόνδυλο και δεν αντιδρά, ελέγχεις κυβέρνηση, παίρνεις το κόμμα, γαμάς τη χώρα.- Δώσαν λοιπόν ένα καλάμι στον Τσίπρα, αγωνιστικό βέβαια, να καβαλά και να κάνει βόλτες τα κανάλια και όλοι, Ποτάμι, ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΡΗΜΑΔ ευχαριστημένοι. Διότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε πολυφωνία. «Πρέπει να καταλάβει ο τΣυΡιζΑ ότι οι εκλογές έγιναν και να αφήσει τα προεκλογικά» έλεγαν οι κάθε είδους συστεμιοί, για να εμπεδώσει ο φτωχός λαός άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε. Δεν έχει και τιμωρία και μπορούμε να σας χλευάζουμε «εξαπατημένους» αν αντιδράτε, μπας και το βουλούσετε.
Τεσπα. Η Κυβέρνηση της αριστεράς ΔΕΝ πέφτει από αριστερούς. Αριστεροί(!!!) 40 χρόνια στην αριστερά συμβιβάζονται, στηρίζουν αρχηγό και ξεπουλάνε και ξεπουλιούνται. Και ο ΣυΡιζΑ πέθανε πριν γεννηθεί. Και πρέπει να τον θάψουμε παρέα με τον Φαραώ του… και την ακολουθία του.

ΚΡΤ. Κυβερνητική ΡαδιοΤηλεόραση.
Ήθελε ένα δικό του μέσο ο τΣυΡιζΑ το έφτιαξε. Το ξέραμε. Το ξέραμε από πριν. Και παρόλα αυτά πολεμήσαμε να ξανανοίξει η ΕΡΤ. Όχι πως ήταν κάτι διαφορετικό πριν. Θυμάμαι τις πολιτικές εκπομπές της ΕΡΤ το 2012. Πως χτύπαγαν όποιον έλεγε κάτι εναντίον του μνημονίου και του ΕΥΡΩ. Πως τραμπουκίζανε υπέρ του Σα(χλα)μάρα με εκπομπές «Ένας στον αέρα, Δύο στον αέρα, Τρεις τον πούτσο κλαίγανε, Τρία πουλάκια κάθοταν». Αλλά ρε παιδί μου δεν γουστάραμε το πραξηκόπημα του Σα(χλα)μάρα να κλείσει και να απολύ2.600+ κόσμο. ΟΧΙ στο νεοφιλελευθερισμό και τις νεοφιλελέρες.
Όμως τώρα όλοι οι «αγωνιστές» ξαναγύρισαν στη δουλίτσα τους να βγάλουν το παντεσπάνι τους και είναι πάλι φιλοκυβερνητικοί και φιλομνημονιακοί. Βάλαν και τον Σύλα τον Σεραφείμ να κάνει την αριστερή πλατφόρμα stand up comedy. Να χλεαστεί και ξεπέσει. Και οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι το χαβά τους όπως το 2012. Σαν να μη πέρασε μια μέρα.
Και βγαίνει ο άλλος περισπούδαστα να πει «Η πολυφωνία ήταν πλεονέκτημα όταν ήταν αντιπολίτευση ο τΣυΡιζΑ αλλά σαν κυβέρνηση είναι μειονέκτημα». Η πολυφωνία μειονέκτημα στην Δημοκρατία. Αυτή του κώλου έστω. Προωθούμε την  ‘Ενός ανδρός αρχή(δι)’. Ρουφιάνοι της εκάστοτε εξουσίας.

Δεν πίπτει λόγος, δεν πίπτει ράβδος.


Και βγαίνει και ο Χατζηδάκης (κρίμα το όνομα – ευτυχώς ο άλλος ο καλός το άλλαξε γραμματικά γιατί τα ‘η’ των πάχαιναν), που όλοι οι ξεφτίλες ραγιάδες και λέρες τον θεωρούν σοβαρό. Ποιον; Το τσουλάκι των ολιγαρχών με το μειλίχιο ύφος. Το πουτανάκι των αγορών με τη μαλακή φωνή. Τον ξεφτιλισμένο πολιτικό που λέει «Οι εκλογές δεν παράγουν λεφτά». Τι λες ρε λεβεντομαλάκα που δεν σου απάντησε κανένας ρουφιάνος δημοσιογράφος. Παράγουν πολιτική ρε ξεφτιλισμένε που θες να μας πείσεις ότι το άπαν είναι οι επενδυτές. Ίγκορ έπρεπε να σε λένε και να έχεις καμπούρα από τις υποκλίσεις και τις υπηρεσίες στα αφεντικά σου τους βρυκόλακες.

Who’s the boss

Και ήθελε ο Τσιπράος να κάνει εκλογές. Να προλάβει το συνέδριο και να τελειώνει με τους διαφωνούντες αλλά ο τροχήλατος γερμανικός ποιμενικός λέει Nein Τσίπρας. Πρώτα τα μέτρα. Να δούμε αίμα να ρέει για να δώσουμε μπικικίνια (που θα τα πάρουμε πίσω βέβαια). Και ο απρόσωπος – που δεν έχει κώλο να διώξει τη Ζωή που του χαλά και τη μαγιά και κάνει κόνξες βγαίνοντας από την ολομέλεια όποτε μίλαγε (τσου ρε Λαλάκη), ο άμοιρος που πέταξε άγκυρα να γαντζωθεί στην καρέκλα. Αυτός λοιπόν φαίνεται ότι θα κάνει ότι πραξικόπημα έκανε και ο ακροδεξιός Σα(χλα)μάρας με τον Άδωνι και τον Βορβορίδη. Θερινά τμήματα με επιλεγμένα δουλάκια να ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα. Για να μην ξεχνάμε ποιο είναι το αφεντικό.

Το αφεντικό τρελάθηκε

Το φερόμενο ως αφεντικό. Ο Τσίπρας και ξεπουλά 14 αεροδρόμια στην FRAPORT. Γερμανική βεβαίως. Πήρε τα καλά και άφησε αυτά που μπαίνουν μέσα. Μετά θα έρθει η φράου Μέρκελ και θα ζητήσει να κλείσουν αυτά που μπαίνουν μέσα. Να αδειάσουν οι άγονες γραμμές. Να είναι ακατοίκητες. Να μην έχουν υφαλοκρηπίδα. Να πάρουν τους υδρογονάνθρακες και να μας σκίσουν την κωλοτρυπίδα. ΟΚ…

Τσίγκολελέτα.
Και όσο οι υπουργοί και τα μνημονιακά μαντρόσκυλα θα λένε στους ιθαγενείς, «Τους δώσαμε, τους δώσαμε βαρέλι δίχως πάτο». Εκείνοι που πήραν τον δημόσιο πλούτο (θα πάρουν τον ιδιωτικό και θα μας πετάξουν από το ευρώ μετά) θα σκέφτονται «Σας πήραμε σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο. Τσιγκολελέτα κατάσταση. Αυτοί παραγγέλνουν εμείς δίνουμε.

ΥΓ
Χαϊκάλη υποταγμένε ξεπουλημένε. Δεν σε ψήφισαν ρε να μας πεις ότι θα εφαρμόσεις όσους νόμους βρεις. Για να τους καταργήσεις σε ψήφισαν ξεφτιλισμένε.

Και ο Λαός; Κλεισμένος σε ένα δωμάτιο που τον γαμάνε συνεχώς και φοβάται να βγει έξω μήπως τον βιάσουν.

ΟΧΙ

Ευτυχώς υπάρχει μια παρακαταθήκη που όσο και αν την έκανε κωλόχαρτο ο Τσίπρας δεν μπορεί να την εξαφανίσει. Το ΟΧΙ του 61,3% του δημοψηφίσματος και όλοι αυτοί, κυρίως πιτσιρικάδες, που θα πολεμήσουν για το ΟΧΙ των αρχών τους, της συνείδησής τους, της ταξικής ιδεολογίας τους. Αυτοί που δεν νιώθουν εξαρτημένοι από κόμμα και πρόσωπα-απρόσωπα. Αυτή είναι η μαγιά που θα φοβηθούν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας