Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Colpo grosso..ή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία


Δεν μπορώ να μη το γράψω γιατί με τρώει μέρες τώρα, αν και ξέρω ότι οι πιθανότητες να είναι αλήθεια είναι απειροελάχιστες, αν και όχι μηδενικές.

Ο Τσίπρας πάει την πρόταση στη Βουλή για να πάρει έγκριση για διαπραγμάτευση. Ακριβώς μετά το δημοψήφισμα, και με την σχεδόν βεβαιότητα ότι όλα ήταν ένα δούλεμα έχουμε να συμβαίνουν παρανοϊκά πράγματα.

Την Κυριακή το βράδυ το ΟΧΙ παίρνει 62%. Αμέσως παραιτείται ο αρχιτέκτονας όλου του σχεδιασμού Βαρουφάκης, πάνω στην ακμή της δύναμής του.

Την άλλη μέρα ο Τσίπρας καλεί τους αρχηγούς του ΝΑΙ (αφού έτσι και αλλιώς ο Κουτσούμπας σε όλα θα πει το προβλεπόμενο όχι) και ζητά εντολή να κάνει συμφωνία!!!!! Ήδη ερμηνεύουν το ΟΧΙ ως ΝΑΙ.

Παίρνει την εξουσιοδότηση της αντιπολίτευσης και πάει σε συνάντηση με Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, Σούλτς. Αυτοί βγαίνουν πολύ σοβαρά μετά και αφού μας λένε ότι γράφουν στ' αρχίδια τους το ΌΧΙ του Λαού ζητάνε πλήρη υποταγή και μεταρυθμίσεις/απορυθμίσεις ξέσκισμα.
Ο Αλέξης χαμογελαστός λέει ότι ξαναμπαίνουμε σε διαπραγμάτευση.

Την άλλη μέρα στο Ευρωκοινοβούλιο, το ναό της γραφειοκρατίας, ο Τσίπρας στέκεται πράγματι περήφανα απέναντι στους νεοφιλελέρες και γεμίζει τον κόσμο ελπίδα ότι το ΟΧΙ του, με όλη την πίεση και την τρομοκρατία δεν πήγε χαμένο. Εδώ ο Μεϊμαράκης παίρνει εντολή να κάνει τον σκληρό -και θα τον φωνάζουν feta cheese.

Ο Τσίπρας γυρίζει και με συμβούλους Γάλλους τεχνοκράτες και τον Πώλ Τόμσεν, εκείνον τον αχώνευτο του ΔΝΤ που βρίζαμε από τότε που πάτησε στην Ελλάδα το πόδι του ο συφοριασμένος.
Μα τι διάολο.

Φήμες κυκλοφορούν για σκληρά μέτρα σε 3ο αριστερό μνημόνιο και τελικά βγαίνουν οι προτάσεις στη φόρα!!!! Γάματα, από το ΟΧΙ στο ΟΧΙ ρε γμτ!!!!

Σκληρό μνημόνιο 12+ δις και πώληση των πάντων της δημόσιας περιουσίας στο κεφάλαιο. Και του ΑΔΜΗΕ... Και ο Λαφαζάνης χαμογελαστός;;;;;

Κάτι δεν πάει καλά. Αν περάσει κάτι τέτοιο τελείωσε την καριέρα του ο Τσίπρας. Μα θα την πατήσει σαν βλάκας, he does n't strike me a fool!!!!

Και έρχομαι ο καχύποπτος και σκέφτομαι...

Ρε μαλάκα. Ρε μαλάκα, σύσσωμη σέρνει την αντιπολίτευση ο ΣυΡιζΑ να ψηφίσει στήριξη. Έσυρε και τους έξω να πουν "Συμφωνία ή GRexit" και τώρα θα κάνει μια ρήξη όπου καλός θα φαίνεται μόνο ο Τσίπρας, η αντιπολίτευση θα πρέπει να στηρίξει την ρήξη και οι ξένοι θα φαίνονται ότι την αποφάσισαν!!!!

Μαλάκα αυτό είναι πόκερ, Φαντάζομαι ότι ο Γιάνης (με ένα ν) θα χαμογελάει πολύ πονηρά στην ψηφοφορία....

Από την άλλη πάλι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας