Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Gordon Gikkas for minister

Παιδάκι του συστήματος ο Γκίκας. Του συστήματος που περιγράφει η ταινία του 1987 Wall Street του Στόουν και ακόμη καλλίτερα "Ο λύκος" της ίδιας οδού.
Παιδάκι ενός άθλιου συστήματος αλλά τι έκανε για να τον βάλουν υπουργό τα αφεντικά του (όχι ο Σαμαράκος... και αυτός υπαλληλίσκος είναι.

Αν δούμε το βιογραφικό διάγραμμα πάνω βλέπουμε ότι υπηρέτησε ευπειθώς τα ξένα αφεντικά από την αρχή και κατόπιν τον έβαλαν στο υποκατάστημα του προτεκτοράτου...
Ήταν και στο καζίνο παραγώγων και εύελπις Σιμητοπαίς...

Κατόπιν για πολλά χρόνια στην Eurobank... Οπς!!!
Για μια στιγμή...
Για δύο στιγμές...

Η Eurobank χρεοκόπησε!!! ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...
Τόσο κανονικά που έπρεπε να αναχρηματοδοτηθεί με λεφτά του Ελληνικού λαού.

Πως στο καλό παίρνεις έναν τύπο, υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εταιρίας που χρεοκόπησε - άρα έχει τις ευθύνες για την χρεοκοπία - και τον βάζεις στο υπουργείο Οικονομίας της χώρας. Αφού είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ με βούλα!!!

Είναι όμως;
Όσο οι τράπεζες χρεοκοπούν - και κάποιες άλλες εταιρίες όπως τα κανάλια ας πούμε - τα αφεντικά πλουτίζουν. Παραπλουτίζουν.

Και αυτή είναι η επιτυχημένη δουλειά τέτοιων γραββατομένων μειρακίων του συστήματος.. Να πλουτίζουν τα αφεντικά τους και να χρεοκοπούν σε βάρος του Λαού οι εταιρίες τους.

Τον ίδιο ρόλο ανέλαβε και ο Gikkas τώρα... Να χρεοκοπήσει τη χώρα σε βάρος του Λαού και να πλουτίσουν τα αφεντικά του.. Διεθνείς τοκογλύφοι και ξένοι νταβατζήδες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας