Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

...ούτε στα καράτε...


Στην αρχή  έβγαλαν τον Σαμαρά στην τηλεόραση που το γυαλί των καθεστωτικών ΜΜΕ όπου ήταν προστατευμένος από ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές.
Είπε ότι πονάει πιο πολύ από αυτούς που χάνουν τη δουλειά τους, το σπίτι τους, τη ζωή τους.
Δεν τον κολλάει ύπνος τα βράδυα που οι μισοί είναι ανασφάλιστοι - και δεν είναι όλοι.

Μετά βγήκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοπρασίας και άρχισε τα κουφά με ύφος μαγκιόρικο. Αφού δεν είπε τίποτα πέρα από αοριστίες και παπαριές του στύλ "Βγήκαμε από την κρίση", "Τέλος το μνημόνιο" κ.α. άρχισε και το τάξιμο. "Το 2020 θα είμαστε όπως το 2009", μπας και συγκινηθεί κανένας μαλάκας.
Τέλος πέταξε και στους βολευτές του την ατάκα: "Βγείτε  εξώ και μιλήστε στον κόσμο. Πείστε τους..." και άλλες αρλούμπες.
Δυστυχώς άκουγα από το ράδιο και δεν είδα (αν δείξανε) τα πρώσωπα των βουλευτών που εκείνη τη στιγμή θα τους ήρθε στο μυαλό να τρέχουν πανικόβλητη σε ραχούλες και λαγκάδια, δρόμους και πλατείες. Δεν υπάρχουν ΜΑΤ παντού για να καλύψουν τους κώλους τους άλλωστε.
Ξέραν όμως ότι αυτά που έλεγε ο Σαμαράς τα έλεγε για να ακούει ο κόσμος μπας και χάψει κανείς ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές μπορούν να βγουν και να μιλήσουν στον κόσμο.
Παπάρια μάντολες...

Παρόλα αυτά δεν ανέβαιναν τα ποσοστά και εικόνα συνέχιζε να είναι στραβοχυμένος λουκουμάς με κλίση βγαλμένης ωμοπλάτης. Οι άλλοι υποψήφιοι έχουν πάρει σβάρνα τους δρόμους. Δεν είναι απλώς εικόνα στο γυαλί της Τρέμης...

Έπρεπε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός να φανεί πιο ανθρώπινος. Αυτό προφανώς ήθελε και σκηνοθεσία.
Τη μια ο Σαμαράς παίρνει παγωτό από περιπτερά. Την άλλη μετάλλιο από παιδάκι. Την τρίτη και φαρμακερή τον αγκαλιάζει αλλοδαπή (διεθνής η καριέρα).

Ρε γαμώτο. Βρε Μουρούτη Τσουρούτη... Αφού έχετε και μονταζιέρες και το θράσος να μοντάρετε μέχρι και τον Ομπάμια τι τα θες τα σκηνοθετικά τερτίπια και τις σεναριακές ακροβασίες; Προσέλαβε κανένα επαγγελματία να κάνει τη δουλειά. Εκθέτεις και το ταλέντο ου ηθοποιού. Όλο Ξανθόπουλο και κουτσαβάκι, βαριέσαι κάποια στιγμή.

Αυτά που γράφεις Μουρούτη μ' δεν γίνονται ούτε στα καράτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας