Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πολύ τυράκι



Ως τώρα θα έχουν δει οι περισσότεροι, μη πω όλοι, το βίντεο Μπαλτάκου - γραμματέας υπουργικού συμβουλίου, κολλητού συνεργάτη Σαμαρά και αντικομμουνιστή - και Κασιδιάρη - αυτός με το τατού τον αγκυλωτό σταυρό.
Καταλάβαμε όλοι, το ξέραμε είναι η αλήθεια, τις στενές σχέσεις ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά και της ναζιστικής οργάνωσης. Δεν θα ξεχάσω παλιότερα τη στάση προσοχής Κασιδιάρη απέναντι στο Φελλό Κρανιδιώτη.

Όμως μην είναι κανείς σίγουρος ποιος και τι κρύβεται πίσω από την αποκάλυψη αυτή και τις επικείμενες που έχει προειδοποιήσει η ΧΑ(χαχα).

Βλέπεις η χρυσή αυγή ελέγχεται απόλυτα από τις μυστικές υπηρεσίες, που ο Σαμαράς νομίζει ότι ελέγχει, στο σημείο που τον αφήνουν να τις ελέγχει οι ξένοι παράγοντες. Άρα αν το ήξερε ο Σαμαράς τι έχει προσχεδιασμένο;
Αν δεν το ήξερε τι ετοιμάζει ο ξένος παράγοντας αφήνοντας τη ΧΑ να το βγάλει;

Γιατί πολύ τυράκι βλέπω άρα κάπου κοντά είναι και η φάκα.

Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση των διαλόγων




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στήν πραγματικότητα το ελληνικό κράτος ειναι δύο κράτη : Το κράτος και το δορυφορικό του παρακράτος με την παραχριστιανική ιδεολογία του και την ελληνικότατη παραοικονομία του .
Το παρακράτος εχει τις παρατράπεζές του , τις παραθρησκείες του , την παρααστυνομία του , την παραηθική του - και την παράνοιά του .
Στην Ελλάδα των κουμπάρων το κράτος και το παρακράτος βρίσκονται σε συνεχή οσμωση : Ευκολα ενας κρατικός γίνεται παρακρατικός κι ακόμα πιο ευκολα ενας παρακρατικός γίνεται κρατικός . Στόν ελληνικό οχετό το ρεύμα της βρωμιάς ειναι αναμφίδρομο . Κράτος και παρακράτος προμηθεύουν αλληλα με κοπριά και αλληλοσυντηρούνται εις τον αιώνα των αιώνων με τις ευλογίες των δεσποτάδων , των οποιων το οσφρητικό νεύρο εχει πιάσει πουρί , ετσι που χώνουν τη μύτη τους οπου λάχει .
Βλέπετε , αυτοί εχουν την ορθή δόξα (την ορθη αποψη ) για τα περί την οργάνωση της ελληνικής κοινωνίας . Που ουτε ελληνική ειναι , αφού ειναι απολίτιστη ( ορίσαμε την ελληνικότητα ως συνώνυμο του πολτισμού ) , ουτε κοινωνία ειναι , αφού τα μέλη της αλληλοσπαράσονται με τέτοια μανία .
Προ αυτου του μηδενός , που ειναι το αμορφο ελληνικό κράτος με τις οργανωτικές δυσπλασίες του και τα ανίατα καρκινώματα , η εκκλησία ηταν προφανώς το παν , οπως προπαντός μηδενός "παν" ειναι το κάτι , παρατηρεί δηκτικότατα ο Κακλαμάνης .
Τουλάχιστον η Εκκλησία εχει μια Ιερα Σύνοδο , που ειναι τόσο Ιερα ωστε ο ενας δεσπότης να μπορει να φτύνει τον αλλον ιεροτατα και αμέσως μετά να ζητάει αφεση αμαρτιών , ωστε να μπορέσει ξεκούραστος από το φορτίο των αμαρτιών , που τις ξεφορτωθηκε με τον ευκολότερο τρόπο , να κανει κάποιες καινούριες που κι αυτές θα τις ξεφορτωθεί ( χάρη στη σπουδαία φάμπρικα της μετάνοιας ) . Απόσπασμα απο τό βιβλίο τού Βασίλη Ραφαηλίδη : "Ελληνες και Νεοέλληνες" (τό εχω σέ bdf ,οποιος τό θέλει μπορώ να τού τό στείλω email dozas33@yahoo.gr

Συνολικές προβολές σελίδας