Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο εχθρός του εχθρού μου....




Μη χαίρεστε και μη πανηγυρίζετε σύντροφοι για το τέλος της Χρυσής Αυγής/
Όχι γιατί αυτή η εγκληματική οργάνωση δεν αξίζει να σβήσει για πάντα από τις συνειδήσεις του λαού και να σύρει το σάπιο της σαρκίο πίσω στην αποτρόπαια άβυσσο απ’ όπου ήρθε. Εκεί και ακόμη πιο βαθιά στα πιο σκοτεινά κελιά των φυλακών πρέπει να βρεθούν οι εγκληματίες. Και απ’ ότι φαίνεται εκεί θα πάνε...

...μέχρι να τους ξανακαλέσει το σύστημα.

Αυτό το ίδιο σύστημα που τους έδινε τροφή να ζουν στα τάρταρα του υποκόσμου και του 0,26% Μέχρι που τους χρειαστήκανε. Τότε έγινε μια τιτάνια συντονισμένη προσπάθεια από το κράτος, το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες. Ένα κράτος/παρακράτος που απέσυρε την αστυνομία από περιοχές για να ανεβάσει την εγκληματικότητα – ειδικά των μεταναστών αφού τους μετέφερε από τα σύνορα με μέθοδο στις συγκεκριμένες περιοχές δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες. (Εδώ το real estate πήγε σύννεφο).

Μετά ήρθαν τα αφεντικά του κράτους/παρακράτους. Οι μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες εφημεριδοιδιοκτήτες. Μπόμπολες, Ψυχάρηδες με MEGA ενημέρωση έκαναν κάθε βράδυ στις οχτώ να ΣΚΑΪ η είδηση για την ακραία εγκληματικότητα των μεταναστών και τα προσκοπάκια της χρυσής αυγής. Και δώς του ειδήσεις και πρωτοσέλιδα. Ναυαρχίδα παραπληροφόρησης, κιτρινισμού και αήθειας η εφημερίδα του κομιστή του DVD, του βολταριστή των εκατομμυρίων ευρώ ανά την Ευρώπη, του Θέμου και του «πρώτου θέματος».

Και έτσι γιγαντώθηκε ο ναζισμός και η φασιστική νοοτροπία σε μικρό χρονικό διάστημα και μαζί τους αναδύθηκε η θεωρία των άκρων. Εκφασίστηκε η κοινωνία, ήταν που ήταν δηλαδή σε έναν λανθάνων φασισμό, ανέβασε τα ποσοστά το ναζιστικό κόμμα (δηλαδή σε εκλογές μάλλον θα πήγαινε στήθος στήθος με την άλλη φασιστική οργάνωση της ΝουΔουλας).

Η κυβέρνηση είχε ήδη δημιουργήσει μια ακροδεξιά ατζέντα και την εφάρμοζε. Ο κόσμος κυλούσε όλο και πιο αποχαυνωμένος και το μέλλον για τον κοντόχοντρο  μικροφύρερ  φαινόταν περισσότερο από ευοίωνο. Και όμως εν μια νυκτί όλα ανατράπηκαν για τους φασίστες.

Χρειάστηκε κάτι που μάλλον έγινε σχεδιασμένα αλλά όλα ούρλιαζαν για το φονικό που θα συμβεί κάποια στιγμή. Από την επόμενη όλα τα κανάλια, όλοι οι ραδιοσταθμοί και όλες οι εφημερίδες άρχισαν πυρ ομαδόν. Ακόμη και του γλοιώδους κομιστή η φυλλάδα επιχείρησε με τον ίδιο ξεφτυλισμένο τρόπο να συγκινήσει τους κακομοίρηδες τους αναγνώστες της. Πιο χυδαία δεν γινόταν (αν και τοβαρέλι δεν έχει πάτο).

Τώρα, και αν αυτό συνεχιστεί έτσι, η χρυσή αυγή θα βυθιστεί – επιτέλους – αύτανδρη, και ας πάει στο διάολο για πάντα.

...μέχρι να τους ξανακαλέσει το σύστημα.

Γιατί δεν ηττώνται από μια υγιή ιδεολογία με ισχυρές βάσεις στον ανθρωπισμό. Δεν γκρεμίζονται από την δημιουργία συνείδησης του λαού και την μαζική απόρριψή της φασιστικής/ρατσιστικής ιδεολογίας.
Τους σβήνει το ίδιο το σύστημα που τους σχεδίασε.

Δέχομαι ευχάριστα το γεγονός αλλά ανησυχώ. Είμαι σίγουρος ότι όλες οι εγχώριες βδέλες που αναφέρθηκαν (και περισσότερες που δεν ξέρουμε) μαζί με τους ξένους βρυκόλακες έχουν ήδη εναλλακτικό σχέδιο για να φέρουν σε πέρας τα σχέδιά τους.

Ότι και να δείξουνε για σένα στα κανάλια τους, όσο και να σε δικαιώσουν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς τους, όσα καλά και να γράψουν στις φυλλάδες τους
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»

Σε αυτή την αντιπαράθεση κόσμων, ιδεών, αρχών και αξιών ...

... ο εχθρός του εχθρού μου παραμένει ορκισμένος εχθρός μου όπως ήταν από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας