Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Προσεχώς... Ελληνίδες


...Και έβγαινε η τρίχα θάμνος από το ανοιχτό πουκάμισο του ιδρωμένου Ελληναρά που χάζευε τα κορίτσα και ένιωθε περήφανος που είναι Ελληναράς και μπορούσε με τα λεφτά του να γαμά και την κυρά του και πάσης φύσης ανατολικές.
Ήταν και βαθυστόχαστος ο μαλάκας "Είδες τι γίνανε οι γυναίκες των κομμουνιστών; Πουτάνες".
Και χαμογέλαγε όταν έβλεπε να διαφημίζονται σαν κρέατα "Προσεχώς Ρωσσίδες".

Όμως όσο συνηθίζεις την αήθεια ετοιμάσου να την υποστείς. Βλέπεις ποτέ δεν συνειδητοποίησες Ελληναρά μου ότι οι "προσεχώς... πουτάνες" δεν ήταν του κομμουνισμού, ήταν του καπιταλισμού - νεοφιλελευθερισμού όπως τον λένε τώρα. Ήρθαν όταν έπεσε το τείχος και στις ανατολικές χώρες επιβλήθηκε το σύστημα που σου επιβάλλετε και σένα τώρα. Ιδιωτικοποιήσεις, κατάργηση κοινωνικών παροχών, άκρατη εξουσία του κεφαλαίου. Και είναι από τους ίδιους ανθρώπους... όπως ο Σόιμπλε.
Το πάρτυ τέλος, είπε ένας από τα χαμετυπής πασόκος με τη βλάχικη προφορά του εννοώντας ότι το πάρτυ για σένα έλαβε τέλος. Βασικά όχι μόνο το πάρτυ στην παρακμή των κωλάδικων με τις "προσεχώς Ρωσσίδες". Τέλος η δουλειά σου, ο μισθός σου, η υγεία σου - και των παιδιών σου - μαζί με την παιδεία. Τέλος.

Τώρα; Τώρα που ακόμη δεν έβαλες μυαλό να σηκωθείς και να ξεσηκωθείς. Τώρα που δεν κατάλαβες ότι δεν θα σε ανεχτούν τα αφεντικά - ντόπια και ξένα - να γαμάς μαζί τους. Τώρα που ακόμη ελπίζεις, αν όχι στην επιστροφή πριν το 2010, τουλάχιστον να μείνεις στο ευρώ. Τώρα που είχες συνηθίσει στην βία και την εκμετάλλευση. Τώρα που δεν προνόησες να αγωνιστείς κατά της φτώχειας, της πείνας, της δίψας, της εξαθλίωσης, του κεφαλαίου, της αυθαιρεσίας...
Τώρα "Προσεχώς ... Ελληνίδες"

Έχει Ελληναρά μου ο καιρός γυρίσματα και ο μήνας εβδομάδες.
...

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, οι "δουλειές" έχουν επεκταθεί και στο εξωτερικό, όπου Ελληνίδες καλούνται να εργαστούν σε πολυτελή "Sauna Clubs" της Ελβετίας και της Αυστρίας έναντι φυσικά μεγάλων αμοιβών.
Για το σκοπό αυτό μάλιστα, επιστρατεύεται κάθε μέσο, με την ιστοσελίδα γνωστής εφημερίδας αγγελιών να φιλοξενεί πρόσκληση σε γυναίκες από τη χώρα μας να ξενιτευτούν προκειμένου να βγάζουν έως και 8.000 ευρώ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/294078/theloyn-ellinides-sta-porneia-toy-raih#ixzz2PIkP9Ei2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας