Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πως αστοχούν πάντα στο κεφάλι;


Σημερα 15 Μάρτη ειναι η παγκόσμια μέρα κατά της αστυνομικής βίας, η οποία καθιερώθηκε το 1997, με πρωτοβουλία αναρχικών οργανώσεων της Ελβετίας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό δύο παιδιών ηλικίας 11 και 12 ετών από αστυνομικούς.  Στην Ελλάδα που φυσικά όλα αυτά τηρούνται στο ακέραιο και η αστυνομική βαρβαρότητα ειναι κάτι φανταστικό ας σουμε κάποια “φανταστικά γεγονότα” που έγιναν τα τελευταία 33 χρονια στην χώρα μας και δεν εχουν ουδεμία σχεση με την πραγματικότητα που δειχνουν τα κανάλια.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ
  • κατάλογοςΤον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ μετά από ανελέητο ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο Ιάκωβος Κουμής. Η Σ. Κανελλοπούλου ποδοπατήθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ το κρανίο του Ι. Κουμή συνθλίφτηκε με χτύπημα από κλομπ καθώς επιχείρησε να υπερασπιστεί λεκτικά διαδηλωτές από το μένος αστυνομικών.
Η στάση των ΜΜΕ, της τότε κυβέρνησης Γ. Ράλλη αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην αστυνομοκρατία ήταν από επιεικής έως απαράδεκτη. Η διοικητική εξέταση δεν αποκάλυψε καν τους ενόχους ενώ μετά την πάροδο πέντε ετών η υπόθεση χαλαρά παραγράφηκε.
  •   Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνησή της σε έλεγχο στο αυτοκίνητό της.
  •   Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα στο πίσω μέρος του κρανίου, ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς. Στις 26 Ιανουαρίου 1990 το Εφετείο Αθήνας με προκλητικό σκεπτικό αθωώνει το δράστη! Κρίθηκε ότι ο αστυνομικός τέλεσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής κι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας, τα όρια της οποίας υπερέβη από φόβο και ταραχή, λόγοι που αίρουν το άδικο της πράξης. Πρωτόδικα ο Μελίστας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες «είχε στοχεύσει», είχε καταδικαστεί σε δυόμισι χρόνια για «ανθρωποκτονία από πρόθεση, εν βρασμώ ψυχής καθότι σε άμυνα τα όρια της οποίας υπερέβη».
  •   Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο ως συνοδηγός, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
  •   Στις 7 Οκτωβρίου 1993 στην Πύλο αστυνομικοί θεωρούν ότι δυο πολίτες κινούνται ύποπτα, τους κάνουν σήμα, κι όταν εκείνοι δεν σταματούν και ο αστυφύλακας Γ. Καράμπελας… παραπατά, κι όπως υποστηρίζει, άθελά του τραβά τη σκανδάλη. Η σφαίρα καταλήγει στο κρανίο του 33χρονου Αναστάσιου Κωσταράκη ο οποίος ξεψυχά επί τόπου. Πρωτόδικα καταδικάζεται σε φυλάκιση τριών ετών για «θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια». Στο Εφετείο, η ποινή μειώνεται κατά τρεις μήνες.
  •   Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, γιατί δε σταμάτησε σε εξακρίβωση στοιχείων. Ο αρχιφύλακας υποστηρίζει ότι ο άνδρας κρατούσε μαχαίρι και πρόβαλε  αντίσταση. Το μαχαίρι του νεαρού, που βρήκε ακαριαίο θάνατο, δεν βρέθηκε ποτέ… Πρωτόδικα ο αστυνομικός καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια και έξι μήνες κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθ’ υπέρβαση των ορίων άμυνας. Στο Εφετείο καταδικάστηκε για πλημμέλημα σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες, τα οποία εξαγόρασε πλήρως.
  • Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε να κλέψει.
  • Το Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβολεί εξ επαφής και δολοφονεί τον 45χρονο αθίγγανο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
  •   Το 1996 ο Στέφανος Σαπουνάς πυροβολήθηκε από τον Αθανάσιο Ζιώγα, αστυνομικό στα Άνω Λιόσια επειδή φέρεται να «πρόσβαλε» τα «παλικάρια» της Ασφάλειας ή να θεωρήθηκε ύποπτος που δε σταμάτησε στο μπλόκο ελέγχου που είχαν στήσει… Η σφαίρα πέρασε από το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου και έπληξε τον Στέφανο Σαπουνά στον αυχένα. Ο Ζιώγας και ο συνάδελφός του εγκατέλειψαν τη σκηνή χωρίς να αναφέρουν το συμβάν παρά μόνο αφού πέρασαν δύο ημέρες, διατάχθηκε ΕΔΕ και ζητήθηκε από τους αστυνομικούς της ευρύτερης περιοχής να παραδώσουν τα όπλα τους για βαλλιστική εξέταση. Η δήλωση συναδέλφου του δράστη στον ανακριτή: «Υποθέσαμε ότι θα ήταν κάποιος αθίγγανος».
Στο μεταξύ, ο Στ. Σαπουνάς υπέκυψε στα τραύματά του λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 1997. Στις 7 Απριλίου 2000, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απήγγειλε στο Ζιώγα την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η προσφυγή της οικογένειας του θύματος κατά της  απόφασης αυτής απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο. Πέντε χρόνια, το Φεβρουάριο του 2002 ο Αθ. Ζιώγας ισχυρίστηκε στη δίκη του ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε τυχαία, όταν σκόνταψε στην προσπάθειά του να αποφύγει το επερχόμενο όχημα. Το δικαστήριο, ωστόσο, τον έκρινε ένοχο ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και τον καταδίκασε σε φυλάκιση τεσσερισήμισι ετών. Η εκτέλεση της ποινής ανεστάλη καθώς άσκησε έφεση. Το εφετείο διατήρησε την καταδίκη αλλά μείωσε την ποινή στο ανώτατο όριο εξαγοράς: τρία χρόνια για την ανθρωποκτονία από αμέλεια συν τρεις μήνες για παράνομη οπλοχρησία.
  • Τον Ιανουάριο του 1998, ο 17χρονος Ρομ, Ι. Καραγιαννόπουλος συλλαμβάνεται στο σπίτι του στις Σέρρες μετά από έφοδο αστυνομικών για αναζήτηση ναρκωτικών. Λίγη ώρα μετά βρίσκεται με μια σφαίρα στο κεφάλι. Νοσηλεύεται επί μήνες και καταλήγει με μόνιμη ανικανότητα για εργασία. Ο ίδιος είπε ότι πυροβολήθηκε στο περιπολικό κατά τη διάρκεια… ανάκρισης. Η αστυνομία αντέτεινε ότι επιχείρησε να διαφύγει και στη «συμπλοκή», το όπλο κάποιου αστυνομικού εκπυρσοκρότησε. Ο αστυνομικός δικάστηκε για σωματική βλάβη από αμέλεια ενώ αθωώθηκε σε πρώτο βαθμό λόγω «αμφιβολιών». Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, στο οποίο προσέφυγε για αποζημίωση η οικογένεια του θύματος, έκρινε ότι ο τραυματισμός ήταν τυχαίος! Κάποια χρόνια μετά, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποχρέωσε το Δημόσιο να καταβάλει στο θύμα αποζημίωση 120.000 ευρώ.
  • ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣΤον Οκτώβριο του 1998, ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πέφτει νεκρός στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη, από το περίστροφο του ανθυπαστυνόμου Κ. Βαντούλη. Ο νεαρός ήταν στην Ελλάδα σε σχολική εκδρομή και χάζευε με συμμαθητές του βιτρίνες καταστημάτων όταν τους κύκλωσαν αστυνομικοί που θεώρησαν ότι πρόκειται για «τσαντάκηδες». Όπως διαπιστώθηκε μετά, δεν είχε καν διαπράξει κλοπή. Την επόμενη κιόλας μέρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της υποστήριζε ότι ο Μάρκο Μπουλάτοβιτς και οι συμμαθητές του είχαν «ασκήσει πίεση» στον αστυνομικό με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει τυχαία το όπλο. Δυο χρόνια αργότερα, παρά την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων από ιατροδικαστές, σύμφωνα με τα οποία, ο Βαντούλης ακινητοποίησε το παιδί και πίεσε στο στήθος του το πιστόλι, οπλισμένο και απασφαλισμένο, πριν τραβήξει τη σκανδάλη, ο θάνατος του μαθητή χαρακτηρίζεται «ατύχημα» από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που επιβάλλει στο δράστη, ποινή 27 μηνών με τριετή αναστολή για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας».
  •   Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή, όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη αφήνοντας τον παράλυτο.
  • Τον Μάρτιο του 2000, ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης πέφτει νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δε σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο. Ο αστυφύλακας πλησίασε το θύμα, το οποίο – όπως ο ίδιος υποστήριξε – έβαλε το χέρι στην τσέπη του, κίνηση που θεώρησε ύποπτη και γι΄ αυτό έβγαλε όπλο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης τον αθώωσε άκριτα. Είχε προηγηθεί η έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος, σύμφωνα μάλιστα με το οποίο «ο αστυνομικός δέχθηκε χτύπημα στον αγκώνα και λόγω του πόνου που αισθάνθηκε και του αιφνιδιασμού, εκπυρσοκρότησε το όπλο του».
  •   Τον Οκτώβριο του 2001 ο αστυφύλακας της Άμεσης Δράσης Γ. Τυλλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, στο Ζεφύρι,  επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο αστυφύλακας στάθηκε στη μέση του δρόμου με ανοιχτά τα πόδια και πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κρανίου το νέο. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι… παραπάτησε και  εκπυρσοκρότησε το όπλο! Πρωτόδικα του επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών, με …αναστολή. Στο Εφετείο η ποινή μειώθηκε κατά τρία χρόνια,
  •   Το 2002 ο αστυνομικός Θόδωρος Κατσάς πυροβόλησε στο κεφάλι και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 23χρονο Αναστάσιο Λύμουρα, ως ύποπτο για ληστεία στη Γλυφάδα γιατί του πέταξε μία πέτρα! Ο αστυνομικός καταδικάστηκε αρχικά από το Μικτό Ορκωτό Αθήνας σε 12,5 χρόνια κάθειρξη με αναστολή μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. Οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για ανθρωποκτονία καθ’ υπέρβαση των ορίων άμυνας, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία που εξετέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πράγμα που συνεπαγόταν 15 χρόνια φυλακή.
  • Στις 7 Μαϊου 2003 συμβαίνει ο «Μυστηριώδης» θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
  •  Στις 13 Μαρτίου 2004, πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o 36χρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
  • Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών πέφτει στο Ηράκλειο ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. Ο νεαρός Μαραγκάκης δέχεται σφαίρα στο κεφάλι, που του προκαλεί διαμπερές τραύμα και τον καθιστά κλινικά νεκρό .Οι άντρες των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου επιτίθενται με όπλα σ’αυτόν και τους 2 φίλους του και στη συνέχεια λένε στα ΜΜΕ ότι οι νεαροί δεν σταμάτησαν σε σήμα τους κοντά στις Γωνιές Μαλεβυζίου. Στην πραγματικότητα οι αστυνομικοί γάζωσαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον Μαραγκάκη στο κεφάλι με σαφή πρόθεση να τον σκοτώσουν, γεγονός που αποδείχθηκε μετά από τη σχετική έρευνα. Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Χανίων σε ισόβια κάθειρξη, ο αρχιφύλακας Γιώργος Δημητρακάκης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 22άχρονου ,Στη δεύτερη δίκη όμως ο αρχιφύλακας, που ήταν επικεφαλής του μπλόκου του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων -ΤΑΕ- Ρεθύμνου, έπεσε στα «μαλακά» από το Κακουργιοδικείο Πειραιά αφού οι δικαστές με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3 του επέβαλαν ποινή φυλάκισης 5,5 ετών προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή των συγγενών του θύματος. Σήμερα οι δολοφόνοι του Ηρακλή είναι ελεύθεροι.
  •   imagesΟ 15χρονος Αλέξανδρος – Ανδρέας Γρηγορόπουλος, που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου νεκρός στα Εξάρχεια από τα πυρά του ειδικού φρουρού, ήλθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των πολιτών-θυμάτων της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας. Αλλά ο δικός του θάνατος ξεσήκωσε ένα κύμα μαθητικής αντίδρασης που  δεν περίμεναν.  Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, καθώς κατά την ιατροδικαστική εξέταση η σφαίρα διαπέρασε την καρδιά και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Κι όλα αυτά χωρίς να ξεχνάμε τις εκατοντάδες κακοποιήσεις, εξευτελισμούς και δολοφονίες που λαμβάνουν χώρα κάθε τόσο στα αστυνομικά τμήματα. Μεταξύ αυτών τον πρόσφατο θάνατο του Πακιστανού μετανάστη μετά την άγρια καταδίωξή του στο τμήμα αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη και τον καθημερινή κακοποίηση αλλοδαπών στο ίδιο Α.Τ. και στον Άγιο Παντελεήμονα.
  • images Ή ακόμη τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου Κύπριου φοιτητή, Δημήτρη Αυγουστίνου – τα τραύματα του οποίου αποδόθηκαν σε «ατυχή πρόσκρουση σε ζαρντινιέρα» – στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν οι ομάδες κρούσης της ΟΠΚΕ φορώντας κουκούλες, κάποιοι ένστολοι που τους βοηθούσαν και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους παρακολουθούσαν, εγκρίνοντας τη δράση τους. Η ποινή των δημίων-οργάνων της «τάξης», πλήρως ελαφρυντική και εξαγοράσιμη – προς 5 ευρώ ανά ημέρα –  ήταν 3 χρόνια, και ήταν ίσως τέτοια επειδή επιβλήθηκε την επαύριο της δολοφονίας του άτυχου Αλέξη.
  • βελβεντο1η Φεβρουαρίου 2013. Συλλαμβάνονται κοντά στην Βέροια οι Ιωάννης Μιχαηλίδης, Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος, Δημήτριος Πολίτης και Νικόλαος Ρωμανός για την ληστεία σε υποκατάστηματα της Αγροτικής τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Βελβεντό Κοζάνης. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες που ειδαν το φως της δημοσιότητας ηταν κατι παραπάνω απο φρικιαστικές. Αλλά φυσικά ο γραφίστας της ΕΛΑΣ εκανε “θαυματα” με την βοήθεια του Photoshop σβήνοντας χερια σφιγμένα γυρω από λαιμο, αφαιρώντας εκδορές και μώλωπες.
  • guardian-xylo66030 Σεπτέμβρη 2012. 15 άτομα-μέλη της αντιφασιστικής μοτοπορείας συλλαμβάνονται.  Οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, οπου και βασανίστηκαν. “Τους ξυλοκόπησαν, έσβηναν τσιγάρα πάνω τους ενώ τους βιντεοσκόπησαν με τα κινητά τους και απείλησαν να δώσουν τα στοιχεία τους στην Χρυσή Αυγή
11Και φυσικά ο κατάλογος ειναι ατελείωτος.Δεν ξεχνάμε τα πρόσφατα γεγονότα της Ιερισσου, τα λίγο παλαιότερα της Κερατέας. Στην Κερατέα εγινε πανελληνια πρεμιέρα της αυρα νερού της ΕΛΑΣ, ενώ στην Ιερισσό συνελλήφθησαν αναίτια κάτοικοι, όλων των ηλικιών και γίνεται και λόγος για σοβαρο πρόβλημα υγείας βρέφους από τα χημικά που τους “τραταραν” της Ελλάδος οι φρουροί. Προσθέτουμε τις βίαιες προσαγωγές, τους ξυλοδαρμους που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας ποτέ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την ψυχολογική βία που ασκούν. Τους αρέσει να δείχνουν την “ανωτερότητά” τους σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους.
πηγές : http://www.epohi.gr, 7sepairneiaristera.blogspot.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

If you experience some emotional or physical problems in your life it can soon be seen in the condition of your hair, using natural and
organic products aids in the recovery of your hair.

Since these goods are made from plant extracts,
seed oils and hair only twice in a week. Generally, these products
are more expensive than their watered-down counterparts, but
you can find a few affordable pure silicone hair products (see below).

Ανώνυμος είπε...

And while investigators say the murder victim is linked to a "feud," they are not sharing the details about that part of the
investigation. First, ready mixed concrete in Sunderland can help you get your construction job done faster.
For faster setting concrete,
use less water, for more workability, use more water.

Ανώνυμος είπε...

Pastes are isotropic but may exhibit anomalous double refraction.

It is also a good practice to make sure that none of the climbers are more tired than the other.
However, such training programs are tough to wave through since it require
tons of learning patience and willingness to proven one’s innate skills.
Flight - Simulator flight simulation features highly detailed time of day modeling and can track the current computer clock time in order to correctly place the sun, moon, stars, etc.
If youre a flight sim enthusiast, the you must try the king of flight simulator games.

Ανώνυμος είπε...

They need to see doctor for some advices on how they
can take control of their blood pressure. Predominantly
the computer software will endeavor to lure you into paying for non-existent software program to clear away the viruses that are infecting your Computer.
At the end of the meeting it was announced that he was to
enroll in a dental college. They began their musical association in Nashville, TN in 1971, performing in local clubs.
o - Focus on the optometry practice (no ambition to supply a retail eyewear answer).


My web site - koko

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ', ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 'ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ' ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, 'ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ', ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ_.
ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩΛΗ...!
ΚΚΕ, Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ...!

Συνολικές προβολές σελίδας