Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

No news, good news... Πρωθυπούργος

Κάθομαι και ακούω στο ραδιόφωνο εκπομπές όπου βγαίνουν ακροατές και λένε τον πόνο τους ή στέλνουν μηνύματα βάση του σχολιασμού της επικαιρότητας από τον δημοσιογράφο.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ

Η συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών, του κοινού, αλλά και των δημοσιογράφων 1ον απενοχοποιούν τους υπαλλήλους του διεθνούς κεφαλαίου ορίζοντάς τους ως ανίκανους και ηλίθιους και όχι ως ψεύτες και προδότες. Και ενώ από τη μεριά του κοινού αυτό είναι η μαλακία τους στην κατάρρευση του μοντέλου που είχαν μάθει να ζουν - κοιτάω τη δουλειά μου και γενικώς κάποιος φροντίζει τα πράγματα να πηγαίνουν καλά - από την πλευρά των δημοσιογράφων αυτό είναι ύποπτο, τουλάχιστον, αλλά τους καθιστά το ίδιο ενόχους με τους πολιτικούς απατεώνες.

Από την άλλη όλα πηγαίνουν Σκατά για όλους μας πλην της ελίτ των κακούργων, μεγσαλοεργολάβων και banksters που λυμαίνονται τη χώρα, τις ζωές μας και την ίδια μας την ψυχή ακόμη.

Στις Σκουριές το αρχαίο δάσος εξαφανίζεται από τα αδηφάγα σαγόνια της διεθνούς χρυσοθηρικής και του εθνικού εργολάβου που δήλωνε ότι "Ποτέ τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού που διαθέτει δεν στηρίζουν τις δουλειές του". Δεν θα έχει δει ποτέ τις ειδήσεις στο Mega μάλλον.

Από την άλλη οι μπάτσοι, ανθρωπάκια που δεν μπορούν να ζήσουν αν δεν έχουν κρεμασμένη την ψυχή τους στα σύρματα της αυστηρής ιεραρχίας και κάποιον να τους λέει τι να κάνουν. Κια είναι περήφανοι όταν το κάνουν, είτε φυλάσσοντας την χοντρό πυλώνα της κοινωνίας μας και του βαθέως ΠαΣοΚ Λαυρεντιάδη ως επίσημη φρουρά που τους αναθέτει το ξευτελισμένο κράτος, είτε ως μπράβοι υποκόσμου - που στην πραγματικότητα είναι - τον ίδιο άνθρωπο, παράνομα και πάντα περήφανα για το πατριωτικό τους έργο.

Ο κ. Λαυρεντιάδης ήταν αυτός που έφαγε καμιά 700 εκατομμύρια  από την Proton Bank που προέδρευε δανείζοντάς τα σε εταιρίες άμεσου ή έμμεσου ενδιαφέροντός του. Και αφού τα έφαγε όλα αυτά, ο κύριος αυτός, ήρθε ως από μηχανής χοντρός ο κ. Βενιζέλος - αυτός με τα αδηφάγα μάτια, και χρέωσε τα 700.000.000 ευρώ στον μηχανισμό στήριξης των banksters.
Τώρα γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν είναι στο ίδιο κελί με τον κ. Λαυρεντιάδη; Θα σας γελάσω, ίσως επειδή δεν χωράνε στο ίδιο κελί και οι δύο. Ίσως γιατί υπάρχουν ακόμη ξευτελισμένοι "συμπατριώτες" μας που τον ψηφίζουν ως κάτι νέο.
Να ενημερώσω εδώ ότι ο κ. Πάγκαλος είναι καλά στα κιλά του.

Και οι χαχόλοι συνεχίζουν να τρέφονται με μαλακίες που ακούν και να καμαρώνουν ότι έχουν βάλει κόκκινη γραμμή στο τι ανέχονται, από τον καναπέ τους πάντα βλέποντας την Τρέμη.
"Δεν θα τολμήσουν να πάρουν την πρώτη κατοικία, ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί" λένε και πέφτουν βροχή τα μηνύματα με τις απειλές και τις προκλήσεις...
"Μολών λαβέ" ρεεεε!
Έλα να πάρω την καραμπίνα, το δίκαννο, τον πλάστη.

Βέβαια αν κατέβαινε ποτέ σε πορεία και έσκαγε παρακείθε καμιά κρότου λάμψης θα την έκανε συντεταγμένα. Αλλά σιγά μην κατέβει. Έχει βάλει την κόκκινη γραμμή.
Αν το καλοσκεφτεί την κόκκινη γραμμή του την έβαλε ο δημοσιογράφος που υπαγόρευσε στο ζώο:
"Μεγάλε, αν σου κόψουν το μισθό ως εκεί που δεν μπορείς να ζεις μην ξεσηκωθείς.
Αν κόψουν τα φάρμακα και δεν μπορείς να τα δώσεις στους γονείς σου βρίσε τους.
Αν σου κόψουν την υγεία και δεν μπορείς να πας τα παιδιά σου για εμβόλιο, βγες και ρίχτα στο σταθμό.
Αν δεν υπάρχει παιδεία, κοινωνικό κράτος, και η εκμετάλλευση πάει σύννεφο μούτζωσέ τους.
Αλλά αν σου πάρουν την ΠΡΩΤΗ κατοικία τότε... γαμισέ τους, αλλά δεν θα τολμήσουν επειδή σε φοβούνται".

Μαλάκα μου δεν σε φοβούνται καθόλου. Η πρώτη κατοικία δεν είναι κόκκινη γραμμή, είναι το στριγκ που κρύβει την κωλοτρυπίδα σου και θα βγει τελευταίο, για να έχει και ένα ενδιαφέρον.
Αφού επιτρέπεις όλα τα άλλα. Αφού δεν ενοχλήσε που ξεπαστρεύουν τις συντάξεις των γέρων. Αφού κοιτάς με χαιρέκακα τον δημόσιο υπάλληλο που απολύεται, και δεν σκέφτεσαι ότι για κάθε έναν από αυτούς θα φύγει και ένας από τον ιδιωτικό τομέα όπως εσύ. Αφού τρως συνεχώς όποια ημερομηνία για ανάκαμψη σου πετάνε ώστε να ελπίζεις συνεχώς σε κάτι - καθιστός πάντα. Αφού δεν βλέπεις όσους ψάχνουν στα σκουπίδια ελπίζοντας ότι δεν θα είσαι εσύ. Αφού δεν μάχεσαι για να μην πετά ο Καμίνης τους νεοάστεγους στη βροχή με τα ΜΑΤ. Αφού ξαναψήφισες αυτούς που συγκυβέρνησαν πριν το πετσόκομα της ζωής σου (π.χ. τον Βενιζέλο που σου έβαλε το χαράτσι και τον Σαμαρά που το συνυπέγραψε)...
Ε,τότε μαλάκα μου, και γραμμένο σε έχουν και όταν θα σέρνεσαι από την εξαθλίωση και την πείνα τότε θα σε πετάξουν έξω από το σπί τους, την πρώτη κατοικία σου και δεν θα μπορείς να σηκώσεις ούτε το δαχτυλάκι σου για να αμυνθείς, δεν έχεις μάθει κιόλας.
Και για να μάθεις και κάτι άλλο, πρώτη κατοικία δεν είναι η κύρια κατοικία, είναι η πρώτη κατοικία κυριολεκτικά. Αυτή που αγόρασες πρώτη. Όχι αυτή που μένεις εσύ και τα παιδιά σου, δηλαδή την κύρια. Έτσι αν πούλησες το πρώτο σπίτι και μένεις στο καινούργιο που πήρες τότε δεν είναι πρώτη κατοικία.
Αλλά και πρώτη να είναι ο Βορβορίδης που ψήφισες στο είπε: "Οι τράπεζες πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους".
 Να στο πάρουν και να σέρνεσαι για 200 ευρώ το μήνα, με το πτυχίο σου κωλόχαρτο και την εμπειρία σου σημαία να βρεθεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί. Τα παιδιά σου λυπάμαι που δεν έφταιξαν σε τίποτα. Εσύ έχεις τους υπούργους που σου αξίζουν και πάνω από όλα τον πρωθυπούργο που σου πρέπει.

*Σημείωση. Μου έλεγε ένας γνωστός γιατρός ότι "χειρούργος=κακούργος". Το έψαξα και είδα ότι τα κακόσημα τονίζονται στην παραλήγουσα, π.χ. ραδιούργος, κακούργος πανούργος. Αυτά με τη καλή σημασία στην λήγουσα, π.χ. γεωργός, χειρουργός κλπ.

¨Αρα υπούργους έχουμε και πάνω απ'όλους πρωθυπούργο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας