Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Slip of the tongue

Άνοιξε τον γιγαντίων διαστάσεων στόμα του ο τιτάνας πολιτικής σκέψης, ευφράδειας και ευκοίλιας μωροφιλόδοξος, κενολόγος/παπαρολόγος Βενιζέλος και τι του ξέφυγε!!!
Αυτό που λέω από τότε που οι μεγαλοεργολάβοι/καναλάρχες ανέδειξαν ως παίκτη την ως τότε ανύπαρκτη (0,2%) χρυσή αυγή.
"Δεν είστε πια της μόδας κύριε Τσίπρα" είπε λες και οι ζωές, οι αποφάσεις και οι εκλογικές επιλογές των πολιτών είναι θέμα μόδας - το προσπαθούν σκληρά να γίνει πάντως μέσα από τα βρωμοκάναλά τους. "Της μόδας είναι η χρυσή αυγή".
Προσπάθησε σκληρά το σύστημα να αναδείξει έναν πόλο που να είναι πιο αντισυστημικός από τον ΣυΡιζΑ και κατάφερε εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας (κατά την άποψή μου το 50% αυτών που ψήφισαν χρυσή αυγή) για πολλούς λόγους - απόγνωση, έλλειψη παιδείας, μειονεκτικά συναισθήματα, αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα κλπ - να στραφούν στο φασισμό/ναζισμό.
Το ομολόγησε απόψε περιχαρής ο Bennito. Κατέδειξε την επιτυχία του συστήματος (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) και έδωσε το στίγμα της προπαγάνδας που θα παίξει από δω και μπρος. Άλλωστε αν αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρω ψήφιζαν ΣυΡιζΑ και Ανεξ. Έλληνες τότε δεν θα είχαμε μνημονιακή κυβέρνηση. Ακόμη ένα κατόρθωμα της χρυσής αυγής, μαζί με πιο απίστευτο. Πέρσυ κυνηγούσαμε μνημονιακούς πολιτικούς, φέτος αλλοδαπούς!!!
Και πόσο απλά έγινε. Απέσυραν στη αστυνομία από συγκεκριμένες περιοχές, που τελείως συμπτωματικά η υποβάθμιση που ακολούθησε συνεχίστηκε από φτηνές αγορές στην περιοχή από μεγαλοεργολάβους, και άφησαν την εγκληματικότητα ανεξέλεγκτη. Εδώ προσοχή, πάντα ήταν ανεξέλεγκτη η επικερδής εγκληματικότητα  - ναρκωτικά, εμπόριο σαρκός, όπλα - και δεν κυνηγήθηκε ποτέ.
Μετά, με παρότρυνση όσο και προστασία αργότερα του ίδιου του κράτους ανέλαβε η χρυσή αυγή το ρόλο του προστάτη των πολιτών και της καθημερινότητάς του. Δεν διαμαρτυρήθηκε κάποιος, ούτα καν αναρωτήθηκε (;) που πήγαν τα θεσμικά όργανα του κράτους που "προστατεύουν" και "εφαρμόζουν το νόμο". Τα κωλοκάναλα πρόβαλαν μετ' επιτάσεως το θεάρεστο έργο της χρυσής αυγής, η οποία φάνηκε ως η λύση στο κατεστημένο και στον νεοκατασκευασμένο εχθρό.
Έτσι αντί να επιζητούμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους, βάση της Δημοκρατίας, αρχίσαμε να ζητάμε την "σφαγή" των μεταναστών. Λες και υπέγραψαν τα μνημόνια αυτοί. Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του συστήματος είχε ριχτεί στα μουλωχτά την κατάλληλη στιγμή και είχε πιάσει... προς το παρόν τουλάχιστον.
 Ελπίζω να μη γίνει το διεστραμμένο/προδοτικό χατήρι του Bennito.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας