Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Five down, some to go

Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τα αγγελούδια τους. Είναι μια κατάσταση που και μόνο να τη διανοηθεί κάποιος τον συνθλίβει συναισθηματικά.
Θεωρώ ότι αυτού του είδους τα περιστατικά είναι απόρροια των πολιτικών εκκαθάρισης που ακολουθείται ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ από την μνημονιακή ηγεσία.
Οι αυτοκτονίες, οι ενδεχόμενοι θάνατοι συμπολιτών μας από έλλειψη φαρμάκων, από περικοπή των μισθών τους, από την φοροαρπαγή, από... από.. από...
δεν είναι παράπλευρες απώλειες αλλά σκοπός.
Με την φωτογραφία από πάνω δεν προσπαθώ ούτε να σατυρίσω, ούτε να κάνω χιούμορ. Είναι η πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, και που εκφράζεται από τον αλαζονικά ανάλγητο κύριο "Άλλο να πτωχεύσουν οι Έλληνες, άλλο η Ελλάδα".
Μόνο που κύριοι της κυβέρνησης σκοτώνοντας τους Έλληνες, σκοτώνεται την Ελλάδα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το γνωρίζεται ήδη.

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας μετά το θάνατο τεσσάρων νεογνών που νοσηλεύονταν στη νεογνολογική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Λάμπρο Τσίγκα. 


Την έρευνα θα φέρει εις πέρας πταισματοδίκης ο οποίος θα διερευνήσει αν πρόκειται για θανάτους από αμέλεια και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Εν τω μεταξύ, σταματούν προσωρινά οι εισαγωγές νεογνών στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του νοσοκομείου, μετά από σύσταση αρμοδίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), όπως αναφέρει Το Βήμα.

Οι αρμόδιοι συνέστησαν αυστηρή εφαρμογή των μέτρων ελέγχου και απομόνωσης των περιστατικών, ευρεία περιβαλλοντική διερεύνηση και πραγματοποίησαν επιδημιολογική διερεύνηση σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου...  

πηγή πρέζαTV

1 σχόλιο:

χειροποιητα κοσμηματα είπε...

Πες οτι προσπεράσαμε το γεγονός οτι έχουν καταχραστεί τόσο δημόσιο χρήμα, φάγαμε το παραμύθι οτι η Ελλάδα θα βγεί απ τη κρίση, δεχτήκαμε τα μέτρα και όλα αυτα.
Το τελευταίο χρόνο έχει σημιωθεί αριθμός-ρεκορ στις αυτοκτωνίες, τωρά αυτό με τα παιδάκια.
Και το ερώτημά μου είναι το εξής, πως μπορούν οι πολιτική να κοιμηθούν το βράδυ? πως είναι δυνατόν να γίνοντε αυτά ΕΞΑΙΤΊΑΣ τους και να μην έχουν ενοχές?! Δεν ειναι άνθρωποι αυτοί!

Συνολικές προβολές σελίδας