Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τελειώσαμε...




Τελειώσαμε.

Είμαι πολύ βιτσιόζος το ξέρω. Αφού κάθομαι και ακούω τον Σαμαρά. Αλλά κάποιος πρέπει να αποκωδικοποιήσει την ομιλία του.
Its a dirty job but someone has to do it.
Τι είπε;
Με μια λέξη… Τελειώσαμε.

Το πρώτο που είπε ήταν η πρώτη αισχρή πράξη που έπραξε. Μίλησε για τους χαλυβουργούς και πως ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο Αντωνάκης, που διόρισε τη μισή Μεσσηνία στο μουσείο της Ακρόπολης, έστειλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους εργαζομένους.
Δήλωσε πως από δω και μπρος όποιοι εργαζόμενοι δεν υποταχθούν στη δουλεία των αφεντικών θα ξυλοκοπούνται αγρίως για να δουλέψουν χωρίς μισθό ή να απολυθούν.

Είπε γιάφκα τα πανεπιστήμια και προανήγγειλε ότι, αφού η παιδεία θα ιδιωτικοποιηθεί, ότι αφού το πιο δυναμικό και προοδευτικό τμήμα της κοινωνίας είναι οι σπουδαστές και οι φοιτητές, ασφαλίτες και δυνάμεις καταστολής θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια και θα τους φλομώνουν στα χημικά και στις γκλομπιές.

Όσοι αντιδρούν στον εκφασισμό και σταθούν απέναντι στην εξουσία και το παρακράτος για να προστατέψουν τον αδύναμο θα παταχθούν και θα βασανιστούν παραδειγματικά. Ο ακροδεξιός και ναζιστικός χώρος θα προστατευτεί για να μπορέσουμε να τον ενσωματώσουμε, ειδικά με τον Βορίδη αρχηγό αργότερα.

Όποιος βγει να φωνάξει στο δρόμο θα είναι άκρο και θα του ανοίξουμε το κεφάλι. Όποιος φωνάξει από το σπίτι του και σταματήσει να βλέπει MEGA, ΣΚΑΪ και τούρκικα θα τον αναλάβουν τα ΕΚΑΜ.

Θα πάρουμε τη δόση και μόνο 10% θα πάει στους δανειστές. Είναι καιρός να φάνε οι τραπεζίτες και στην  Ελλάδα χρεώνοντας τον Ελληνικό Λαό. Βέβαια ο Λαός θα πάρει τα @@ του αφού θα χρωστά και στις τράπεζες και στους δανειστές! Θα σωθούν όμως οι καταθέσεις, που δεν έχει ο Λαός αλλά ποιος νοιάζεται.

Η επιχειρηματικότητα βελτιώνεται. Κλείνουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις. Εξαφανίζονται οι μισθοί. Προσφέρουμε «γην και ύδωρ» στις πολυεθνικές.
Η Ελλάδα θα γίνει μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη και όποιος αντιδράσει θα λιώσει κάτω από την μπότα των κατακτητών. Οι δύο μεγάλοι εχθροί, οι δημόσιες κοινωνικές παροχές και η περιουσία (δημόσια και ιδιωτική) του Ελληνικού Λαού θα δοθεί στους δανειστές που συντηρούν την τάξη του Αντωνάκη και διατηρούν γεμάτη την κοιλιά του Πάγκαλου. Όποιος αντιδράσει είναι άκρο και θα παταχθεί.

Η Ελλάδα έχασε το 35% του βιοτικού επιπέδου και θα χάσει και το άλλο 65% ώστε να μη βγει από το ευρώ και χάσει το 80%. Βέβαια που να ψάχνεις τώρα ένοχους για ότι έγινε. Το θέμα είναι να ενοχοποιούμε συνεχώς το Λαό και τις αντιδράσεις του.

Με αφορμή τις απατεωνιές και τις ψεύτικες συντάξεις και παροχές – που έδινε το σύστημα που στηρίζει ο Αντωνάκης εδώ και δεκαετίες - θα κοπεί κάθε παροχή στους αναξιοπαθούντες και στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Η κυβέρνηση όμως προβλέπει επιδότηση εισιτηρίων για να ταξιδέψουν στον Καιάδα στη Σπάρτη για να απαλλάξουν την ύπαρξή τους από την ύπαρξή τους.

Η σπατάλη που κάνουν τα νοσοκομεία να φροντίζουν ασθενείς θα κοπεί μαχαίρι. Με το μαχαίρι αυτό θα κοπούν και οι ασθενείς των νοσοκομείων ώστε να ανασάνει η οικονομία των δανειστών μας.

Οι αδικίες θα αποκατασταθούν όταν καταφέρουμε να ξεπερνάμε τους στόχους και δεν έχουμε ελλείμματα, είπε. Δεν είπε ότι αυτό θα γίνει του αγίου πέους ανήμερα και θα εφαρμόζεται ο όρος που δεν ανέφερε… ότι θα γίνεται αυτόματη σφαγή ανθρώπων όταν δεν θα πιάνουμε τους στόχους, που μόνο αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται!!!

Βαφτίζεται επισήμως άκρο από δω και μπρος κάθε διαμαρτυρία και με την βοήθεια ασφαλιτών και χρυσαυγιτών θα πατάσσεται από το κράτος και της δυνάμεις καταστολής αλύπητα.

Αν όλα αποτύχουν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις του Λαού στο ξεπούλημα της χώρας και στην υποδούλωσή του, έχουμε έτοιμη και την απειλή ή την εφαρμογή ενός εμφυλίου με μοχλό τους φασίστες της χρυσής αυγής και το (παρα)κράτος.

Τελικό συμπέρασμα, επισημοποιείται η κατοχή, η χούντα και η πτώχευση και όπως είπε και ο Σαμαράς… Τελειώσαμε!!! 

Συνολικές προβολές σελίδας