Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

χρυSSή αυγή


Ο Ηλίας ΚαSSιδιαρης με μπλούζα Waffen SS*

...Οι ομάδες αυτές στελεχώθηκαν από αξιωματικούς των αστυνομικών δυνάμεων της Γκεστάπο (Gestapo, προερχόμενο από το Geheime Staatspolizei, «Κρατική Μυστική Αστυνομία»), της Κρίπο(Kripo, «Αστυνομία Δίωξης Εγκλήματος»), της Ζίχερχαϊτσντινστ (Sicherheitsdienst, «Υπηρεσία Ασφαλείας») και της Βάφεν Ες-Ες (Waffen-SS, «Ένοπλη Ες-Ες»). Αυτά τα τάγματα θανάτουακολούθησαν την Βέρμαχτ (Wehrmacht, «ένοπλες δυνάμεις» —κατά λέξη, «αμυντικές δυνάμεις»— του Ναζιστικού Γερμανικού στρατού) καθώς προέλαυνε προς τα ανατολικά στα εδάφη της Ανατολικής Ευρώπης και της Σοβιετικής Ένωσης. Στις κατεχόμενες περιοχές, τα Άινζατσγκρουπεν εκμεταλλεύονταν το ανθρώπινο δυναμικό των ντόπιων πληθυσμών όταν χρειάζονταν πρόσθετη ασφάλεια ή άλλο προσωπικό. Η δράση αυτών των οργανωμένων ομάδων επεκτεινόταν μέσω του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού των διαφόρων τμημάτων των Ες-Ες και του Γερμανικού κράτους.
Σύμφωνα με τα αρχεία τους, οι επιχειρήσεις των Άινζατσγκρουπεν ήταν υπεύθυνες για τη θανάτωση ενός εκατομμυρίου και πλέον ανθρώπων, σχεδόν αποκλειστικά πολιτών, ... 

*από el.wikipedia

Έλληνα πρόσεξε,
αυτό που κάνει η άρχουσα τάξη, που επιτίθεται στο Λαό, είναι να στρέψει την προσοχή σου ώστε να μπορεί να σου ρουφήξει το αίμα όσο εσύ κοιτάς αλλού.
Εχθρός σου δεν είναι ο κάθε κατατρεγμένος, μην τρως το δόλωμα.
Εχθρός σου είναι η δοσιλογική κυβέρνηση που σου κόβει το μισθό, την σύνταξη ή σε αφήνει άνεργο βάζοντάς σου φόρους που δεν θα μπορείς να πληρώσεις ώστε να σου πάρει κάθε περιουσία.
Εχθρός σου είναι η ολιγαρχία που σου στερεί κάθε κοινωνική παροχή που έχεις ήδη πληρώσει. Τα παιδιά και τα εγγόνια σου δεν θα έχουν ούτε σχολεία ούτε νοσοκομεία. Κανένα μέλλον για κανένα από μας.
Και όμως, η Χρυσή Αυγή σου λέει ότι εχθρός είναι οι μετανάστες, οι αριστεροί, ο κάθε διαφορετικός και έτσι σπρώχνει την Ελληνική κοινωνία να διαιρεθεί και τελικά, αν και όταν συμφέρει τα αφεντικά (τους), να σφαγεί ο λαός μεταξύ του ή με τους ξένους.
Το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΞΙΚΟ
Οι φτωχοί θα πολεμάνε τους φτωχούς και οι πλούσιοι θα στήσουν ακόμη ένα φαγοπότι πάνω μας
Αυτό το ρόλο εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό τα αφεντικά (τους) :
. αφήνουν ελεύθερη την εγκληματικότητα, ώστε να πάρουν το ρόλο του τιμωρού οι φασίστες της Χρυσής Αυγής
. την διαφημίζουν στα κανάλια τους οι μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες, μεγαλοεργολάβοι. Αυτοί δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα με σένα
. δεν τους πειράζει η αστυνομία ενώ παρανομούν κατάφορα. Οι αστυνομία κυνηγά τους απεργούς και την ίδια στιγμή φυλά τους πλούσιους κλέφτες και προδότες

Τώρα κυνηγούν μετανάστες, αύριο τους αριστερούς, και μετά όποιον διαμαρτύρεται ή απεργεί.
Πρόσεχε πατριώτη. Φώναξε εναντίον των φασιστών τώρα που είναι ακόμη νωρίς γιατί όταν θα τους μαζέψουν όλους τότε δεν θα μείνει κανείς να φωνάξει για σένα, όταν έρθει η σειρά σου. Και να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η σειρά σου.

Η Χρυσή Αυγή του 0,2% ήταν μια συμμορία οπλοφόρων εγκληματιών που την καθοδηγούσε το παρακράτος της ΚΥΠ και πούλαγε προστασία, νταβατζιλίκι και ναρκωτικά. Τώρα τους κάνουν σωτήρες ώστε να ψηφίζεις ότι βολεύει τους πλούσιους που γίνονται πλουσιότεροι ενώ εσύ κυνηγάς τους φτωχούς και γίνεσαι φτωχότερος.

Ο φασισμός και ο ναζισμός πάντα εξυπηρετούσαν τα αφεντικά και γι’ αυτό τους προωθούσε πάντα το σύστημα όταν είχε ανάγκη να μην ξεσηκωθεί ο Λαός εναντίον τους.
Οι  Έλληνες επινόησαν τη Δημοκρατία. Μην γίνεσαι εγκληματίας φασίστας.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!
Οι παππούδες μας πατριώτη τους πυροβολούσαν τους φασίστες και τους ναζί. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ!



*Το κείμενο αυτό γράφτηκε μετά από λεκτική αντιπαράθεση με χρυσαυγίτη που έδιωχνε δυό κακόμοιρους έξω από τον Μαρινόπουλο στην Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Από αυτά που είπε και έπρεπε να ακούσουν όλοι: 
1."Πρέπει να τους λιώσουμε (σ.μ. τους μετανάστες) πριν ξεσηκωθούν και ζητήσουν τα δικαιώματά τους"(!!!)
3."Θα καθαρίσουμε τα πεζοδρόμια" (σ.μ. μάλλον για να μην παρεξηγηθούν οι Γερμανοί όταν θα έρχονται για να μας πίνουν το αίμα - Αυτό δεν θα έπρεπε να το αναλάβουν οι Ατενίστας ή ο ΣΚΑΪ;)
4."Αυτή είναι η χώρα μας και θα κάνουμε ότι θέλουμε" (είναι μόνο δική τους!!!)

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και ακόμα χειρότερα.
Δεν ξέρω, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούν τα δύο... άκρα: σε σύγκρουση κι αντιπαράθεση.

Συνολικές προβολές σελίδας