Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

No news, good news ... Ιδού η Ρόδος

Ρε Νταλάρα..!
Στον κόσμο των τεχνών (των καλών;) ο Νταλάρας που κάποτε τραγούδαγε την φτωχολογιά και τώρα τραγουδά στην φτωχολογιά στηρίζοντας την εξαθλίωση του μνημονίου ως άλλος ΠαΣοκος.
Και τι θέλει να μας τραγουδήσει αυτός που πια δεν γνωρίζει τι τραβά τούτος ο Λαός; Πως να γνωρίζει άλλωστε. Νιώθει ο χορτάτος τον πεινασμένο;
ΠαΣοΚα και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργός ΠαΣοΚ και βουλευτίνα. Μειοψηφία χαρακτήρισε όσους προπηλακίζουν τον σύζυγό της και βλέπει προβοκάτσια για αποσταθεροποίηση των σταθερών που έχουν μείνει στην Ελλάδα. Του άντρα της; Του ΠαΣοκ; Του ΓΑΠ;
Πως το λέει ο λαός μας... Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!

Στην πουτάνα πουτανιές;
Ά ρε γατάκια. Ελπίζατε στην Ελληνική δικαιοσύνη; Μα αυτό ήταν το πρώτο που πέθανε σε αυτόν τον τόπο. Την σκότωσα εγώ με γαμάτους νόμους όπως ο περί ευθύνης υπουργών...
Και τι έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατίας; Αντισυνταγματικό το χαράτσι; ΟΧΙ.
Αντισυνταγματικό να κόβεται το ρεύμα.
Ε και εγώ θα εισπράττω το χαράτσι ότι και να πληρώνετε εσείς και εσείς θα χρωστάτε τη ΔΕΗ οπότε θα σας κόβουμε το ρεύμα πάλι.
Ρε, στην πουτάνα πουτανιές;


Κακές Τέχνες
Ξεμύτισε σαν σαλιγκάρι ο κόσμος των κακών τεχνών για να υπερασπιστεί τον Νταλάρα. Αυτή η τάξη που σιωπά χωνεύοντας τη λεία από τις κρατικές επιδοτήσεις. Κάτι ψέλλισε για Δημοκρατία. Κάτι για "μη βία" και άλλες αρλούμπες.
Ποια Δημοκρατία όταν ο Λαός όχι μόνο εξαθλιώνεται. Όχι μόνο δολοφονείται, αλλά καταστέλλουν ωμά όποια "νόμιμη" αντίδρασή του.
Ποια μη βία θέλουν όταν δεν έχει ο Έλληνας να ταΐσει τα παιδιά του; Υπάρχει μεγαλύτερη βία από αυτό; Γιατί δεν μιλάνε για αυτά; Τη βία η βία απωθεί...


Ο παππούλης λέει τα παραμύθια του.
Αυτός ο παππούλης Παπούλιας είχε καλεσμένους σήμερα στο Μέγαρο ΚΑΠΗ. Τους είπε ότι εδώ υπάρχει μια μεμψιμοιρία. Έτσι το βλέπει αυτός που ζει στον κόσμο του. Το γουργούρισμα των άδειων στομαχιών των παιδιών που λιποθυμάνε στα σχολεία είναι... γκρίνια.


Άλλαξε ο Μανωλιός ...
Και εγένετο ανασχηματισμός, του κώλου τα εννιάμερα.
Έφυγε ο Παπουτσής με το Δημοκρατικό ξύλο και τα χημικά  που έριξε στους Έλληνες που διαδήλωναν - Ακόμα και στον Γλέζο και το Θεοδωράκη -  και πάει να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠαΣοΚ ώστε να ρίξει σε όλους.
Και πάει στη θέση του αυτός που γνωρίζει το υπουργείο Δημόσιας καταστολής ή Προστασίας του Πολιτικού (όπως λέγεται τώρα). Θέλουν μεγαλόσχημο όνομα, ανεξαρτήτως IQ γιατί προβλέπεται ότι το ξύλο θα συνεχίσει.
Έτσι έμεινε κενό το ανάπτυξης. Αλλά ποιος χέζει την ανάπτυξη. Βάζει εκεί την Αννούλα την ξυνή. Και μένει το Παιδείας χωρίς Άννα (αυτό δεν ξέρω αν τελικά είναι κακό. Για την Αννούλα που γλιτώνει την παρέλαση μάλλον καλό το κόβω). Και μπαίνει εκεί ο Μπαμπινιώτης. Κάπου διάβαζα ότι μίλαγε με πρεσβεία και αυτός αλλά τέλος πάντων. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι να γίνουν εκλογές δεν θα προλάβει να εγκλιματιστεί. Αλλά ποιος τη χέζει την Παιδεία.
Αυτό που έχει σημασία είναι η καταστολή. Βέβαια αυτό που θα με τρομοκρατούσε θα ήταν η Αννούλα στο Προ.Πο. Χειρότερα και από τον Βορίδη με τσεκούρι.


Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα προκαταρκτικά...
Διότι το πήδημα έρχεται. Και θα είναι σκληρό. Θα έχει S/M και B/D. Θα έχει και κάτι ματσούκια για ερωτικά βοηθήματα μούρλια. Και ας σκούζει στο Φάληρο ο Λιμενοπήδουλας και η CIA για Δημοκρατία και μη βία. Σεβάστηκαν τους ήρωές τους οι διαμαρτυρόμενοι και φέρθηκαν σαν ήρωες.
Ιδού η Ρόδος Ελλάδα. Το πήδημα είναι πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας