Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ετυμηγορία: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας

Αντιγράφω από το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !
Από την περασμένη Τετάρτη πάρα πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι αρκετών άλλων οργανισμών του δημοσίου άρχισαν να ανακαλύπτουν ΑΝΑΥΔΟΙ (κυριολεκτικά .) πως έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 70% των χρημάτων ΕΝΤΟΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος ! Οι λογαριασμοί αυτοί ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ - ήταν έντοκοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους «έμπαιναν» επιχορηγήσεις και «έβγαιναν» αναλήψεις για τα έξοδα των οργανισμών. Η ληστεία αυτή έγινε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, και μάλιστα καμία ενημέρωση δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ !
Την μέρα που «έκλεινε» το PSI και μάλλον λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κυβέρνηση και διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ρωτήσουν τους καταθέτες των έντοκων λογαριασμών ! Οι «ομολογιούχοι» αυτοί έτσι ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ενώ ταυτόχρονα ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ από νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς τελείως απαραίτητα για την στοιχειώδη διατήρηση της λειτουργίας τους ! 
πηγή εδώ

Παπαδήμος, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαμαράς, Προβόπουλος και οι υπόλοιποι της συμμορίας που ψήφιζε ή στήριζε είναι οι ένοχοι.
Δεν υπάρχει αστυνομία να τους πιάσει. Το μόνο που κάνουν αυτοί είναι να χτυπούν τον κόσμο που καταληστεύεται. Τραμπούκοι των νταβατζήδων.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη να τους κυνηγήσει. Έχει υποταχθεί στα κεκτημένα και το ειδικό μισθουλάκο. Θα κλείσει φυλακή κανέναν που δεν πληρώνει διόδια ή κανένα παιδί που κάνει κατάληψη, μα δεν έχουν λιποθυμήσει όλα από πείνα ακόμη;
Και όμως όλα είναι τόσο καθαρά πια που μόνο ηλίθιοι δεν το βλέπουν ή προδότες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.


Ετυμηγορία: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας  πέραν πάσης αμφιβολίας
Ποινή: Όποια αποφασίσεις, όταν αποφασίσεις Λαέ!



3 σχόλια:

apneagr είπε...

Ψηφίζω Πειρατές, ψηφίζω εμένα

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

καλά κάνεις

ο δείμος του πολίτη είπε...

Έτσι, ακριβώς. Πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, πρόδωσαν το πολίτευμα που υπηρετούν, πρόδωσαν το μέλλον μας.

Συνολικές προβολές σελίδας