Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Εκλάπη ...

Όπως ενημερωθήκαμε από το αστυνομικό δελτίο, σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο τον Παρθενώνα πάνω από το λόφο της Ακροπόλεως.
Ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν κατανεμηθεί ώστε να προστατεύουν πολιτικούς, VIP ή να κυνηγάνε πολίτες που διαμαρτυρόταν, ο μοναδικός φύλακας δεν κατάλαβε τίποτα.
"Στο πεδίο της ευθύνης μου είναι ο λόφος της Ακρόπολης, το μουσείο της Ακρόπολης και όλοι οι χώροι τριγύρω στο ιστορικό κέντρο. Δουλεύω 12 ώρες τη νύχτα - τη μέρα δεν υπάρχει συνάδελφος- για 350 ευρώ. Τι να πρωτοκάνω;"

Ο υπουργός Γερολάγνος υπέβαλε την παραίτησή του αλλά δεν έγινε δεκτή.
"Ο κ. Γερολάγνος έχει κάνει έργο στην αυλή του Γιωργάκη" δήλωσε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Παπαδήμιος και συμπλήρωσε: "Θα μείνει στη θέση του να συνεχίσει το έργο".

Ο κύριος Benny-Hill-ζέλος δήλωσε ότι τα ψέματα τελείωσαν και παίζεται η μοίρα της χώρας και τόνισε ότι: "Μετά το Εθνικό μουσείο και το μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο σωτηρίας της χώρας. Τώρα πια δεν θα έχουμε έξοδα συντήρησης και φύλαξης των χαλασμάτων που ταλαιπωρούν τη χώρα τόσους αιώνες. Ένα ακόμη πρόβλημα λύθηκε και οι χώροι θα δοθούν σε επενδυτές για εκμετάλλευση".

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο επονομαζόμενος και Διάκενος, διέκοψε το κανό του και είπε: "Αυτά που χρωστά η χώρα αποπληρώνονται. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που μας δανείζουν να πληρώνουν είτε για έργα του Πικάσο είτε για αρχαία της Ολυμπίας είτε ακόμη και για τον Παρθενώνα".
Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος θα κάνει το καθήκον του απέναντι στο ΠαΣοΚ αλλά δεν διευκρίνισε αν θα παραιτηθεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς αφού απαίτησε εκλογές σύντομα για πολλοστή φορά τόνισε με νόημα, και αφήνοντας αιχμές για το ΠαΣοΚ: "Οι Μεσσήνιοι εργαζόμενοι στο μουσείο της Ακρόπολης είναι ψηφοφόροι μου. Αν κάποιος διανοηθεί να τους πάρει όταν θα σηκώνει τα αρχαία του μουσείου μαζί με το κτήριο να ξέρει πως όταν γίνω πρωθυπουργός θα τους κατεβάσω τις κουκούλες".

Ο Γιώργος Καρα-κωλοτουμπας-φέρης υπαινιχθεί ότι ο   Βορίδης και ο Άδωνις είναι μειωμένου πατριωτισμού αλλά ευχήθηκε οι δρόμοι του να ξανασμίξουν με του Παπαδήμιου και να προχωρήσουν με το άγαλμα αγκαζέ.

Η κυρία Ντόρα του Μητσοτάκη είπε: "Η χώρα είναι σε ανάγκη και καλά θα κάνει η κυβέρνηση να βοηθήσει τους δανειστές μας καταργώντας την μη αναγκαία θέση του φύλακα της Ακρόπολης, του μουσείου και των πέριξ διότι κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο.

Από το Βερολίνο η κυρία Μέρκελ απαίτησε να προχωρήσει πιο γρήγορα η Ελλάδα στις μεταρρυθμίσεις που θα την βγάλουν από τα ιστορικά βαρίδια αιώνων ενώ ερωτηθείς ο κύριος Σόιμπλε είπε, κάπως εκβιαστικά, ότι θα πρέπει να αλλάξει όλο το νομικό πλαίσιο που αφορά κλοπές αρχαίων και αρχαιολογικών χώρων ώστε να απελευθερωθεί η επόμενη δόση από τον ειδικό λογαριασμό.

Κατόπιν τούτων ο υπουργός πολιτισμού Γερολάγνος αντί να κάνει χαρακίρι -όπως λένε κάποια εκατομμύρια (κακεντρεχών είναι η αλήθεια) Ελλήνων - σε δημόσια θέα πήγε για γυμναστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας