Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μου το 'χε πει


Το μεσημέρι πριν την πορεία παρόντος αξιωματικού της αστυνομίας (στρατού κατοχής) μου είπε απόστρατος (καραδεξιός) πολύ ηλικιωμένος "Τον μπάτσο δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι. Κάνει το φίλο για να πας κοντά να σε πιάσει".

Μου το είπε αλλά δεν άκουσα. Είχα μια ελπίδα λόγω της ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γερμανοτσολιάδων... λάθοςΑστυνομικών Υπαλλήλων.
Είχε μια παράγραφο που έλεγε "Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας.
  Όλοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας"
Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1mFKwWdvfΟ κλασσικός μπάτσος. Ψεύτης, κτήνος, βδέλυγμα, πουλημένος, δοσίλογος. Προδότης ως συνήθως.
Αφού έφεραν τον κόσμο στο σύνταγμα όπου μπορούν να τον ελέγχουν επιτέθηκαν με κάθε χυδαίο μέσο που διαθέτουν εναντίον μας.
Από την Αμαλίας πετούσαν στο πλήθος δακρυγόνα, μέσα στο πλήθος, πάνω στα κεφάλια μας και μας έσπρωξαν στο Σύνταγμα. Από θαύμα δεν θρηνούμε σήμερα θύματα. Πετούσαν στον κόσμο, γυναίκες, ηλικιωμένους, παιδιά, από πίσω, από τη Βουλή(το γνωστό μπουρδέλο), από την Ακαδημίας, αφήνοντας μόνο την Όθωνος ελεύθερη. Και όταν διοχετευτήκαμε από εκεί επιτέθηκαν να διαλύσουν μέχρι τη Συγγρού.

"Τον μπάτσο δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι. Κάνει το φίλο για να πας κοντά να σε πιάσει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας