Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ζωή μου ο θάνατός σου...

Το πολιτικό σύστημα, μια συμμορία από αληταράδες που λυμαίνονται τον πλούτο του Λαού(άρα της χώρας), κίνησε όλο τον εγχώριο μηχανισμό καταστολής και προπαγάνδας για να επιβιώσει.
Διότι αν ενδιαφερόταν για το Λαό(άρα τη χώρα) θα κήρυττε στάση πληρωμών, θα εξασφάλιζε την αξιοπρεπή διαβίωση του Λαού(άρα της χώρας) και θα έβαζε πάνω από τους δανειστές και πάνω από όλα το Λαό(άρα τη χώρα).
Όμως μόλις θα το έκανε αυτό θα έπεφτε και το τελευταίο φύλο συκής και θα παρουσίαζε το αληθινό του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο αποτρόπαιο από ανθρωπάρια αλαζόνες, αμετροεπείς, φιλόδοξοι και κενολόγοι που νοιάζονται μόνο για την κοιλιά και το πορτοφόλι τους που το έχουν στο εξωτερικό γεμάτο.
Αυτοί που επί χρόνια εκμαύλιζαν τον Λαό, τον εκπαίδευαν στην αλητεία τους για συνενοχή, αποδιοργάνωναν κάθε παραγωγικό ιστό για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα με το αζημίωτο, και έτρωγαν μίζες, πλούτο και τις σάρκες με εκατό μασέλες ο καθένας.
Για να μη φανούν όλα αυτά κουνάνε αυτάρεσκα το χοντροδάχτυλό τους στην προπαγανδιστική τηλεόραση και φωνάζουν ότι είναι σωτήρες και πατριώτες.
Το τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων όμως θα καταπέσει και τότε αυτοί που μας θεωρούν πλέμπα, ραγιάδες και ελέω θεού δούλους τους στην μεγαλειότητα της χαμερπούς υπάρξεώς τους, θα πληρώσουν με τον τρόπο που πρέπει.

Υ.Γ. Που ήσουν χθες που εξαγριωμένοι ανέβαιναν οι συμπολίτες μας τα σκαλιά του συμβόλου τυραννίας των εξουσιαστών;
2.500+ σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούν οι γονείς τους να τα θρέψουν.
Ένας στους τρεις συμπατριώτες σου είναι στην απόλυτη φτώχεια.
Έρχονται για σένα.
Για ποιο λόγο αξίζει να αγωνιστείς

Θα αφήσεις αυτό το κράτος καταλύει το Λαό ή θα το καταλύσουμε για να το ξαναστήσουμε;
Τώρα πια είναι "Η ζωή μου ο θάνατός σου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας