Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

No news. good news...Λαός και Χώρα είναι το ένα και το αυτό

Άκουσα τον Παπατζή στην κοινοβουλευτική ομάδα των πιθήκων που χειροκροτούσαν όπως τους έχουν εκπαιδεύσει.
Ο Παπατζής, από παππού παπατζή που προπαγανδίστηκε ο Γέρος της Δημοκρατίας ενώ άνοιξε τις εξορίες για αυτούς που πολέμησαν τους Ναζί κατακτητές. Από πατέρα παπατζή που έκλεψε όλα τα συνθήματα-θέσεις της αριστεράς για να βγει και έκανε τα ανάποδα. Ο ίδιος Παπατζής μεγάλος που κάθε φορά που δηλώνει ότι σώζει τη χώρα-Λαό της καρφώνει και από μια μαχαιριά στο σώμα.
Αν θες να μάθεις τι θα γίνει άκου τι είπε και τα αντίθετα ακριβώς θα γίνουν.
Αν θες να μάθεις τι έγινε άκου τι είπε και τα αντίθετα από τα ψέματα που είπε έγιναν.

Και τα πιθήκια ζέσταιναν τους κώλους τους σε καρέκλα εξουσίας, γέμιζαν τις τσέπες τους με λεία τον πλούτο του Λαού-Χώρας και χειροκροτούσαν σαν κουρδιστά τον ΨΕΥΤΗ, τον ΚΛΕΦΤΗ, ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ, τον ΠΡΟΔΟΤΗ της Χώρας-Λαού.
Δεν θέλουμε άλλο σώσιμο από σας. Εσείς να δούμε πως θα σωθείτε μετά. Δεν θα έχετε και φρουρές...

Πέρασα σήμερα από τον πύργο στο λιμάνι του Πειραιά. Στο ισόγειο έχει κέντρο υποδοχής αστέγων. Κοίταξα από το τζάμι και σφίχτηκε η ψυχή μου. Μέσα ήταν η μάνα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου. Οι συμπολίτες μου, Έλληνες και μη. Το διεθνές σύστημα τοκογλύφων, με τις υπηρεσίες της εγχώριας σπείρας των προθύμων, μεθοδικά επιτέθηκε και εξαθλίωσε τη χώρα-Λαό. Κατέστρεψε ανθρώπους, οικογένειες.
Μην ξεγελιέσαι. Έρχεται ολονών η σειρά. Η δική σου και η δική μου. Διότι τα καθάρματα δεν έχουν ούτε ηθική ούτε έλεος. Θα μας πιουν και το αίμα αν τους αφήσουμε, αφού πάρουν την δημόσια, την ιδιωτική περιουσία. Αφού φτιάξουν ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες -η Γερμανία θέλει Μακεδονί, Θράκη, Ήπειρο, Πελοπόννησο) όπου θα ισχύει μόνο ο νόμος του νταβά επιχειρηματία. Κανονική κινεζοποίηση. Και θα μείνουν κάτι αλήτες δήμαρχοι να στέλνουν τους άλλους αλήτες τα ΜΑΤ να διώχνουν άστεγους να πεθάνουν στο κρύο.
Τρέξε μπάτσε και βάρα τη μάνα σου και την αδερφή σου. Μόλις τελειώσουν με μας έρχεται και η σειρά σου. Αλλά και εμείς μόλις τελειώσουμε με αυτούς έρχεται πάλι η σειρά σου.

...και μια και είπα νταβά επιχειρηματία, ακόμη μια πουτάνα στο κρεβάτι της... όπως οι προηγούμενες. Κρίμα το τσεκούρι σου Βορίδη. Μόλις σου έδωσαν εντολή οι νταβάδες ανέβασες τα διόδια. Εν μέσω κρίσης, χωρίς συντήρηση στην άσφαλτο, χωρίς καν δρόμους. Γιουσουφάκια... Δεν πειράζει. Με το τσεκούρι δεν ανοίγεις μόνο κεφάλια ανοίγεις και διόδια...
Συμπόρευση λοιπόν των συνταγματολόγων στο ΠαΣοΚ. Σε αγαστή συνεργασία θα γαμήσουν το Σύνταγμα καλλίτερα απ'ότι μέχρι τώρα που το έκανε ο καθένας μόνος του. Αν και πάλι ο παπατζής δεν είπε ότι φεύγει, και ξεφύσαγε ο Benny στα έδρανα, που του έρχονταν και στενά.

Ακούστε εδώ (http://apneagr.blogspot.com/2012/02/govgr-xounta.html) για το non paper που λέει πόσο την έχουμε γαμήσει. Οι εκλογές είναι ένα καλό πρόσχημα για να μην ξεσηκώνεται ο Λαός και να τις περιμένει --και όταν θα γίνουν θα έχουν υπογραφεί όλα πια. Το μόνο που μας μένει, για να μη χαθεί αυτή η Χώρα, αυτός ο Λαός είναι η επίκληση του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


Και η βία που ασκείται στο Λαό είναι στα επίπεδα κατοχής. Και θα καταρρεύσει και η Χώρα και ο Λαός. Διότι η Χώρα και ο Λαός είναι ένα και δεν σώζεται το ένα χωρίς το άλλο. Αυτό είναι ένα σόφισμα που χρησιμοποίησαν οι Ναζί, αλλά και τώρα φασισμό έχουμε. Και πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Σε όλη την Ελλάδα πάρτε την τύχη στα χέρια και επαναστατήστε. Ανατρέψτε τους πριν μας εξαφανίσουν οι τοκογλύφοι νταβατζήδες και οι εγχώριοι gangsters και banksters.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε, μπορούμε να κερδίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας