Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Καλώ το 100, βοήθεια αστυνομία


Να χαίρεται η Ελληνική Αστυνομία τους μπράβους που έχει να φυλάνε τους τραπεζίτες. Να βγει το συνδικαλιστικό όργανό τους και να απαιτήσει να μην ξαναακουμπήσουν τους πολίτες που μάχονται για την πατρίδα τους.
Και πρέπει και μεις να καταλάβουμε ότι, όπως λέει και έκθεση της αστυνομίας που παραθέτω παρακάτω, στο Κέντρο ήμαστε ελεγχόμενοι και μπορούν να μας λιανίζουν. Αυτό που φοβάται η αστυνομία είναι αν θα μοιραστούμε στις γειτονιές. Ήμαστε τόσοι πολλοί που όσο και να μοιραστούμε πάλι πολλοί θα ήμαστε όπου πάμε. Αυτοί είναι λίγοι για να μοιράσουν δυνάμεις.
Αλλιώς θα μας χώνουν στο μαντρί και με αφορμή τους κουκουλοφόρους-παρακρατικούς θα μας διαλύουν και θα μας απογοητεύουν. Γιατί αυτό θέλουν στην ουσία.

Ίσως τα τοπικά κέντρα διοίκησης να είναι η λύση

ΥΓ Μπράβοι και σεκιουριτάδες με ασπίδες, γκλόμπ  και κράνη επιτίθενται σε πολίτες. Να επέμβει η αστυνομία να τους συλλάβει όπως και τους τροϊκανούς που έχει επικηρύξει.
Ερωτήματα:
Από τη Δευτέρα προκηρύξατε λευκή απεργία; Μετά την ψήφιση των μέτρων; Για να εξασφαλίσετε την ψήφισή τους; Αντί πριν για να την αποτρέψουμε θα το κάνετε μετά ώστε να αυξηθεί η εγκληματικότητα; Πάλι ενάντια στο Λαό;

η έκθεση της αστυνομίας http://kopria.blogspot.com/2012/02/blog-post_4587.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας