Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ξυπνάτε ΜΑΛΑΚΕΣ, είστε ήδη ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ



Διαβάστε τι μας περιμένει αν αφήσουμε να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση...
Τέρμα τα λόγια, Βάρκιζα τέλος... αλλιώς θα είμαστε μαλάκες που μας λέει ο Πάγκαλος και παράπλευρες απώλειες που μας λέει ο Ρέππας.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!
Ταμείο ξεπουλήματος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Ποιος ο σκοπός του ταμείου;
Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ.
Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.
(Άρθρο 1 – Παράγραφος 1)
Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 4
∆ΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Επίσης όπως φαίνεται στην παραπομπή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική
αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!
διαβάστε περισσότερα

Πριν καλά-καλά πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Παπαδήμου,μεταβιβάστηκαν τα εξής περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού Δημοσίου,στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ( ΤΑΙΠΔ ) :

3.306.202 μετοχές της εταιρίας ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,619% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
11.793.750 μετοχές της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,234% επί του μετοχικού της κεφαλαίου...
διαβάστε περισσότερα

Τι περιέχει η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που θα με οδηγησει στην εξαθλίωση;
Αγαπητέ συμπολίτη η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ θα περιέχει εκ νέου για κύρωση τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ο οποίος πέρα από τις ήδη γνωστές φορολογίες και χαράτσια εμπεριέχει και το κεφάλαιο-Α με το οποίο (ενδεικτικά):
Εκχωρείται στους δανειστές όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του δημοσίου και των ΟΤΑ (μετρητά, παραλίες, δημαρχεία, δημόσιες επιχειρήσεις, εκτάσεις, έσοδα από μνημεία κ.α.)
Το Ελληνικό δημόσιο παραιτείται από κάθε είδους δικαίωμα και έσοδα από τα παραπάνω ενώ θα καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας τους.
Απαλλάσονται από την υποχρέωση οι δανειστές να πληρώνουν φόρους, εισφορές, τέλη και γενικά ευρώ τσακιστό για την χρήση τους
Ανατρέπονται οι χρήσεις γης (δάση, παραλίες) υπέρ των δανειστών και το Ελληνικό δημόσιο υποχρεούται με δικά του έξοδα να κατασκευάσει συνοδευτικές υποδομές (δρόμους, ηλεκτρικό δίκτυο κλπ)
διαβάστε περισσότερα


Και στην Κοπριά από το Νοέμβριο το 2011
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που ανατρέπει τις φοροαπαλλαγές, επιβάλλει νέα μέτρα 12 δισ. ευρώ, διπλασιάζει τα τεκμήρια διαβίωσης και εκβιάζει για την είσπραξη απάνθρωπων χαρατσιών, δεν υπάρχει περίπτωση να αντεπεξέλθει κανένας λαός. Και βέβαια όχι ένας λαός που θα έχει ανεργία 30-40%, μισθούς των 300-400 ευρώ το μήνα, εργασιακό μεσαίωνα, συνεχή-επιδεινούμενη ύφεση και εξαθλίωση νομοθετημένη. Είναι παράλογο να το κάνεις. Ξέρεις ότι δεν θα εισπράξεις τίποτα από κάποια στιγμή και μετά. Και όμως συνεχίζεις απαρέγκλιτα την ίδια πολιτική. Γιατί; Είναι στόχος σου να εισπράξεις ή όχι;

Read more:

Επανάσταση του Λαού και εφαρμογή νέου πολιτεύματος, Δημοκρατικού
Το τείχος που κρύβει την πολιτική από τον λαό δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Η δια αντιπροσώπευσης κοινοβουλευτική «Δημοκρατία» δεν είναι δημοκρατία. Το ποσοστό αντιπροσώπευσης είναι 10.000.00 / 300 . Τραγικά μικρό για οποιουδήποτε είδους  αντιπροσώπευσης της κοινής γνώμης.
Άρα η αντιπροσώπευση εξυπηρετεί την εικόνα μιας ιδεολογικής παρουσίας επί ποσοστιαίας βάσης στον λαό. Όμως το πρόβλημα παραμένει ότι ο κάθε αντιπρόσωπος είναι απομονωμένος πίσω από το κάλυμμα του κόμματος και της βουλής.

Read more: 


Οι Ρουμάνοι αγωνίζονται, οι Έλληνες χτενίζονται

Η οργή της ρουμανικής κοινωνίας ξεχειλίζει κατά της κυβέρνησης και του ΔΝΤ. Μια σπίθα, η παραίτηση την Πέμπτη του υφυπουργού Υγείας, Ραέντ Αραφάτ, ο οποίος επέκρινε έντονα ένα νομοσχέδιο που παραχωρούσε σε ιδιωτικές εταιρείες την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το Δημόσιο, έβαλε φωτιά στην συσσωρευμένη κοινωνική αγανάκτηση. Ο Αραφάτ, ιατρός παλαιστινιακής καταγωγής, αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από μια έντονη διένεξη με τον πρόεδρο Μπασέσκου για το επίμαχο νομοσχέδιο. Ο πρώην υφυπουργός έχει επαινεθεί για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος παροχής πρώτων βοηθειών και περίθαλψης μετά την κατάρρευση του κομμουνιστικού καθεστώτος στη Ρουμανία.

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά ...

Καμμένος...Δεν συμφωνώ σε όλα όσα λέει αλλά έχει δίκιο γι'αυτά που έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας