Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Παράπλευρες απώλειες



Καλησπέρα σε όλες τις παράπλευρες απώλειες απανταχού στη Χώρα.
Mας είπε ο πολύς κύριος Ρέππας: "Για να μείνουμε σε αυτό το σπουδαίο club των ισχυρών θα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες.
 Το "παράπλευρες απώλειες είναι στρατιωτική ορολογία και τη χρησιμοποιεί ο επιτιθέμενος για να μετριάσει το πολιτικό κόστος, στη χώρα του, για τους αθώους που σκοτώνει.
Για τον κύριο Ρέππα και κάθε πολιτευτή του κατεστημένου δεν είμαστε παρά ένα μικρό μέρος από το εισόδημά του -νόμιμο και παράνομο. Είμαστε αναλώσιμοι για να μπορεί ο κάθε Ρέππας να ψωνίζει Μιλάνο και Παρίσι χωρίς να μπαίνει στον κόπο να αλλάζει νόμισμα.
Να συναναστρέφεται ο "κύριος" Ρέππας και κάθε τέτοιου είδους κύριος με τους δυνατούς της Γης και να γίνεται ευτυχής σφογγοκωλάριός τους.
Να μπορεί να πιει το αίμα μας σε καλό κρύσταλλο Βοημίας.
Και αυτά για τη χώρα ρε γαμώ το...
Γιατί άλλο χώρα και άλλο Λαός.  Βασικά χώρα θεωρεί αυτός ο τύπος, με το παρουσιαστικό του Cristopher Lee στο πιο τρομακτικό του και στην ακόρεστη δίψα για αίμα μεγαλύτερη του γνωστού βρυκόλακα, τον εαυτό του. Χώρα θεωρεί την οικογένειά του, το μικρόκοσμό του, την τευγενή τάξη των απατεώνων κυβερνώντων μνημονιακών (όλων των κομμάτων που συμμετέχουν.
Έτσι λένε με ευκολία : "Μη ρωτάς τη μπορεί να κάνει η χώρα σου (δηλαδή εμείς οι ίδιοι) για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου (δηλαδή εμάς τους ιδίους).
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν χώρα. Δεν έχουν πατρίδα. Καρέκλα έχουν και λογαριασμό στην τράπεζα και εμείς απλώς πρέπει να εξυπηρετούμε τον πλούτο και τη θέση τους.
"Κύριε" Ρέππα, είμαι παράπλευρη απώλεια, εγώ και κάθε Έλληνας, τα παιδιά μου και τα παιδιά του κάθε Έλληνα. Εσύ δεν θα είσαι παράπλευρη απώλεια όταν έρθει η ώρα να έρθεις αντιμέτωπος με τον εξαγριωμένο λαό. Θα είσαι μια καλή αρχή.

1 σχόλιο:

grsail είπε...

Μα αναφέρεσαι σε ένα από τους πλέον τιποτένιους, χαρά στην υπομονή σου :-))

Συνολικές προβολές σελίδας