Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στο ψεύδος σας και στη γελοιότητα δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές "κύριε" Παπαδήμο


Είναι μέγιστη γελοιότητα να συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι εις βάρος της ζωής των συμπολιτών σου.
Είναι μέγιστη γελοιότητα να υποκρίνεσαι τον πρωθυπουργό όταν όλοι γνωρίζουν ότι κάνεις χρέη υπαλληλίσκου αφού σε έχουν διορίσει τραπεζίτες συνάδελφοί σου και αφεντικά σου.
Είναι προδοσία προς την χώρα σου να δέχεσαι να είσαι ο άνθρωπος "που μιλά Ελληνικά αλλά δεν είναι με το μέρος των Ελλήνων" που ζητούσαν οι Γερμανοί.
Είσαι ψεύτης και απατεώνας να παρουσιάζεις τεχνηέντως διλήμματα-αδιέξοδα και μονοδρόμους καταστροφής προσπαθώντας να οδηγήσεις μια τρομοκρατημένη κοινωνία στην εθελουσία σφαγή.
Είσαι εθελόδουλος, προδότης και κτήνος όταν ισχυρίζεσαι ότι ο Λαός είναι το μέσο για να ευημερήσει ένα νόμισμα και μια ένωση και όχι το νόμισμα, η πολιτική και η ένωση το μέσο για να ευημερήσει ο Λαός.
Είσαι αγύρτης όταν προσπαθείς να μας πείσεις ότι επειδή βάλαμε την χέστρα μέσα στο σπίτι ζούμε στην πολυτέλεια.
Είσαι κάθαρμα όταν μια βασική ανάγκη όπως η στέγη μιας οικογένειας που έφτυσε αίμα να αποκτήσει είναι παραφύση κατάσταση και δίνεις την δυνατότητα στους διεθνείς τοκογλύφους που εξυπηρετείς τα συμφέροντά τους να την κατάσχουν.
Είσαι άτιμος όταν επιτίθεσαι σε κατακτήσεις της εργατικής τάξεις που πέτυχε με αγώνες και αίμα σε συνθήκες άγριες, αντί να προσκυνάς το μεγαλείο και να προστατεύεις.
Είσαι αλήτης όταν μεθοδεύεις και δολιώς ξεπουλάς απαξιωμένες από σένα επιχειρήσεις του Δημοσίου που πλήρωσε ο παραγωγικός και σκληρά εργαζόμενος Λαός και που πρέπει να αποτελούν  εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και μοχλό ανάπτυξης και όχι μοχλό εξαθλίωσης και εργαλείο ιδιωτικού πλουτισμού που πάς να τις κάνεις.
Σου αξίζει η θανατική ποινή από λαϊκά δικαστήρια - αφού αυτά που υπάρχουν μόνο δικαιοσύνη για το λαό δεν απονέμουν - όταν εξαπατάς, χειραγωγείς, ψεύδεσαι, συκοφαντείς έναν ολόκληρο Λαό για να είσαι επιτυχημένος broker, manager, υπάλληλος της παγκόσμιας άρχουσας τάξης του κεφαλαίου.
Είσαι δωσίλογος, μαυραγορίτης και Εφιάλτης όταν σέρνεις τον Δούρειο Ίππο των εχθρών του Λαού μέσα στη χώρα.
Κάτω τα ξερά σας από όλα αυτά γιατί θα σας τα κόψουμε.

Το ψεύδος και η γελοιότητα δεν έχουν κόκκινες γραμμές κύριε Παπαδήμο. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει ηθική και κόκκινες γραμμές και ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα τούτος ο Λαός θα αντιληφθεί το διπλό ρόλο που παίζεται εσείς και όλοι οι μνημονιακοί συνάδελφοί σας.
Τότε κύριε Παπαδήμο, κύριοι κομματικοί, τραπεζίτες, πλούσιοι, ελλαδέμποροί, εργατοπατέρες, μεγαλοδημοσιογράφοι και λοιπά κατακάθια, απάνθρωπα κτήνη, που στηρίξατε τη ζωή σας στον κόπο μας και στο αίμα μας θα κάνω ότι μπορώ για να μη δραπετεύσετε από την δίκαιη οργή, εκδίκηση και απονομή λαϊκής δικαισύνης που γνωρίζετε ότι σας αξίζει.

Γιατί οι Λαοί είναι η δύναμη που κινεί τον Κόσμο.
Γιατί η ευημερία των Λαών είναι ο σκοπός κάθε πολιτικής πράξης.
Γιατί οι Λαοί είναι η υπέρτατη Εξουσία - νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική - και στο όνομά τους γίνονται τα πάντα.
Γιατί οι Λαοί νομιμοποιούν.
Και οι Λαοί είναι που στο τέλος θέτουν τις ποινές και τις κόκκινες γραμμές...

Συνολικές προβολές σελίδας