Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

No news good news, ο εφιάλτης των Χριστουγέννων

Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων
Έχω να γράψω μερικές μέρες. Η κατάσταση πιέζει όλο και περισσότερο και υπάρχουν μέρες που με παίρνει από κάτω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα και να χαθώ στη γενική αποχαύνωση. Μα τι περιμένουν οι Έλληνες πια; Μόνο όταν τους τα πάρουν όλα θα ζητήσουν πίσω την αξιοπρέπειά τους;
Άφησα να γράψω για να πω χρόνια πολλά αλλά η πραγματικότητα κουράζει τόσο που με πήρε ο ύπνος. Τα όνειρα μοιάζουν πιο αληθινά όταν η πραγματικότητα είναι εφιάλτης.
Ξύπνησα λέει και ήμουν στο Σύνταγμα. Ήταν σαν εκείνη την πρώτη μέρα στο Σύνταγμα που κατέλαβαν οι Αγανακτισμένοι. Κόσμος ερχόταν και ήταν όλοι χαμογελαστοί. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, περιέργως πως.Χριστούγεννα γαρ, σκέφτηκα κοιτώντας το πάλαι ποτέ Καρουζέλ να γυρνά γύρω γύρω και τα παιδάκια να γελούν πάνω στα περιστρεφόμενα αλογάκια. 
Οι γονείς ήταν μαζεμένοι στο κέντρο και τραγούδαγαν γύρω από το ψηλότερο δέντρο του κόσμου καθώς το στόλιζαν. Το αστέρι του δέντρου ήταν ο Γ.Α.Π., ο διάκενος πρωθυπουργός, κατά κόσμον Γιωργάκης Παπανδρέου ο 3ος Παπατζής και ο μεγαλύτερος. Για την ακρίβεια ήταν το κεφάλι του παλουκωμένο στην κορυφή του δέντρου. Το ηλίθιο βλέμμα του και το χαζοχαρούμενο χαμόγελό του    ήταν αποτυπωμένη νεκρική μάσκα. Δεν τον εγκατέλειψαν ούτε στον άλλο κόσμο.
Μα το δέντρο είχε και άλλες μπάλες, δηλαδή κεφάλια. Όλοι οι δωσίλογοι, οι προδότες του λαού, οι ψεύτες, οι κλέφτες. Αυτοί που προσπάθησαν με μανία και διχαλωτή γλώσσα να λιώσουν κάθε άντρα γυναίκα και παιδί κάτω από τη γερμανική μπότα της οικονομικής λαίλαπας γινόταν για πρώτη φορά στη ζωή τους χρήσιμοι στους άλλους. Αλλά δεν ήταν όλοι εκεί. 
Κάποιοι άνθρωποι ξεκουβάλαγαν καινούργια δέντρα για να τα στήσουν στην πλατεία και κάθε ένα ήταν μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Πίσω και πάνω, στον άγνωστο στρατιώτη ακουγόταν φωνές. 
"Ένοχος"
και μετά από λίγο ο συριγμός της λεπίδας της γκιλοτίνας. Και μετά πάλι "Ένοχος" και ξανά ο ίδιος συριγμός.
Κάποιοι κατέβαζαν μεγάλα κοφίνια που έσταζαν αίμα. Ήταν φανερό ότι ερχόταν νέα στολίδια για τα δέντρα. Προφανώς λίγοι έως καθόλου δεν πρόλαβαν να μπουν σε ελικόπτερα. Καλλίτερα.
Πρόσεξα ότι τα δέντρα αντί να ξεραίνονται που είχαν κοπεί έβγαζαν ρίζες στο μέρος που το αίμα που έσταζε λίμναζε.
"Το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται με αίμα. Και αυτών που την επιζητούν και αυτών που θέλουν να τη στερήσουν από τους πρώτους" σκέφτηκα και έτρεξα να μπω στο πλήθος να στολίσω και εγώ.
Δυστυχώς ξύπνησα στον εφιάλτη. Δεν μπορώ να πω χρόνια πολλά γιατί αν είναι έτσι τι αξίζει να τα ζεις. Θα ευχηθώ όμως "Χρόνια Καλά και Καλή Λευτεριά σε όλους μας!"

Super GAP
Super hero χαρακτηρίζει αγγλικό περιοδικό τον Διάκενο(GAP μεταξύ των αυτιών) πρώην πρωθυπουργό. Τι να περιμένεις από τους Άγγλους, επιδιώκουν διαρκώς να δημιουργούν εμφυλίους.
Super Goofy τον έλεγαν οι Έλληνες αλλά μετά την ορολογία που έφερε ο Πάγκαλος χρησιμοποιούν γαλλικά και την Γαλλικήν Chef Con.

Kάψωσα...
Megaλες στιγμές πολιτικού ήθους και θ(ρ)άσους ζούμε.
Χλιδή με δύο συνονόματους, υπάρχουν και άλλοι βέβαια, κυβερνητικούς εκπροσώπους και μάλθστα στο ίδιο κανάλι και συγκρότημα. Δεν ξεχωρίζει ποιός υπηρετεί με πιο σθεναρό τρόπο τα αντιλαϊκά συμφέροντα. 
Με δυο Καψήδες κάψωσα ο έρμος...

Ναζάκια 
Ναζί και ναζάκια κάνουν στην κυβέρνηση έτρωμα.
"Αχ, δεν θέλω αυτό"
"Αχ δεν θέλω το άλλο"
Όχι για τα μέτρα που μας τσακίζουν ως κοινωνία. Για ψύλλου πήδημα και μύγας γαμισιάτικα. Μπας και τρομάξει ο κόσμος ότι θα διαλυθεί η κυβέρνηση που τον σώζει (λέμε τώρα).
Ναζάκια έκανε και η χρυσή αυγή στα ΜΑΤ σήμερα. Αφού εκτονώθηκαν τα παιδιά, που κάποιοι από τη μια μεριά άνηκαν στην άλλη και κάποιοι από την άλλη στη μία, ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλές γιορτές και έδωσαν λόγο στους επόμενους αγώνες να είναι μαζί.

Παπαϊωάννου (δεν) έφα
Όποιος (ΔΕΝ) πυροβολεί την κυβέρνηση πυροβολεί την πατρίδα, (δεν) είπε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Και μας διαβεβαίωσε ότι είναι ειλικρινής και λέει μόνο την αλήθεια.

Ανθρωπιστής
Ανθρωπιστής ο Βορίδης, και μέγας μάλιστα. Μεγάλη καρδιά. Ειδικά για τους μετανάστες.
Δεν θα ψήφιζε χαλαρή πολιτική στα θέματα μετανάστευσης, είπε. Δεν ετέθη ποτέ τέτοιο θέμα βέβαια  και θα ψηφίσει μόνο την εξαθλίωση των Ελλήνων. Απλώς δεν θέλει να ταλαιπωρηθούν και φτωχοδιάβολοι μαζί με τους συμπατριώτες του. Όπως είπα. Μεγάλο τσεκούρι, μεγάλη καρδιά.

Τζιζ το ρεύμα
Αφού επέβαλλαν φτωχοποίηση και μας ρούφηξαν το αίμα έβαλαν στο μάτι την δημόσια περιουσία. Μπορεί το χρηματιστήριο να βούλιαξε κάτω από τον πάτο του βαρελιού του Bennyζέλου αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά φτηνά. Τι κάνεις; 
Ανεβάζεις τις τιμές του ρεύματος και βάζεις πάνω χαράτσια, ώστε να μη μπορεί να πληρώσει κανείς. Έτσι μένει από ρευστό η Δ.Ε.Η. και έρχεται η Standard είσαι Poors και σε υποβαθμίζει ώστε να μην παίρνει και εύκολα δάνεια και όσα παίρνεις να έχουν υψηλά επιτόκια. Μόλις τη χρεοκοπήσεις θα έρθει το καθεστώς να απαλλάξει το λαό από το βάρος της ζημιογόνας εταιρίας και θα δώσει και κάτιτις ώστε να την πάρει κάποιος. Και μετά το ρεύμα θα ανέβει 150%. Επιτυχία Παπαδήμος!!!!

Από τη μια επιτυχία στην άλλη
Μειώνει το κόστος και το χρόνο δικαστικών υποθέσεων η κυβέρνηση στέλνοντας τις δανειακές συμβάσεις στο αγγλικό δίκαιο. Το μοναδικό δίκαιο που υπερασπίζεται το συμφέρον του δανειστή και προβλέπει ακόμη και αλλαγή συνόρων!!!
Μεγάλη επιτυχία πράγματι. Ο Παπαδήμ(ι)ος κάνει αυτό για το οποίο διορίστηκε. Εύγε.

The Benny ζελος show
Ο Benny δήλωσε ότι το ΠαΣοΚ έχει τη δεδηλωμένη. Ευχήθηκε ο νέος έτος να φέρει κυβέρνηση ΠαΣοΚ και ΓΑΠ πρωθυπουργό για να διορθώσει ότι κατέστρεψε η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.


Deny everything
Deny everything είπε ο Deep Throat όταν πέθαινε στα ακραία συνομοσιολογικά X-FILES. 
"Δεν κλέβουμε δημόσιο χρήμα"
"Δεν καταστρέφουμε την πατρίδα"
"Δεν είμαστε δωσίλογοι"
"Δεν έφαγα ξύλο στην Πάτρα" είπε και ο Κατσιφάρας. Το είπαν και οι εφημερίδες λέγοντας ότι αυτός στη φωτογραφία που τρώει ξύλο μοιάζει στον Κατσιφάρα αλλά είναι νεώτερος.
Τελικά το ξύλο σε ξανανιώνει. Άντε να διαψεύσουν όλοι οι πολιτικοί το ξύλο που θα φάνε.

Αν...
"Αν αυτή η κυβέρνηση δεν προφτάσει (να ξεπουλήσει μάλλον) η Ελλάδα θα πεινάσει".
Έσπειρε τον τρόμο ο ΣΕΒ ο 3ος  Δασκαλόπουλος. Ξόρκισε τη δραχμή, την εκλογολογία και τα εσωκομματικά.
Να τα πει αυτά στους χαλυβουργούς και στους εργαζόμενους στο ALTER και σε όσους απολύθηκαν ή εκβιάζονται να αλλάξουν καθεστώς εργασίας για να γίνονται πλούσια τα καθήκια.
Αφιερώνω το Eat the ritch  σε όλους αυτούς...


Ρυθμός
Λένε τα καθεστωτικά μέσα ότι ψάχνει ρυθμό η κυβέρνηση. Ας τον δώσουμε όλοι μαζί.
Μέσα-έξω
Μέσα-έξω
Όλο μέσα και κουνήσου (λαέ)

Στο ίδιο τραπέζι συνδαιτημόνες
"Και μένα δεν μου αρέσει που κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον Βορίδη" είπε ο Παπαϊωάννου. Δεν έχει άδικο. Δεν του φτάνει που έτρωγε με τον Πάγκαλο και τον Bennyζελο σκάσαν και εξωπασόκοι στο πάρτυ. Για πόσους να φτάσει η μάσα πια;

Πλευστότης
Συνεχίζονται οι δαπανηρές προσπάθειες να πλεύσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Πηγές ότι ο δήμαρχος είπε: "Είναι δύσκολο να μας το κάψουν στη θάλασσα" κρίνονται ανακριβείς, αν και οι αναρχικοί ετοιμάζουν μονάδα ΟΥΚ και το υπουργείο δικαιοσύνης ιδιώνυμο για τον καταδυτικό εξοπλισμό και βραβείο για τον καταδοτικό μηχανισμό.


Βατοπέδι, όλο το ψέμα...
Θεάρεστο το έργο του ΣΚΑΪ αλλά ο Εφραίμ κρίθηκε ένοχος προφυλακιστέος για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Έσκουξε και ο Μητσοτάκης που σκούζει κάθε λίγο ότι ο Έλληνας πρέπει να ρίξει και άλλο το βιοτικό του επίπεδο, αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους τους Έλληνες. ίσια και όμοια είμαστε;
Κι όμως είναι μια ευκαιρία ο άγιος άνθρωπος να αποσυρθεί στο κελί του (όχι της μονής, της φυλακής) και να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως των ψυχών ημών. Δεν είναι ανάγκη να κοιτά με κείνα τα ροδαλά μάγουλα και το άδολο βλέμμα που θυμίζει γουρουνάκι κουμπαρά!!!
Όσο για τον ΣΚΑΪ που προσπάθησε, σθεναρά και φιλότιμα είναι αλήθεια, να τον αθωώσει και να κάνει θαύμα δικό του εξαφανίζοντας το σκάνδαλο θα πρέπει να θυμηθεί ότι το 2008 φώναζε ο (ξύλο και καράτε στον) Πορτοσάλτε (λιμενοπήδσουλα ελληνιστί) πόσο σκάνδαλο ήταν. 
Η αλλαγή πλεύσης έγινε φανερή από τον τίτλο της προσπάθειας : "ΒατοπΑΙδι όλη η αλήθεια".
Από τον τίτλο ξεκινά και το ψέμα του ΣΚΑΪ διότι είναι ΒατοπΕδι, όλο το ψέμα.
Είναι το πεδίο (χωράφι) με τα βάτα εδώ και αιώνες και όχι το Παιδί στα βάτα που ο πονηρός καλόγηρος ήθελε να περάσει σαν κάποιο ακόμη ψευτοθαύμα. 
Αλήθεια, μια και είπα θαύμα. Αρρώστησε είπαν ο Εφραίμης και είναι κλινήρης. πριν μερικές μέρες έτρεχε στη Ρωσία , στα κρύα και στα χιόνια για να βγει με τη χάρη της ζώνης ο Πούτιν (όλο πουτινιές και αυτός). 
Τώρα ας τη φορτωθεί τη ζώνη και θα τον κάνει καλά ως εκ θαύματος αυτή, και ας τον χώσουν φυλακή. Αν και βλέπω να κάνει το θαύμα του το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί που προσκύνησαν τα βάτα και να τη σκαπουλάρει ο άγιος!

Με το νέο έτος, Βάρκιζα τέλος.

6 σχόλια:

ria είπε...

χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!

γέλασα πολύ με την ανάρτησή σου!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους". "τεχνοκράτες" "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

«Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
(Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)

Ανώνυμος είπε...

This will give you an idea on the reputation of the company.
by October, 2001 the US moved on the Taliban in Afghanistan.

Hindi News Portals are catering regional people
in different parts of India. An animal is substituted at the last minute and so God says "ha-ha, fooled you, I was only playing a little joke".
The second and major mutiny ends with a bang and not
a whimper.

Look at my weblog ... egyptian newspapers

Ανώνυμος είπε...

It currently has less than a 2% refund rate which means for every 100
people only 2 people request a refund. Go here to instantly download Yeast Infection No More Book
What precisely makes Yeast Infection No More Book unique is the degree
of focus that is given to each and every aspect needed to attain permanent escape from candidiasis linked symptoms.
Numerous adjustments are usually made to improve the buying experience for site visitors to the golf website.
Different from other girls, she did not wear the very sexy short dress and very high-heeled shoes, she only
wore a white skirt, which suited her slim figure very much,
and her hair was very straight, she had white and smooth skin, a pair of big eyes which could speak for her, I
saw the unique charm in her. You must be introduced
with a display screen with several alternatives one particular of which will
be safe mode with networking.

My web blog - louisiana office of homeland security

Συνολικές προβολές σελίδας