Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δεν φοβόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν πληρώνουμε (update 2)


Σήμερα 11:30 οι αγωνιστές του "Δεν Πληρώνω" περνούν από το αυτόφωρο της Ευελπίδων. (Εκεί που δεν πέρασε ο μπάτσος που έσπασε τα δόντια της δημοσιογράφου την 5/10).
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Ζούμε μια χούντα που θα την ρίξουμε με αγώνα και αλληλεγγύη.

Τώρα μόλις ήρθα από το τμήμα της Καλλιθέας όπου οι συναγωνιστές του "Δεν πληρώνω" μεταφέρονται στην Ευελπίδων. Κάτω από την πίεση του κόσμου που μαζεύτηκε δεν θα κρατηθούν μάλλον για αυτόφωρο τη Δευτέρα αλλά θα πάρουν ημερομηνία τακτικής δικάσιμου.
Στην Ευελπίδων για συμπαράσταση.

Υ.Γ. Την Δευτέρα στις 19:00 η ανοικτή πόλη της Καλλιθέας θα διαμαρτύρεται στο δημοτικό συμβούλιο υπό τον Ασκούνη του ΠαΣοΚ.

Σήμερα το "Δεν Πληρώνω" Καλλιθέας έκανε διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Καλλιθέας. Όταν αποχώρησε 4 διμοιρίες ΜΑΤ τους επιτέθηκαν στην Θησέως. Άσκησαν υπέρμετρη βία και προσήγαγαν 6 ανθρώπους στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας Μπουμπουλίνας και Λασκαρίδου.
Απ' έξω μαζεύονται άνθρωποι για συμπαράσταση. Οι τιμωριτικές ενέργειες παραδειγματισμού δεν θα περάσουν.

Συναγωνιστές της επιτροπής αγώνα καλλιθέας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μετά από διαμαρτυρία στη ΔΕΗ της Καλλιθέας, έφυγαν συντεταγμένα για να διαλυθούν στην πλ. Δαβάκη καθώς στη ΔΕΗ είχε ΜΑΤ. Καθ΄οδόν προς την πλατεία τους επιτέθηκαν πράσινοι αστυνομικοί και τους χτύπησαν, ενώ συνέλεβαν 8 άτομα. Ένας συναγωνιστής με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής είναι στο ΑΤ Καλλιθέας ως προσαγωγή και δεν έχει απαγγελθεί καμιά κατηγορία. Η επίθεση των αστυνομικών ήταν απρόκλητη και στόχο έχει να τρομοκρατήσει όλο το κίνημα αντίστασης κατά των χαρατσιών. Η σημερινή επίθεση συμπληρώνει τη χθεσινή βίαιη εισβολή στο κτίριο της ΔΕΗ και τη σύλληψη συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ο Παπαδήμ(ι)ος πρωθυπουργός δεν ανέθεσε στους ματατζήδες νέα καθήκοντα. Αγωνίζονται κι αυτοί για τη σωτηρία της χώρας σπάζοντας κεφάλια και συλλαμβάνοντας.
Ενόψει της γενικής απεργίας την 1η Δεκέμβρη οι παπουτσήδες εξασκούνται και προετοιμάζονται.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας