Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

No news, good news... Αύριο μιλάει ο λαός, σήμερα τα ναρκισσιστικά ασπόνδυλα ψέλλιζαν στον εαυτό τους

Κακάκια...

Δεν θα παραβρεθεί να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο αύριο, 17η Νοέμβρη. Δεν θέλει να κάνει το βίαιο show της η γνωστή μειοψηφία των 11.000.000 Ελλήνων.
Καλά κάνει. Άσε που μπορεί να σηκωθεί το κεφάλι-άγαλμα να την κουτουλήσει, και που να φτιάχνουμε καινούργιο άγαλμα στην κρίση δηλαδή...

Αυτός τα έκανε σκατά, εμείς τα τρώμε
Δηλαδή αυτός ο τύπος είναι χειρότερος από τον προηγούμενο που θέλει να γίνει επόμενος; Δηλαδή μας λέει τα ίδια αλλά δεν μας κάνει να χαμογελάμε με τα σαρδάμ του αλλά προσπαθεί να μας ψαρώσει με την ψυχρή φωνή και στάση του τρομοτεχνοκράτη; Απ'αυτό το πλευρό να κοιμάται και αυτός. Παραμένουν γελοία αυτά που λέει πάντως, όπως και του προηγούμενου που θέλει να γίνει επόμενος.
Αν πάμε στη δραχμή θα έχουν πρόβλημα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Μάλιστα.
Δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος. Τι μας λες;
Θα ανέβει η ανεργία. Πω πω τι πάθαμε...

Δηλαδή τώρα τι συμβαίνει; Δηλαδή αν συνεχίσει όπως πάει θα μπορεί να γίνει χειρότερα; Δεν νομίζω Λάκη!!! Ίσως πάλι να είναι τα ίδια, αλλά αλλιώς είναι βρε αδερφέ να τα παθαίνεις ως Ψωροκώσταινα και αλλιώς να στα επιβάλλει κοτζάμ Γερμανία και ολόκληρο ΔΝΤ. Άλλη αίγλη το γαμίσι ρε παιδί μου. Μόνο που να, αυτοί θέλουν και τη δημόσια περιουσία νταβατζιλίκι.

Να πούμε και το άλλο. Εκτός από τους γνωστούς εκβιασμούς που βάζει ο υπάλληλος των τοκογλύφων, αυτός μας κατηγορεί ότι διασπείρουμε την κρίση στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Τι είπαμε έχεις σπουδάσει; θες να πεις ότι δεν φταίει το κωλοσύστημα που υπηρετείς, και έχτισες ένα κομμάτι του, που τζογάρει στις τύχες λαών και τις ζωές ανθρώπων και φταίμε εμείς; Τι μας λες ρε.

Δηλαδή, όχι απλώς τα φάγαμε μαζί, αλλά τους χέζουμε κιόλας. Για κάτσε ρε. Εσύ δεν ήσουν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος όταν μαγειρευόταν τα στατιστικά και γινόταν τα swaps για να μπούμε στον σκληρό πυρήνα;
Εμένα μου φαίνεται ότι τα κάνατε (και εσύ μαζί) σκατά και τώρα θες να τα φάμε εμείς.

Αυτός βαφτίζει τις μεγάλες μαλακίες του ΠαΣοΚ μεγάλες αλήθειες

Αυτός ο γιγαντοτεράστιος  παπαροκενολόγος μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το παλαιό ΠαΣοΚ με όλη τη σαπίλα που ζέφει στα χνώτα του άνοιξε τα κωλομέρια του στον νεοφιλελευθερισμό. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα πόδια και χρησιμοποιεί κυκλώπειο ΔοΝηΤή. Πάσσο

Υ.Γ.1 Κενοπαπαρολόγοι που μιλάνε μπροστά σε έναν καθρέφτη καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια τον εαυτό τους που μπορούν και γλύφουν τόσο καλά αυτόν που θα τους βάλει στη λίστα και θεωρούν θέληση του λαού την ποσόστωση 300 ανθρώπων ήταν η παρουσία των βουλευτών που παρακολούθησα με μαζοχιστική διάθεση από χθες το βράδυ και σήμερα να μιλάνε.
Όαση στην έρημο ουσίας των λόγων τους όσοι μίλησαν για τον άνθρωπο έξω από τα τείχη της Βουλής, Καζάκος, Κουρουμπλής, δύο του ΣυΡιζΑ (δεν θυμάμαι ονόματα), Καμμένος.

Υ.Γ.2 Ο Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ δεν ζητά πια επιστολή από τα δύο μεγάλα κόμματα. Κατάλαβε ότι δεν είναι πια μεγάλα κόμματα, απλώς οι βουλευτές τους είναι μεγάλα αρχίδια.


Υ.Γ.3 Αυτό το Δη.Συ. (δημοκρατική συμμαχία της μητσοτάκαινας) κάνει την πιο δυνατή, την πιο ουσιώδη αντιπολίτευση στα συμφέροντα του λαού, και πάντα στο όνομά του.
Τελικά το μέγεθος των καθηκιών που φιλοξενεί κάθε κόμμα δεν έχει σχέση με το μέγεθος των ποσοστών.

Και κάτι τελευταίο που αφορά κυρίως στους βουλευτές του μικρού φασίστα αλλά και όλη την Τρόικα εσωτερικού, όπως και τον υπάλληλο των τοκογλύφων. Αφιερωμένο εξαιρετικά:
Δεν θα περάσει ο φασισμός σκουλήκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας