Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλάδα θα τιμήσει τις συμφωνίες και τις υπογραφές τις στο ακέραιο. ΣΥΜΦΩΝΩ!


Η Ελλάδα θα τιμήσει τις συμφωνίες και τις υπογραφές τις στο ακέραιο. Μόνο που ο λαός δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι που ζουν σε έναν κόσμο απομονωμένο στη γυάλα των ψευδαισθήσεων εξουσίας και αποκλεισμένοι από τους τοίχους του πλούτου που δημιουργήθηκε από το αίμα μας. Από τη σάρκα του λαού.
Κάτι λαμόγια, σκουλήκια σαν τους Παπαδήμους, Σαμαράδες, Παπανδρέηδες, Καρατζαφύρερηδες, Μητσοτάκηδες (συνολική ευθύνη), και αριστερο-δεξιοί Κουβέληδες δεν δικαιούνται να μιλάνε για μας.

Εμείς κάναμε την δουλειά μας (περισσότερο από όσο έπρεπε προφανώς) και εργαστήκαμε σκληρά, με δημιουργικότητα. Εμείς παράγαμε πλούτο. Αυτοί δεν έκαναν την δουλειά που έπρεπε. Αυτοί κατέστρεψαν κάθε έργο μας. Αυτοί καταχράστηκαν κάθε πλούτο. Αυτοί θα πληρώσουν.

Μια συμφωνία έγινε. Μια υπογραφή έχει σημασία. Μια φωνή έχει ουσία. Του Λαού την 28η Οκτωβρίου του 2011. Συμφωνήσαμε εμείς οι Έλληνες ότι δεν σας αναγνωρίζουμε, δεν δεχόμαστε την αυθεντία σας και την εξουσία σας. Όπου σας βρούμε θα σας κυνηγήσουμε και θα τρέξετε σαν λαγοί πάλι γιατί αν σας πιάσουμε θα σας λιώσουμε σαν σκουλήκια. Πολιτικά πάντα και με την καλή (για το λαό και τη χώρα)  έννοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας