Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τελικά πάντα υπάρχει κάτι να κόψεις...

Λοιπόν ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Το 2020-1 θα έχουμε έλλειμμα 120% του Α.Ε.Π. Αυτός είναι ο σκοπός του κουρέματος και των νέων μέτρων, ναι ΝΕΩΝ, που ανακοίνωσε η Μέρκελ, όχι ο GAP. Επίσης, και με όλη την σημασιολογία του, παραμονές του ΟΧΙ α. εμείς θα πούμε τώρα ΝΑΙ β. η Μέρκελ λέει ότι θα μας βάλει σε στενότερη και μακρύτερη... εχμ! επιτήρηση.

Δηλαδή φτάσαμε ως εδώ για να πάμε το Α.Ε.Π. μια μονάδα πάνω από κει που το παρέλαβε το μΠΑτΣΟΚ το 2009 από τον κουρασμένο της Νέας Δημοπρασίας.
Και να μην είσαι συνομωσιολόγος αν κοιτάξεις την πορεία των πραγμάτων προβληματίζεσαι.

1. Ο Διάκενος, GAP, πληροφορείται από τον Γερμανό υπουργό οικονομικών την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας. (Λέμε τώρα ότι το παιδί δεν ήξερε)

2. Ο Στρος Καν, ο γαμίκουλας του ΔΝΤ, μιλά με τον Γιωργάκη που του ζητά βοήθεια. Το ΔΝΤ με μυστικότητα προετοιμάζεται. Αργότερα ο Στρος (φιλρακιά πια με τον σοσιαλιστή) θα δηλώσει ότι οι αναλυτές του τού ανακοίνωσαν ότι ο μόνος τρόπος για να μην πέσει το βιοτικό επίπεδο ήταν να διαγραφεί ΠΛΗΡΩΣ το χρέος. Βλέπεις δεν ήθελε να πέσει το βιοτικό επίπεδο σε χώρα της ευρωζώνης.

3. Ο πρόεδρος της τράπεζας της Ελλάδος ενημερώνει τον Κωστίκα και των Γιωρίκα των δύο "μεγάλων" κομμάτων ότι το έλλειμμα είναι διψήφιο και η οικονομία πάει για κόμμα.

4. Ο Γιωργάκης, συνεπής στο παππατζιλίκι της κληρονομιάς του, φωνάζει από κάθε μπαλκόνι και παράθυρο "Λεφτά υπάρχουν".

5. Ο λαός τον ψηφίζει έναντι ενός Καραμανλή που δηλώνει ότι θα παγώσουμε για λίγο μισθούς και συντάξεις (ώστε να είναι φρέσκες στο ξεπάγωμα).

6. Το τελευταίο τρίμηνο που κυβέρνησε το μΠΑτΣΟΚ έδωσε το επίδομα θέρμανσης που είχε τάξει, αφού μάλλον ήθελε πλεόνασμα ελλείμματος, και μαγείρεψε έναν προϋπολογισμό να γλείφεις και τα δάχτυλα από τα πόδια σου. Π.Χ. έφερε τα βεβαιωμένα χρέη των νοσοκομείων που ήταν για το 2010 στο 2009.

7. Μετά ο πολυβραβευμένος (empty tank) και πολυχρονεμένος χαλίφης μας βγήκε στη διεθνή γύρα και άρχισε να λέει ότι ηγείται ενός διεφθαρμένου λαού (με τίμια ηγεσία προφανώς). Οι υποργοί του μιλάγαν για οικονομία Τιτανικό, κράτος Πουτανικό και λαό Γάμισετακαιαφησέτα.

8. Τα spread πήραν τον ανήφορο και ο Γενικός κωλοδείχτης τον κατήφορο. Για να καταλάβετε, παρέλαβε το χρηματιστήριο πάνω από τις 2.000 μονάδες και τα spread στις 170 και σε 2 μόνο χρόνια έφτασε τον δείκτη στις 170 και τα spread πάνω από 2.000
Κάπου ενδιάμεσα ο Καμμένος τον κατήγγειλε ότι είναι broker και ο αδερφός του κάνει στρατηγικό σχεδιασμό σε εταιρία που διακινεί CDS, ασφάλιστρα κινδύνου. Ένα τέτοιο πούλησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τράπεζα σε κρατικό έλεγχο) για 6 δις ευρώ πριν αρχίσουν τις μαλακίες οι μΠΑτΣΟΚοι και μετά την εκ βαθέων εξομολόγηση του χαλίφη μας για τον λαό του και την οικονομία αυτό κόστιζε 26 δις. Πολύ τυχερός ο πούστης που το αγόρασε ή πολύ πουσταράς αυτός που του το σφύριξε.

9. Θέλοντας να δείξει διεθνώς τι ομορφιές θα βγάλει στο σφυρί η Ελλάδα, ο Γιωργάκης πάει στο Καστελόριζο όπου ανακεινώνει την έλευση του ΔοΝηΤη στην Ελλάδα. Δεν λέει τίποτα για τη δανειακή σύμβαση όπου με υπαιτιότητά του και στα μουλωχτά η χώρα παραιτείται της κυριαρχικής ασυλίας έναντι των δανειστών της και υποθηκεύει εμπράγματες αξίες.

10. Ο πρωθυπουργός βγάζει ως όπλο την απειλή της μονομερούς στάσης πληρωμών, δηλαδή κύρηξης χρεοκοπίας. Αρχίζει ένα ασάλιωτο γαμίσι στην Ελληνική κοινωνία. Κάποιοι γραφικοί ψελλίζουν - και πριν την υπογραφή του Μνημονίου -ότι έχουμε πάρει λάθος δρόμο και μάλλον πυροβολούμε συνεχώς το πόδι μας με το όπλο που έβγαλε ο πρωθυπουργός. Αυτοί οι γραφικοί λένε ότι θα έπρεπε να κηρύξουμε στάση πληρωμών, να γυρίσουμε στη δραχμή ή εν πάση περιπτώσει να αποφασίσει ο λαός. Ο Γιωργάκης ξέρει ότι ο λαός δεν θα πάρει την απόφαση που θέλει αυτός και οι φίλοι του, πως μπορούν άλλωστε οι αγράμματοι; και συνεχίζει ακάθεκτος.

11. Ο Μεσοπρόθεσμος θάνατος ψηφίζεται με την Αθήνα να έχει καλυφθεί από το νέφος των χημικών της σοσιαλιστικής αστυνομίας που βαράει ότι κινείται. Ειδικά τους θαρραλέους αγανακτισμένους που επί δυο μέρες μπαινοβγαίνουν στην πλατεία θολού Συντάγματος. Οι βουλευτές του ΠαΣοΚ έκαναν το καθήκον τους προς την πάρτυ τους.

12. Ψηφίζεται στην Ευρώπη, και περνούν οι εδώ νόμοι για το κούρεμα του 21%. Κυβερνητικοί και παπαγαλάκια τους επιμένουν ότι ένα κούρεμα δεν είναι στα σχέδια αφού θα μας φέρει χρόνια πίσω. Η ελληνική κοινωνία εν τω μεταξύ πέρασε στο 1960 με το νόμο 4000 περί τεντυ μποϋσμού.

13. Τα μέτρα πέφτουν σαν βροχή. Στο δημόσιο καμιά τριανταριά χιλιάδες πάνε για την εφεδρεία με λευκό  απολυτήριο. Χωρίς καμιά μελέτη, χωρίς κανένα σχεδιασμό βγαίνουν εκτός εργασίας όσοι είναι κοντά στη σύνταξη. Έτσι προφανώς αν φεύγει κάποιος που χρειάζεται και μένει κάποιος που τα ξύνει ολημερίς ούτε που το κοιτά κανείς. Έτσι ο οίκος ανοχής γίνεται μπουρδέλο. Τώρα ζητά ο Κρίστοφερ Λη Ρέπας να ετοιμάζεται να βγει το 1/3 του δημοσίου (κάπου 200.000 άνθρωποι) στην ανεργία.
Ποιοί είμαστε εμείς οι Έλληνες που να αξίζουμε κοινωνικά αγαθά άλλωστε; Διεφθαρμένοι και ανάξιοι. Αντιπαραγωγικοί, που λέει και ο παραγωγικότατος στο μεθάνιο Πάγκαλος. Την ίδια εποχή οι άνεργοι φτάνουν το 1.000.000 και αναμένουν τους υπόλοιπους για να συγκροτήσουν στρατό.
Οι μισθοί έχουν πέσει κάτω από το μισό. Οι συντάξεις δεν προσφέρουν ούτε την επένδυση για φέρετρο, πόσο μάλλον για την βοήθεια σε όλη την οικογένεια και ο Bennyζέλος ως άριστος  χωρατατζής  αρχίζει τα αστεία.
"Βοήθεια αλληλεγγύης" ονομάζει τον κεφαλικό φόρο του 1%.
"Ασφάλιστρο κινδύνου" το χαράτσι στην ιδιοκτησία.
"Φόρο επιτηδεύματος" την κλεψιά στους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν ούτε λουκέτο να αγοράσουν.
... και για να ανέβει ο βαθμός δυσκολίας τα χαράτσια ισχύουν αναδρομικά από το 2010 και το 2012 θα πληρωθούν διπλά (για το 2011 και το 2012).
Καλά τι σκατά συνταγματολόγος είναι που δεν καταλαβαίνει πόσο αντισυνταγματικά είναι αυτά.

14. Όμως το ΠαΣοΚ δεν έχει μόνο έναν συνταγματολόγο που τα κάνει πουτάνα. Στην υγεία ο Λοβέρδος κλείνει το μισό ΙΚΑ, τις μισές κλινικές στα νοσοκομεία, κλείνει τη μισή υγεία μας, μέχρι να τον κόψουμε στη μέση.

15. Η παιδεία μπαίνει σε νέα φάση. Τα παιδιά που δεν έχουν να φάνε πρέπει να πάρουν υπολογιστή για να δουν τα DVD αντί για τα βιβλία που δεν έχουν τυπωθεί. Κάποιοι αντί για λάδι θέλουν... χαρτί.

16. Και αφού έχουν κάνει τόσα και άλλα τόσα, ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους για να ρουφήξει τα νέα χημικά που αγοράζονται από τα λεφτά που υπάρχουν. Καμαρώνει τους μπάτσους που προσλαμβάνονται, οι μόνοι που προσλαμβάνει το δημόσιο, και που μαθαίνουν αμέσως να δέρνουν, γέρους κοπέλες και παιδιά με περηφάνια.

17. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν ο κόσμος τους προπηλακίζει αλλά δεν έχουν την ελάχιστη ευθιξία να παραιτηθούν. Θα φύγουν με αυτή χωμένοι στον κώλο τους υποθέτω.

18. Και αφού τα περάσαμε όλα αυτά φτάσαμε στο κούρεμα του κεφαλιού. Επειδή δεν έμεινε τρίχα στην κεφαλή θα μας κόψουν το λαιμό. Το 50%-60%  που ζητούν οι Γερμανοί να κουρευτεί δεν περιλαμβάνει το χρέος προς την Τρόικα αλλά είναι κυρίως πάνω σε Ελληνικές τράπεζες και Ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία. Ο Γιωργάκης έδωσε το χρόνο στους τοκογλύφους να ξεφορτωθούν τη λεία και εντολή να τα φορτωθεί ο λαός του. Αφού είναι διεφθαρμένος ας γίνει και χώρος τοξικών αποβλήτων. Λογικό. Άκου να θέλουν υγεία, παιδεία, σύνταξη και κοινωνικές παροχές τα ζώα.

19. Η Μέρκελ ανακοινώνει σε ποιό σημείο του λαιμού θα κοπεί το κεφάλι των Ελλήνων και ότι θα φέρει Γκαουλάιτερ  για να είναι σίγουρη ότι η τελική λύση θα είναι τελική.

20... Αυτό εξαρτάται από τον Ελληνικό λαό και μόνο.

2 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Είσαι λίγο υπερβολικός :)

kopria είπε...

Η πραγματικότητα είναι πέρα από τη φαντασία. Δυστυχώς δεν τα θυμόμουν και όλα.

Συνολικές προβολές σελίδας