Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Το δόγμα του (Πα)ΣοΚ... οι γονείς των παιδιών που είναι;

Και αφού μας είπε ότι "Λεφτά υπάρχουν" και εννοούσε "Θα σας πάρουμε και το σκάλπ".
Αφού ο ξεφτιλισμένος προδότης υπονόμευσε τη χώρα του ανεβάζοντας το έλλειμμα στο 15,8 - όπως ομολόγησε η υπάλληλος της Στατιστικής υπηρεσίας και φίλη της οικογενείας.
Αφού μας διέσυρε όλους τους Έλληνες παγκόσμια λέγοντας πως είναι ηγέτης μιας διεφθαρμένης χώρας, μιλά λες και είναι ο Λουδοβίκος. Αρνιόταν να πουλήσει την Πελοπόννησο -σαν να άνηκε στον παππού του, ίσως πάλι θεωρούσε καλλίτερα να δώσει όλη την Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας.
Αφού είπε ότι δεν θα πάμε στο ΔΝΤ γιατί όποιος πήγε εκεί τον πηδήξανε κανονικά, μας πήγε στο ΔΝΤ.
Με ακριβή, μεθοδευμένα, ύπουλα βήματα μας έσυρε και έμεινε άναυδος να χάσκει ο Έλληνας. Κάτι πήγε να γίνει με τους αγανακτισμένους, που εκτός από τις μούντζες πάνω από την πλατεία, κάτω συζητούσαν για Δημοκρατία, αξιοπρέπεια, ισότητα, αλληλεγγύη, αυτονομία.
Και όταν μαζεύτηκαν πολλοί μπήκε σε εφαρμογή το δόγμα του (Πα)ΣοΚ.
Είχε ξεκινήσει λίγο πριν, όταν τον Δεκέμβρη του 2009 ο Παπουτσής (από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένος με το Σάμινα - είχαμε και επέτειο τώρα κοντά) έκανε περίπου 1.000 προληπτικές προσαγωγές. Σκέτος Ναζί ο υπουργός 12Χ.
Φώναξαν κάποιοι τότε αλλά δεν προϊδεαζόταν τι θα επακολουθούσε με την είσοδο στο 2010. Μνημόνια, κόντρα Μνημόνια και Μεσοπρόθεσμα.
Και άντε να πάρουμε τη μία δόση, άντε να πάρουμε την άλλη, άντε την τρίτη και φτάσαμε να εκκρεμεί η έκτη. Και κάθε φορά ερχόταν η Τρόικα. Και δώς του μέτρα. Και κόντρα μέτρα. Και ενδιάμεσα να ξαμολάει τα ανθρωπόμορφα κτήνη των μονάδων καταστολής σκέψης να χτυπάνε νέους, να ψεκάζουν νέους, να ποδοπατούν γυναίκες.
Λούφαξε ο κόσμος. Φοβήθηκε. Τα ΜΜΕ συνέχισαν να εκμαυλίζουν και να τρομοκρατούν κουνώντας τη χρεοκοπία και και την έξοδο από την ΟΝΕ πάνω από το κεφάλι μας.
Και όταν αυτό δεν έφτανε ο Γιωργάκης άρχισε να κουνά πάνω από το κεφάλι μας τον Bennyζέλο με το ένα χέρι - στο άλλο κρατούσε τον Πάγκαλο από την αρχή.
Και άρχισε το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ο Benny και δώστου κενολογίες, μπούρδες, εκφοβισμούς και μαλακίες. Και δώστου ξανά και ξανά το χιλιοπαιγμένο θέατρο με τη χρεοκοπία και τους βουλευτές-κοτούλες που λένε ότι δεν θα ψηφίσουν και αμέσως σηκώνουν το χεράκι τους, που να τους κοπεί από τη ρίζα.
Και να ο Benny να κάνει πως είναι τόσο επικίνδυνα τα πράγματα και να γυρίζει τον πρωθυπουργό πίσω, στο δρόμο του για την Ν.Υόρκη. Και να σου ο Πάγκαλος να σε φτύνει στα μούτρα, ότι τάχα δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι από τα σπίτια που του άφησε ο δικτάτορας παππούς του - απ' τον καιρό του Πάγκαλου δηλαδή, πάλι στον καιρό του Πάγκαλου.
Και το δόγμα του (Πα)ΣοΚ συνεχίζεται με τους διορισμένους ανεπάγγελτους δικτατορίσκους της Ευρώπης και του ΔΝΤ να κάνουν ναζάκια και να φεύγουν και οι κυβερνήτες της πούτσας να φωνάζουν και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους να γυρίσουν πίσω να συνεχίσουν τον βιασμό.
Και ο Διάκενος (GAP) να ζητά από τον Σαρκοζί να στείλει και αυτός παρατηρητές. Ξεφτίλα, εθελοδουλειά, αναξιοπρέπεια, όνειδος.
Και παίζοντας με τις λέξεις διώχνουν 30.000 μέχρι τέλος του χρόνου από το Δημόσιο. Άρα και άλλοι τόσοι από τον ιδιωτικό. Και το δόγμα του (Πα)ΣοΚ συνεχίζεται αμείωτο.
Χαράτσια, μειώσεις, απολύσεις.
Ανέχεια, άγχος, αυτοκτονίες.
Ένας λαός αφανίζεται σιγά σιγά ενώ πίσω από κλειστές πόρτες ο Gap ο Benny και τα άλλα καλόπαιδα -Λοβέρδος, σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου, Άννα των Αγγλικών και αγγλοσαξώνων κλπ θα παίζουν σφαλιάρες και θα γελάνε. Οι αποφάσεις είναι παρμένες πριν ακόμη βγει ο broker, ο υπάλληλος του αιώνα των Γερμανών επιχειρηματιών και τραπεζιτών. Ο έμμισθος προδότης με τα χαριτωμένα σαρδάμ και οι λοιποί ασπόνδυλοι οσφυοκάμπτες ψηφοφόροι του μνημονίου - εντός και εκτός βουλής.
Και Το δόγμα του (Πα)ΣοΚ τελειωμό δεν έχει.
"Κατεβάστε το όριο της συλλογικής σύμβασης, με ή χωρίς συναίνεση" λέει η Τρόικα.
"ΌΧΙ" ανθίσταται ο ανθύπατος στον γκαουλάιτερ. Δεν περίμενε να έρθει η 28η Οκτωβρίου να είναι και επίκαιρο το θέατρο.
Αλλά αυτό είναι και η προετοιμασία για τα επόμενα μέτρα που θα κινεζοποιήσουν την ζωή του ιθαγενή. Με 200 ευρώ μισθό θα επενδύσουν και οι "γύφτοι".
Αύριο είναι η μαύρη επέτειος αυτών που μας κατάντησαν επαίτες.  Κάτι θα βρούμε που να αρμόζει.
Για σήμερα όμως, Άντε γαμίσου ΠαΣοΚ. Άντε γαμίσου Τρόικα.
Αντίσταση στη Γερμανική κατοχή και στους δωσίλογους της κυβέρνησης τώρα!!!

Υ.Γ. Άντε γαμίσου και συ Έλληνα ραγιά. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που φυλάνε τους προδότες βαράγανε σήμερα με λύσσα τα παιδιά σου. Τα παιδιά που κατέβηκαν να ζητήσουν βιβλία και δασκάλους. Να γίνουν άνθρωποι δηλαδή. Και η κρατική μηχανή εξαπέλυσε τα σκυλιά της.
Όταν ο υπουργός ΠροΠο και ναυαγίου "Σάμινα" άκουσε ότι θα διαδηλώσουν σπίτι του βγήκε οριώμενος και έλεγε ότι θα το μετανιώσει όποιος πειράξει την κορούλα του.
Η κόρη του έχει βιβλία, εύχομαι να έχει και είμαι σίγουρος ότι έχει.
Τα παιδιά του λαού δεν έχουν. Αποφάσισε λοιπόν ή 1. να τα παιδεύσει με τη μέθοδο "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" 2. να τους βάλει τη γνώση κατευθείαν στον εγκέφαλο, αφού ανοίξει το κρανίο του κάθε παιδιού με το γκλόμπ του ΜΑΤατζή.
Περίμενα να δω γονείς, πατεράδες και πιο πολύ μανάδες, να ορμάνε και να δαγκώνουν στο λαρύγγι τα κωλόπαιδα που προσλαμβάνει το κράτος, πληρώνουν οι ίδιοι οι πολίτες (όλο και περισσότερους -αντί για βιβλία, υποδομές και δασκάλους) .
Αλλά εσύ ραγιάς γεννήθηκες, ραγιάς και θα πεθάνεις. Και το παιδί σου ραγιά θα κάνεις. Αξιόπουστα σαν αυτόν που ψήφισες και δεν ξεσηκώνεσαι να διώξεις, παρότι ξέρεις ότι σε οδηγεί δούλο στα σκλαβοπάζαρα των αγορών. Και θα ανταμοιφθεί πλουσιοπάροχα γι'αυτό.

"Έχε το νού σου στο παιδί,
υπερασπίσου το παιδί,
γιατί αν γλιτώσει το παιδί...
υπάρχει ελπίδα..."



Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, 
μήτε λεβέντες η Όσσα, 
ραγιάδες έχεις, μάνα Γη, 
σκυφτούς για το χαράτσι, 
κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν 
την θεία τραχιά σου γλώσσα, 
των Ευρωπαίων περίγελα 
και των αρχαίων παλιάτσοι!
--Κωστής Παλαμάς--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας