Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βαθιά εξομολόγηση υπουργού: Η γυναίκα μου με ταλαιπωρεί

Το μεγάλο οικογενειακό του δράμα αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ο πρωτοκλασάτος υπουργός του ΠαΣοΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Η οικογενειακή θαλπωρή και γαλήνη που αγκαλιάζει κάθε Έλληνα πολίτη είναι άγνωστες λέξεις γι' αυτόν. Παρ' όλη την εξουσία και την θέση στην ιεραρχία της κοινωνίας ο άνθρωπος μέσα του επαναστάτησε. Θόλωσε δικαιολογημένα την ώρα που τον ρωτούσαν για τους δημόσιους υπαλλήλους. Βλέπετε δημόσιος υπάλληλος είναι και η γυναίκα του.
Σε μια στιγμή αλήθειας και ανθρωπιάς ξέσπασε.
"Με ταλαιπωρεί" ήθελε να φωνάξει αλλά σκέφτηκε τις συνέπειες στο σπίτι και έτσι το κάλυψε.
"1.000.001" δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν όλους τους Έλληνες" βροντοφώναξε και ράγισαν τα κρύσταλλα των τηλεοράσεων (αν ήταν TFT δάκρυσαν οι κρύσταλλοι εξ ου και οθόνη υγρών κρυστάλλων).

Αγαπητέ κύριε Λοβέρδο, συμμερίζομαι το δράμα σου αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα ψυχολογικά προβλήματα που έχετε οι κυβερνώντες να τα ξεσπάτε σε όλους τους πολίτες.
Τρώει ο ένας και γίνεται σα βόδι "Μάζι τα φάγαμε" ουρλιάζει.
Όσοι τα πιάνουν και γεμίζουν τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία "Φταίει ο Έλληνας και να πληρώσει" λένε.
Τώρα όσους ταλαιπωρούν οι σύζυγοί τους θα στέλνουν στην ανεργία τους πολίτες αντί να απολύουν το ταίρι τους.
Αγαπητέ και ταλαιπωρημένε κύριε Λοβέρδε σταματήστε να υβρίζετε γενικώς και ξεκινήστε την εκκαθάριση από το σπίτι σας, σεβόμενος την κατάσταση της Ελλάδος. Φαντάζομαι ότι αν πάψει να εργάζεται στο δημόσιο η γυναίκα σας δεν θα πεινάσετε κιόλας. Πέρα από τον παχυλό δημόσιο μισθό σας, απ' ότι λένε οι γλώσσες (δεν ξέρω αν είναι κακές ή καλές) η κυρία σας έχει και άλλη δουλειά. Για τα λοιπά εν οίκω, μη εν δήμω αγαπητέ.

Aνάμεσα όμως στους διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους βρίσκεται και η σύζυγος του Πηνελόπη Παπαϊωάννου που από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα) βολεύτηκε μέσα σε μια νύχτα και αυτή στο υπερτροφικό κράτος που ο σύζυγός της καταγγέλλει.
Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου-σύζυγος Λοβέρδου, με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/5-10-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης. Η απασχόληση αφορά σύμβαση αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, όπως προβλέπει ο νόμος 3717/2008.
Η πρόσληψη της συζύγου Λοβέρδου δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε ειδική λίστα με άλλα οκτώ ονόματα. Η κυρία Παπαϊωάννου προφανέστατα έχει προσληφθεί νομότυπα εκμεταλλευόμενη ευνοϊκό παράθυρο για εργασιακή τακτοποίηση.
Στη μεταφορά της συζύγου Λοβέρδου στον δημόσιο τομέα υπάρχει μία ακόμη λεπτομέρεια: Η κυρία Παπαϊωάννου διατηρεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου εργαστήριο αγιογραφίας – ζωγραφικής – κατασκευών με την επωνυμία «Χρυσοκοντυλιά», σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Είναι, δηλαδή, και ελεύθερη επαγγελματίας εγνωσμένης αξίας, όπως προκύπτει από 11 εκθέσεις ζωγραφικής του παρελθόντος, αναλαμβάνει εργολαβικά δουλειές και έχει εισπράξεις.
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
πηγή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας