Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Είστε γελοίοι και ανεπαρκείς με τον πρωθυπουργό να έχει GAP ανάμεσα στα αυτιά
κοινές ΠαΣοΚοτες

Λένε οι Γερμανοί στο Spiegel Αφαιρώντας τόσα πολλά χρήματα από την οικονομία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα είχαν πεθάνει τα πάντα”, εκτιμά ο Γκουστάβ Χορν, επικεφαλής του Ινστιτούτου Μακροοικονομικής Πολιτικής. 
 το πολιτικό και κοινωνικό κόστος θα ήταν τεράστιο. Θα δημιουργείτο ένα χάος στη χώρα.

Αν η κυβέρνηση επέλεγε αντί για περικοπές να αυξήσει τους φόρους, να τους διπλασιάσει για παράδειγμα, δεν θα έβγαζε σχεδόν τίποτα, μέχρι 13 δισεκατομμύρια το πολύ.

Οπότε η κατάσταση θα ήταν αδιέξοδη και απλώς η χώρα θα γινόταν ένα χάλι.

“Α
υτό ζητάμε να γίνουν οι Έλληνες”
καταλήγει εύγλωττα η Spiegel. 

πηγή cosmo.gr

«Η οικονομία προβλέπεται ότι θα συρρικνωθεί κατά 3,75% το 2011 και θα καταγράψει οριακή ανάπτυξη το 2012», αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας πως η αδυναμία της οικονομίας φέτος σε συνδυασμό με τα επιπλέον μέτρα λιτότητας συνεπάγεται χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης – 0,6% - για το 2012.
Όπως υπογραμμίζεται, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες εκτιμήσεις της ΕΕ, η οικονομική δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να συρρικνώνεται κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011 καθώς η επιπλέον δημοσιονομική λιτότητα και οι περιορισμοί ρευστότητας θα πλήξουν την οικονομία.
Λένε στους Financial Times
πηγή in.gr
Και επισήμως η Γερμανία ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο
«Ως υπεύθυνη κυβέρνηση, έχουμε πάρει τα μέτρα για την χωρίς πολλές πιθανότητες περίπτωση, κάτι που είναι ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, χρεοκοπία της Ελλάδας», είπε ο κ. Σόιμπλε, στη συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί την Κυριακή.
Ενάντια στις προσδοκίες; Χα! Μάλλον αυτές είναι οι προσδοκίες...
πηγή in.gr

Γελοιότητας συνέχεια από τον δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω ...με έπεισαν τα ακατάληπτα του  GAP και θα πω ΝΑΙ
Σε συνέντευξη του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης όπου πολιτεύεται ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα: 

“Μου έλεγαν: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις “όχι”, γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι”. πηγή cosmo
Ρε λες ο Βαγγέλας που του τηλεφώνησε να τον μεταπείσει του είπε ότι θα του βάλει τσιμεντένια παπουτσάκια;

Και για να μη πει καμιά ΠαΣοΚοτα ότι δεν γνώριζε δεν ήξερε ο Βαγγέλας τους έβγαλε στη σέντρα..:
Τη διαβεβαίωση ότι το επικαιροποιημένο Μνημόνιο δεν περιλαμβάνει κανένα μέτρο, που μην έχει παρουσιαστεί αναλυτικά στην Βουλή, παρέσχε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα και σχόλια περί «χιονοστιβάδας» νέων μέτρων και μάλιστα εν αγνοία της Βουλής. πηγή in.gr
Και βέβαια το ΠαΣοΚ δεν έκρυβε άλλα κόλπα από το λεφτά υπάρχουν, δεν θα πάρουμε νέα μέτρα, αν πάρω νέα μέτρα θα έχω αποτύχει, δεν θα πάρουμε νέα μέτρα 2, αν δεν με ψηφίσετε στις περιφερειακές θα πάω σε εκλογές, δεν θα πάρουμε νέα μέτρα 3, δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο, το 2012 θα βγούμε στις αγορές (με βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα), το 2015 θα ξαναβγούμε στις αγορές (όπως το 2012), δεν θα πτωχεύσουμε....
Ας έλεγαν από την αρχή ότι θα μας ξέσκιζαν να καταλάβουμε...
Εν τω μεταξύ ο λαός μόνο που δεν πήρε τα όπλα, πήρε όμως τα γιαούρτια και τα αυγά, τις πέτρες - όπως προέβλεψε ο διάκενος GAP - λείαν προσεχώς.
Πιο πρόσφατη επίθεση είναι στον βουλευτή Φθιώτιδας, Νίκο Τσώνη, ο οποίος για δύο ώρες εγκλωβίστηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Λαμίας και όταν βγήκε έξω δέχτηκε επίθεση με αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες αλλά και χτυπήματα σε πρόσωπο και πόδια πηγή cosmo
Αν οι ΣυΡιΖαίοι ήταν τόσοι πολλοί σε όλη την επικράτεια θα είχαν κυβέρνηση βρε ζωντόβολα. Αλλά πως να πείτε ότι αξίζουμε όσα παθαίνουμε και τα χειρότερα έρχονται.

Τελευταία λύση σας είναι η καταστολή της σκέψης όπως την Τρίτη και την Τετάρτη -28-29/6- και ο χημικός πόλεμος. Όμως εκτός από τις κλεψιές σας τα ψέματά σας και τις απατεωνιές σας θα πληρώσετε και για αυτά προδότες..!   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Use a cheesecloth to strain the puree and then pour it into an airtight container.
) at a rate of one drop of essential oil per tablespoon of base oil.
Black hair has a distinctive composition that makes
it sensitive to breakage. Ideally, prepare the
day before dilution and in the evening, put the mixture in the palm of your hand and apply and hold your hair and scalp.
As a hair growth stimulant, you can add 10 drops of rosemary oil, 10 drops of sandalwood oil and 10 drops of lavender oil to 50ml of carrier oil and massage it into your scalp.


Here is my blog post; short curly hairstyles

Συνολικές προβολές σελίδας