Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έχουμε πόλεμο, το λέει το Σύνταγμα!!!




''H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.''

*Σύνταγμα των Ελλήνων ; Άρθρο 120MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις  TMHMA Δ΄ - ;Aκροτελεύτια διάταξη – 4.
Είναι σαφές τι λέει το Σύνταγμα. Υποχρεούσαι να αντισταθείς με κάθε μέσο, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, σε όποιον πάει να το καταλύσει.
Η κυβέρνηση πέρασε το Μνημόνιο από τη βουλή με την πλειοψηφία 150+1 ενώ σαν σύμβαση διακρατική έπρεπε να περάσει με πλειοψηφία των 2/3 των βουλευτών.
Η κυβέρνηση νομοθέτησε ώστε η υπογραφή του υπουργού οικονομικών και μόνο να δεσμεύει τη χώρα στο διηνεκές σε θέματα που ξεπερνούν και την ίδια τη λειτουργία της βουλής.
Ο υπουργός οικονομικών υπέγραψε δανειακή σύμβαση όπου, προδοτικά, η χώρα παραιτείται από την κυριαρχική ασυλία της έναντι των δανειστών της και δεν έχει ενημερωθεί καν επίσημα η βουλή.

Σε όλη αυτή την υποθήκευση της περιουσίας της χώρας, την δέσμευση των γενεών που θα έρθουν και στην εξαθλίωση η δήθεν δημοκρατική κυβέρνηση ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝ να ζητήσει δημοψήφισμα ενημερώνοντας πρώτα τον λαό για τις επιλογές του σε δημόσιο διάλογο. Το δημοψήφισμα αναφέρθηκε αφού πέρασαν τα ως άνω με τρόπο τέτοιο ώστε να τρομοκρατήσει το λαό.

Η κυβέρνηση συνεχίζει ενάντια στην βούληση του λαού, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ, και ενάντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ίδια πολιτική δωσίλογων ετοιμάζοντας το μεσοπρόθεσμο σχέδιο με το οποίο θα συνεχίσει να εξαθλιώνει τους Έλληνες και θα απογυμνώσει το ελληνικό δημόσιο από την περιουσία που πλήρωσε και πληρώνει ο λαός.

Το Σύνταγμα είναι καθαρό: Η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο.

Έχουμε πόλεμο!!!







Πρέπει να κινηθούμε ταυτόχρονα σε όλους τους θεσμικούς φορείς που μπορούν να προκαλέσουν εκλογές.
Πρέπει να στείλυμε επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να προκαλέσει εκλογές. 
Να στείλουμε επιστολή στους βουλευτές του ΠαΣοΚ να ρίξουν την κυβέρνηση αυτή. Μόνο αυτοί θα δικαιωθούν στα μάτια του λαού.
Πρέπει συνταγματολόγοι και νομικοί να μας πουν ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς τρόπους και να στραφούμε προς αυτούς ταυτόχρονα και συντονισμένα.
Το μεσοπρόθεσμο δεν πρέπει να περάσει.
Το Μνημόνιο και η Δανειακή σύμβαση πρέπει να ακυρωθούν!!!!
Να καλέσουμε όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας που θέλουν την ανατροπή μαζί μας. Συνδικάτα, εργαζόμενοι, άνεργοι, αγανακτισμένοι ΟΛΟΙ τώρα.
Μια τέτοια νίκη θα είναι παρακαταθήκη για το λαό και θα μαζέψει τα λουριά του επόμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας