Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Μεγάλος, μεγαλύτερος, μέγιστος... Πάγκαλος!!!

Ακόμη μια φορά εκδηλώθηκε η αρώστια του κ.Πάγκαλου από την οποία παχαίνει. Είναι σπάνια ασθένεια στην Ελλάδα και ονομάζεται "έχω πολλά και τρώω πολύ μόνος μου για όλους και λέω μαζί τα φάγαμε".
Ευτυχώς για τον ίδιο και την περίεργη ασθένειά του - η οποία προκαλεί και αθυροστομία - όπου παει να βγει μόνος του για κοψίδια του σερβίρουν γιαούρτι που είναι διαιτητικό και έχει πολλά προβιοτικά.
Επίσης ο τρόπος σερβιρίσματος - δια της ρίψεως με πάθος και οργή - είναι προσπάθεια θεραπείας της αθυροστομίας του.
Προσωπική άποψη είναι ότι ο πρώτος πολιτικός που πρέπει να φύγει από την Ελλάδα είναι ο κ. Πάγκαλος και αυτό για 2 λόγους.
1.Μετά τα γιαούρτια η επόμενη φάση της θεραπείας είναι οι πέτρες (όπως επιτυχημένα δήλωσε και ο πρόεδρος του κόμματός του).
2.Λόγω της ασθενείας του σε λίγο καιρό δεν θα τον χωρά ο τόπος και αφού θα είναι αδύνατον να μείνει σπίτι του, λόγω και πάλι μεγέθους-πολιτικού- καλλίτερα να μετοικίσει.
Άλλωστε μετά την δήλωσή του "Πρώτα θα φύγουν οι κάτοικοι και μετά τα ΜΑΤ" η σωστή απάντηση είναι "Πρώτα θα φύγουν οι ξεπουλημένοι - προσηνημένοι στα συμφέροντα - πολιτικοί και μετά τα ΜΑΤ. Οι πολίτες θα συσκεφτούν έπειτα για να αποφασίσουν ένα πιο δίκαιο πολιτικό σύστημα - μάλλον δημοκρατία παγματική"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας