Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σύνδεση με Κάϊρο

Σύνδεση με Κάϊρο έχουνόλα τα μεγάλα συγκροτήματα Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης και όλα μιλούν για την εξέγερση εναντίον του καθεστώτος.
Βέβαια στην αρχή που οι ΗΠΑ δεν είχαν πάρει θέση, μην ξέροντας πως να αντιδράσουν, καλός ο συνεργάτης αλλά μπορέι να μην αντέξει αλλά μπορεί να βρεθεί και καλλίτερος, έλεγαν για αναρχία και πλιάτσικο και μουσουλμάνους μόνο.

Όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να καταλαβαίνουν πως μάλλον δεν θα χειραγωγηθεί ο λαός κάτω από την εξουσία άλλαξαν το τροπάρι και αμέσως τα παπαγαλάκια τους εδώ, αυτά που προπαγανδίζουν υπέρ του μνημονίου και του ΔΝΤ άρχισαν να μιλάνε για εξέγερση, με την καλή έννοια, και κατά του καθεστώτος.

Τον Δεκέμβρη του 2008 η Έλληνική εξέγερση του πιο όμορφου κομματιού του πληθυσμού,της νεολαίας, ως συνήθως, θάφτηκε από τα κανάλια, παρόλα τα κοινά σημεία με τις αντίστοιχες εξεγέρσεις στην Αίγυπτο και Τυνησία.

Όπως και εκεί, έτσι και εδώ κυβερνάνε διεφθαρμένοι κοπρίτες που λυμαίνονται τον πλούτο του λαού νομίζοντας ότι η εξουσία τους είναι κάτι που έχουν δικαιωματικά από το θεό κι όχι κάτι που τους έχει χορηγηθεί προς χρηστή διαχείρηση.
Η εξέγερση ήταν εναντίον των 2-3 οικογενειών που κυβερνάνε πάνω από μισό αιώνα και πνίγουν το όνειρο, το όραμα και την Δημοκρατία.

Τότε όμως, το 2008, , χεσμένοι οι καναλάρχες και τα τσιράκια τους οι τηλεδημοσιογράφοι μη χάσουν τη μάσα και του υποτακτικούς τους πολιτικούς έπεσαν πάνω στα παιδάκια και προσπάθησαν να ξεσκίσουν την αξιοπρέπεια της αντίστασης και του οράματός τους. Φόβισαν τους δειλούς νυκοκυραίους, όπως προσπάθησαν να κάνουν και τα Αιγυπτιακά; μέσα.
Άφησαν το πλιάτσικο να πάρει διαστάσεις ώστε να φοβηθεί ο κόσμος που συνήθως δεν παίρνει θέση και να ζητήσει από την αστυνομία να καταστείλει με πυγμή την εξέγερση, όπως και εδώ.
Μόνο που τώρα που όλοι θα πεινάσουν, εκτός από τα κοράκια που τρώνε τις σάρκες μας και μας ξεπούλησαν στο ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους. Έτσι δεν θα υπάρχει φόβος,
δεν θα υπάρχει χάσιμο και τότε θα κοιτάνε όλοι αυτοί οι εγχώριοι νταβατζήδες και λακέδες των τοκογλύφων πως να φύγουν για να γλιτώσουν το τομάρι τους, τα λεφτά τους τα έχουν ήδη σε offshore. Στον αγύριστο... και σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας