Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μας το έτριψαν στα μούτρα..!



Δηλαδή το πρόβλημα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ είναι οι περίπου 300 καημένοι που πήγαν στη Νομική; Μας δουλεύουν όλοι δηλαδή;

Νομιμότης; Χα! Στην Ελλάδα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο, ίσως από καταβολής αυτού του κράτους.

Δεν έχουμε πρόβλημα που πρωθυπουργοί έχουν στενότερους συνεργάτες ανθρώπους που παραδέχονται ότι παίρνουν εκατομύρια δραχμές-μάρκα και ευρώ και τα δίνουν μαύρα στο κόμμα. Δεν ανοίγει μύτη!!!

Δεν έχουμε πρόβλημα που πρωθυπουργοί ανοιγοκλείνουν τη βουλή προκαλώντας παραγραφές κουμπάρων, συγγενών και καλογέρων. Χάνονται εκατομύρια σε ομόλογα και ανταλλάσσονται νερά για ολυμπιακά ακίνητα με διαδικασίες εξπρές. Δεν ανοίγει μύτη!!!

Σκάνδαλα, μίζες, κλεψιές, υπεράκτιες εταιρίες (offshore), διαπλεκόμενα, ρουφιάνοι αλήτες καναλάρχες με τα τσιράκια τους, ΔΝΤ, "Λεφτά υπάρχουν", μνημόνιο - με την ρήτρα επί εθνικού εδάφους (προδοσία θα το έλεγαν κάποτε), κόψιμο μισθών, κόψιμο συντάξεων, κόψιμο θέσεων εργασίας, κόψιμο ζωών, "Μαζί τα φάγαμε κοπρίτες" και τέλος χρεοκοπια. Και το μόνο που μάτωσε ήταν η μύτη του Χατζηδάκη!

Και μιλάμε για τους, περίπου, 300. Για την νομιμότητα. ΧΑ!

Έχουμε συνηθίσει ως λαός να βάζουμε τα προβλήματά μας κάτω από το χαλί. Αρκεί να μη τα βλέπουμε. Ανίκανες ηγεσίες, διεφθαρμένοι πολιτικοί, εξαγορά ψήφων από αλήτες για να βολέψουμε ή να βολευτούμε. Τα κρύψαμε εμείς τα τρώγανε αυτοί και μας έσκασαν στα μούτρα.

Έτσι και το μεταναστατευτικό. Να το κρύψουμε να μη το βλέπουμε. Και θα μας σκάσει και αυτό στα μούτρα και θα κάνουμε τους ανήξερους πάλι. Και θα ωρύονται οι τηλεάφροι για την νομιμότητα. Και θα ουρλιάζουν οι μπουμπούκοι που δεν θα μπορούν να πιουν τον καφέ τους στο King George.

Και έχουν το θράσος να λένε ότι γινόμαστε ρεζίλι στους ξένους.
Ρεζίλι. Χα! Που απατεώνες μας ανέβαζαν ρεμάλια μας κατέβαζαν. Εκεί μας έφεραν αυτοί, μαζί με τη δική μας ανοχή. Αλλά οι θασύδειλοι δεν έχουν τα άντερα να πάνε να διαπραγματευτούν για την συνθήκη που υπέγραψαν τα ζώα. Για το Δουβλίνο ΙΙ λέω.
Υπογράψαμε οι μαλάκες ότι όσοι μπαίνουν στην ΕΕ θα μένουν στην χώρα εισαγωγής. Και τα ζωντανά τα δικά μας που υπέγραψαν δεν ήξεραν ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που θα δεχτεί σχεδόν όλη την μεταναστευτική πίεση; Και τι έκαναν με αυτό. Ότι συνήθως.
ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς υπέγραψαν. Και τους ψηφίζουμε και τους ξαναψηφίζουμε τους άχρηστους.
Και φταίνε οι, περίπου, 300. Αυτοί που μας απειλούνε ότι... θα πεθάνουν.

Αν μας φταίναι οι, περίπου, 300 τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΥΓ1 Όσοι φωνάζουν για τη νομιμότητα που καταργείται είναι όλοι αυτοί που την φτιάχνουν έτσι ώστε να τρωνε το δημόσιο πλούτο και να μένουν ατιμώρητοι.

ΥΓ2 Όχι, η νομιμότητα δεν είναι πάνω από όλα, ειδικά όταν οι νόμοι δεν εγκρίνονται από όλους μας αλλά από χούφτα ξεπουλημένων προσκυνημένων που εξυπηρετούν αλλότροια συμφέρονται και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους.

ΥΓ3 Την ανθρωπιστική διάσταση την αφήνω να την σκεφτεί ο καθένας ξεχωριστά. Δεν περιμένω όλοι να έχουν την ίδια αντίληψη περί πολιτισμού, σε κάποιους εξαντλείται στην ηδονή να τον δουλέψουν με ένα μαντράκι. Απλώς να θυμάστε ότι και οι Έλληνες ξαναμεταναστεύουν σήμερα όπως και παλιότερα πολλές φορές!

ΥΓ4 Καλά κάνουν και μας τρίβουν στη μούρη αυτό το πρόβλημα, ας δούμε σοβαρές λύσεις και ας σταματήσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε

ΥΓ5 Για τους ρατσιστές και φασίστες: Σκεφτείτε κύριοι τι έργο τεράστιο προσφέρουν στον περήφανο ελληνικό λαό οι εξαθλιωμένοι μετανάστες. Ενώ μας έχουν σκίσει οι τροϊκανοί, μας λιώσαν οι οίκοι ενοχής και οικονομίας, μας έβαλαν να σκύβουμε και να λέμε ευχαριστώ και παρόλαυτά έχουμε τους μεταάστες - τους εξαθλιωμένους για να νιώθουμε καλλίτερα, ανώτεροι βρε αδερφέ.
Από την άλλη καταλαβαίνω ότι μπορεί εκεί να βλέπουμε το μέλλον μας που έρχεται γρήγορα και να έχουμε χεστεί απάνω μας!!!

Υγ6 "Το άσυλο είναι χώρος που προσφεύγει ο κάθε αδικημένος"
είπε ο Μανώλης Γλέζος και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους εννοιολογικά και ηθικά. Δεν παίχτηκε βέβαια πουθενά η δήλωσή του. Φαίνεται ότι έγκυροι για τα έγκυρα κανάλια είναι μόνο κάτι κωλόπαιδα που ληστεύουν λαούς.

ΥΓ7 Δεν ξέρω σε πόσες χώρες υπάρχει, αν υπάρχει, η έννοια του ασύλου όπως στις δημόσιες σχολές εδώ αλλά είναι ότι πιο κοντινό στην αρχαία έννοια του και αυτό είναι σοβαρό πολιτιστικό χαρακτηριστικό. Και μόνο γι'αυτό δεν πρέπει να καταργθεί, και ας φωνάζουν οι τσιρίδες και οι μπουμπούκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας