Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

(ΜΜΕ) Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης


Πλησιάζει η 6η Δεκεμβρίου, η ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και που ήταν η αφορμή της εξέγερσης του Δεκεμβρίου του 2008, και ενός ονείρου που θα έμενε αλοκλήρωτο - προς το παρόν.


Βλέποντας το αποψινό Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα του Κούλογλου είδα κάτι που μου διέφυγε της προσοχής μου τότε.


Στο Megaλο κανάλι έδειξαν το βίντεο που είχε τραβήξει η αυτόπτης μάρτρας όταν οι δυο σκατάνθρωποι (που θα έπρεπε να σαπίσουν στη φυλακή) πήγαν στην Τζαβέλα.

Στο πραγματικό βίντεο δεν υπάρχει κανείς ήχος από συμπλοκές.

Στο Megaλο (τεράστιο κέντρο προπαγάνδας και εξαπάτησης) για στηρίξουν την ιστορία των δυο μπάτσων ότι πήγαν να επέμβουν σε φασαρίες ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ήχο ανάλογο ώστε να παραπλανήσουν τον κόσμο...! ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ _ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ _ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Ότι και να πεις για αυτά τα σκουλήκια που το έκαναν είναι λίγο αφού είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έκαναν ακόμη και αν ήταν το παιδί τους στη θέση του άτυχου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η πόρωσή τους είναι τέτοια που το μόνο που θα έκαναν είναι να γλείψουν με μανία την κωλοτρυπίδα των αφεντικών τους τα ανθρώπινα σκουπίδια.
Άντε γαμηθείτε
ΥΓ1 Δεν έπρεπε να είχε παρέμβει κάποιος της δικαιοσύνης;
ΥΓ2 Τα παιδιά στη Λάρισα δικάζονται στις 9 του μήνα για την πανελλαδική εξέγερση που αν είχε πετύχει (και θα είχε αν τα ΜΜΕ δεν εξαπατούσαν τους νοικοκυραίους) ίσως θα είμασταν καλλίτερα (και οι νοικοκυραίοι που τώρα τους παίρνουν τα πάντα)
ΥΓ3 Άντε γαμηθείτε

3 σχόλια:

Dimitris είπε...

Προχθες στη Λαρισα ειχε πορεια συμπαραστασης για τους κατηγορουμενους. Δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα ΜΑΤ σε πορεια σε επαρχιακη πολη, ανετα υπηρχε ενας αστυνομικος για καθε ενα διαδηλωτη, ισως και παραπανω.

Οσο για το Μεγκα και τα κολπα του, ειχαν διαρευσει στο ιντερνετ απο οταν εγινε το σκηνικο. Φυσικα, στην Ελλαδα εχουμε δυο χομπυ: να πεφτουμε απο τα συννεφα και να ξεχναμε τι ακουσαμε πριν απο μιση ωρα, αν δεν βολευει την κοσμοθεαση μας.

kopria είπε...

Δεν το είχα δει τότε...
Δεν πρέπει να παρέμβει κάποιος;
Να γίνει κάποια μήνυση με γαμώ τις αποζημειώσεις για την εξαπάτηση;
Να τους κλείσουν που καταχρώνται τη δημόσια συχνότητα που είναι αγαθό;

Dimitris είπε...

Μα, εγινε "για την καλυτερη κατανοηση των τηλεθεατων", οπως ειχε πει ο Great Pretender...

Συνολικές προβολές σελίδας