Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Συνομωσία των πυρήνων της στράκα-στρούκας

Κάποτε, πάνε πάνω από 20 χρόνια τώρα, λέγαμε στο σχολείο ότι η μόνη υπηρεσία στην Ελλάδα που έχει οργάνωση, βάζει στόχους και τους εκτελεί είναι η 17Ν.
Όμως φαίνεται ότι και η τρομοκρατία κόλλησε τον ιό του δημοσίου και δεν δουλεύει πια.
Αντί για μπαμ... τσιφ!!! Δηλαδή αυτό για φάρσα μου κάνει και όχι για
τρομοκρατία. Μη ξεφτυλίζουμε και τις λέξεις.
Ωραίο timming όμως ε; Και ένα πακέτο να κόβει βόλτες μεταξύ Μαξίμου και Βουλής. LOL, μπουρδέλο.
Α! κ.κ. δημοσιογράφοι, κάθε ελεγχόμενη έκρηξη δεν ήταν και γράμμα πορδούλα...!
Όμως δουλεύει η κρατική τρομοκρατία που βγαίνει επίσημα και σου λέει "Ή ψηφίζεις ή θα σου φύγω και τότε την γάμησες".
Τι μας λες ωρέ Γιωργάκη! Το σκέφτηκες αυτό που είπες; Τι θα πει την γάμησα; Από τότε που βγήκες μέχρι τώρα γαμίσι δεν τρώω; Τι νόμιζες ότι μου κάνεις Σιάτσου μασάζ;
Αλλά θες πιο νωπή εντολή για το νέο γαμίσι. Δηλαδή εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ να γίνω και ΜΑΖΟΧΑΣ. Να σου δώσω το ελεύθερο να με γαμάς και να με δέρνεις.
ΠΡΙΤΣ σύντροφε! (Απορία, στον Μαραθώνιο έτρεχες για το σπορ ή σε κυνηγούσαν; Να σου θυμίσω σύντροφε τη ρήση σου "Θα μας πάρουν με τις πέτρες" (σ.σ. Αν είστε τυχεροί))

Α! και σύντροφε. Δανία δεν γίναμε. Εκεί στα βόρεια ο επιχειρηματίας σύντροφος Παύλος Ψωμιάδης πήγε και άνοιξε εταιρία και προσπάθησε να τους τα φάει. Τον πήραν πρέφα και σε 2 μέρες απαίτησαν τα λέφτά που μετέφερε στη Swiss Bank πίσω. Και τα πήραν.
Εδώ 1 εκατομύριο "επενδυτές" εξαπατήθηκαν και ο κ. Ψωμάδης είναι έξω ακόμη και χαίρεται την πολυτελή ζωή του. Εις υγείαν των κορόιδων, με την ανοχή της πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας.
Είμαστε ιθαγενείς ρε πούστη...!

Κοντά στο μηδέν η χορήγηση δανείων από τις τράπεζες προς τα νοικοκυριά (καλλίτερα) αλλά ρε γαμώτο την επιχορήγηση που παίρνουν οι τράπεζες από το δημόσιο χρήμα το παίρνουν για να γράψουν κέρδη στους ισολογισμούς;
Καλό και αυτό πάντως. Αφού φτιάξαν τις φούσκες και μας καταχρεώσανε τους δίνουμε το χρήμα μας ώστε να συνεχίσουν να μας κυνηγάνε για τα λεφτά που μας χρέωσαν...

Ο Χριστοφοράκος έκανε παρωδία την επιτροπή της βουλής που πήγε να τον εξέτάσει στη Γερμανία.
Τι άλλο θα σας έκανε ρε παπάρες βουλευτές; Αφού χορηγεί τα κόμματά σας. Αφεντικό σας είναι και πλάκα σας έκανε. Το ξέρετε και το ξέρουμε, κόφτε τη μαλακία, και τα έξοδα πήγαινε-έλα στη Γερμανία.

ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ κύριοι, και αυτή είναι η αλήθεια.
Αυτό δεν έγινε τώρα (Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 : πτωχεύσαμε και δεν μας το λένε ακόμη ) αλλά οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ.

Ρε παιδί μου κοίτα τι θέλω να πω. Τέτοια κωλοπιλάλα να μπούμε στο μνημόνιο περίεργη δεν είναι;.
Και ήταν κωλοπιλάλα.

"Βυθιζόμαστε" φώναζαν τα υπεύθυνα χείλη.
"Δεν υπάρχει σάλιο" έλεγαν δημοσίως.
"Είμαστε Τιτανικός" ενημέρωναν τις αγορές και τρομοκρατούσαν εμάς.

Και τα spread ανέβηκαν.
Και δάνειο δεν μπορούσαμε να πάρουμε.
Και τους σύραμε, χαχαχαχαα, στο μνημόνιο όπου:
1. Ξεφορτώθηκαν οι Γαλλο-Γερμανικές τράπεζες τα ελληνικά τοξικά ομόλογα στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τραπεζα
2. Η Ε.Ε. αποφάσισε να δημιουργήσει μηχανισμό στήριξης όπου τα κράτη με ελλέιμματα θα δανείζονται μόνο ιδιωτικά. (δηλαδή όχι με 1% που δανείζει η ΕΚΤ τις ιδιωτικές τράπεζες. Όχι με περίπου 5% που δανειζόμαστε εμείς τώρα αλλά με καμιά 12αρια % - και άμα βγούμε ποτέ να κάτσω να με χέσεις Γιωργάκη)
3. Μπήκαμε στο μνημόνιο με 110% του ΑΕΠ χρέος και θα πετύχουμε να βγούμε με 140-150%. Καλά ρε, πόσο σκεφτήκατε αυτή την ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ συμφωνία;
4. Υπογράψαμε βάζοντας υποθήκη πραγματικό εθνικό έδαφος. Κάποτε αυτό θα θεωρούταν προδωσία.

Όμως ο Γιωργάκης απειλεί με εκλογές. Ρε μπας και την κάνεις σιγά σιγά;

Αλλά αν υπήρχαν αρχίδια δεν θα είμασταν εδώ. Βλέπεις όταν χρωστάς στην τράπεζα 1.000 € τότε έχεις πρόβλημα. ΑΛΛΑ, αν χρωτάς στην τράπεζα 240.000.000.000 € τότε έχει η τράπεζα το πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας