Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Το τέλειο προϊόν, σε λογική τιμή

http://news.pathfinder.gr/greece/news/596893.html
Μνήμες από την επίθεση που είχε δεχθεί η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Αθήνα ξυπνά η νέα επίθεση με βιτριόλι στο αυτοκίνητο συνδικαλίστριας του σωματείου καθαριστριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η γενική τους συνέλευση στο χώρο του πανεπιστημίου.
Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το πανεπιστήμιο υπέστη ζημιές, ωστόσο η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.
Η ίδια, η κα Μανωλοπούλου εξήγησε ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι της, μετά από εκδήλωση του σωματείου της, βρήκε το όχημά της λουσμένο με ένα περίεργο υγρό. Όπως είπε, στην προσπάθειά της να το ξεπλύνει, είδε ότι είχαν σημειωθεί ζημιές.
Ο πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκος Γιαννόπουλος, κατήγγειλε την επίθεση. Επίσης αναμένεται να φέρει το θέμα της άμεσης κατάργησης των εργολάβων καθαριότητας στα πανεπιστήμια, κατά την προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνάντηση της διοίκησης του ΕΚΘ με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.

2 σχόλια:

Un par de neuronas... είπε...

Εδώ, στη Ισπανία είναι εντελός διαφορετικά με τουσ φοιτιτές. Δεν κανόυν τίποτα απολιτος, σε 12 χρόνια που είμαι εκεί, σαν φοιτήτρια πριν και καθηγήτρια μετά, δεν έχω ζεί ούτε μια μέρα απεργίας!!! Τώρα που είχαμε ενα συνέδριο νεοελλενηκής γλώσσας, ήρθανε μερικοί φιλοί μου και μου είπανε ότι το πανεπιστήμιο μας ήταν σαν χειρουργείο!!! Εντάκξι, ούτε το ένα ουτε το άλλο.
Φιλάκια.

kopria είπε...

how true

Συνολικές προβολές σελίδας