Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο.. είναι ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Σαρκοζί, εκφραστής της φιλελεύθερης δεξιάς της Γαλλίας (όχι του Κυρίου) δηλώνει με στόμφο και μάλιστα απειλεί να τινάξει τη σημερινή διάσκεψη των G20 στην Αγγλία (σήμερα γι'αυτούς είναι η fool's day -η μέρα των τρελών και παρακαλώ αφήστε τους συνειρμούς) αν δεν θεσμοθετηθεί παγκόσμιο όργανο ΕΛΕΓΧΟΥ των αγορών.

Ο Γκόρντον Μπράουν, αυτός ο κρύος άγγλος διάδοχος και συνεχιστής του έργου του Τόνυ Μπλαίρ, του φιλελεύθερου "εργατικού" θαυμαστή και αντιγραφέα των πρακτικών της "σιδηράς παρθένου" (καμία σχέση με το συγκρότημα Iron Maiden) λαίδης Μαργαρίτας Θάτσερ είπε ότι η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς ηθικούς ΚΑΝΟΝΕΣ.


Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. λίκνο και ηγέτης του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος ΑΠΕΛΥΣΕ ουσιαστικά τον πρόεδρο μιας ιδωτικής εταιρίας της General Motors και παρεμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα υποδεικνύοντας μάλιστα και τι θα πρέπει να κατασκευάζουν (αυτοκίνητα μικρά οικολογικά ευέλικτα).

Πολλοί ηγέτες των χωρών της ΕΕ κατηγορούν ευθαρσώς τον αγγλοσαξωνικό κόσμο (Η.Π.Α.. Ήνωμένο Βασίλειο) ότι φταίει για την κρίση διότι ΑΦΗΣΑΝ τις αγορές ανεξέλεγκτες.

Ρε πόσο ξέπεσε η ελεύθερη αγορά...

Σήμερα Πρωταπριλιά πολλοί θα διαλέξουν να που ή να γράψουν ένα ψέμα που να μοιάζει με αλήθεια.

Προσωπικά είπα να πω κάποιες αλήθειες που μοιάζουν με ψέματα.

Καλό μήνα
01/04/2009
η κοπριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας