Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Άμεσα τα αποτελέσματα των νέων μέτρων, επεβλήθησαν ήδη οι πρώτες ποινές...

Άμεσα τα αποτελέσματα των νέων μέτρων, επεβλήθησαν ήδη οι πρώτες δύο ποινές

1.Πισθάγκωνα δεμένη με χειροπέδες και με αίμα στο πρόσωπο, βρέθηκε νεκρή κρατούμενη που μεταγόταν με πλοίο από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.
Η Κατερίνα αντιμετώπιζε έντονες πιέσεις και προβλήματα από τη διεύθυνση των φυλακών. Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι είχε ηγηθεί της έντονης διαμαρτυρίας των γυναικών κρατουμένων που υποβάλλονται μέχρι και σήμερα στον εξευτελισμό της κολπικής εξέτασης από μη γιατρό αλλά από υπαλλήλους ανθρωποφύλακες κάθε που επιστρέφουν στη φυλακή από δικαστήριο ή από άδεια.
http://nextok.blogspot.com/2009/03/blog-post_3143.html
-------------------------------------------------------------
(σ.μ. Διαμαρτυρόταν ε; Μπορεί να εξύβρισε και την αρχή, ίσως να φόραγε και κουκούλα. Τιμωρήθηκε όπως της άξιζε. - Ποιά υπηρεσία ήταν υπεύθυνη της μεταγωγής αλήθεια; Ποιά φυσικά πρόσωπα;)


2. Ο κρατούμενος Γ. Δημητράκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους συντρόφους του ως «αντιεξουσιαστής», ξυλοκοπήθηκε από το μέλος της «Χρυσής Αυγής», Περίανδρο, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα καταδικάστηκε τελεσίδικα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συνδικαλιστή φοιτητή Δ. Κουσουρή... Το πλέον περίεργο και ανεξήγητο είναι ότι ο Δημητράκης κρατούνταν στην ίδια πτέρυγα με ακροδεξιά στοιχεία, μέλη της «Χρυσής Αυγής».
http://nextok.blogspot.com/2009/03/blog-post_3143.html
-------------------------------------------------------------
(σ.μ. "Αντεξουσιαστής" ε; δηλαδή σίγουρα κουκούλα. Και όσο για την τιμωρία εξύβρισης της αρχής ο συνεργάτης της εξουσίας Περίανδρος ανέλαβε την τιμωρία. Εκτός από την συνεργασία με την αστυνομία έξω, φαίνεται ότι αποφασίστηκε και η συνεργασία για το σωφρονισμό μέσα - Ποιός ήταν υπέυθυνος για την περίεργη αυτή συγκατοίκηση και ποια τα κίνητρά του;)
---------------------------

Και μετά αναρωτιέστε που σας βρίζουν και θέλετε να το καταστείλετε με νόμο. Ο σεβασμός κατακτιέται δεν επιβάλλεται αλλά δεν θα το μάθετε ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας