Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Για την ημέρα της αστρολογίας...

Eίναι απλό Πολύκαρπε και θα σου εξηγήσω:
Ο γεωμαγνητικός πολός του κατά την αντιστροφή των κάθετων αντιαξόνων που καθορίζουν την ημερομηνία τελευταίου ΚΤΕΟ σε συνδυασμό με τις τομές των κάθετων γεωδαισικών γραμμων επί των ενεργειακών πεδιών που καθορίζονται απο τις κορυφογραμμές των βουνοκορφών της Πίνδου επηρεάζει δραματικά την μετεξέλιξη της ψυχολογικής διαδικασίας ωρίμανσης του ακασικού υπερεγώ.
Εν μέσω αυτών η ισχυρή επίδραση του Δία κατά την ανάστροφή πορεία του στον αστερισμό του Ηρακλή έχει αποδείξει το καθοριστικό της ρόλο στο μεταβολισμό της ντομάτας.
Τα εξόνια απο τη μεταγραφή του DNA είναι τόσο ησχυρά αλληλοσυνδεδεμένα με τον άξονα περιστροφής του ηλεκτρονίου Ζ1 ώστε η αλλαγή και μόνο στην κατεύθυνση του ανάδρομου Ερμή να αποτελεί ικανοποιητική ερμηνεία της τάσης του ανθρώπου για πνευματική γαλήνη.
Τεκμαίρεται έτσι ανευ αμφιβολίας πως σήμερα θα πρέπει να προσέξετε όλοι κατα την επιστροφή στο σπίτι να μην περνατε με κοκκινο φανάρι.
Η παρουσία του Αρη στο 1ο τεταρτημόριου του ζωδιακού κύκλου επηρεάζει τους κιρκάδιους ρυθμούς σας και η παράβαση του κοκκινού σε συνδυασμό με τον Αρη είναι πιθανό να φέρει μπινελίκια και μικροατυχήματα.
Είναι πασιφανές πως η εριστική διάθεση που προκαλεί ο ΑΡης μέσω της ισχυρής επίδρασης στο πεδίο ποζιτρονίων των εγκεφαλικών ημισφαιρίων καθορίζει τόσο ισχυρά την συμπεριφορά σας που οποιαδήποτε αλλαγή στο τρόπο φαγητού θα επηρεάσει τις συνήθειές σας στην τουαλέτα.
Κατανοητός;

Του Δημήτρη Χατζηστεφανιδη

Τι να πω φίλε. Ο τρόπος σου είναι πιο κατανοητός και πιο τεκμηριωμένος απο τον τρόπο των επαγγελματιών αστρολόγων. Δεν αφήνεις την επιστήμη σου να κονομίσεις και συ;

κατ'αντιπαράσταση της ανάρτησης http://kopria.blogspot.com/2009/02/blog-post_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας