Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει...






Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει ή στον πανικό της μη ανάληψης της εξουσίας πέφτουν και οι μάσκες.
Είχαμε γράψει παλιότερα, από τις πρώτες αναρτήσεις, γαι το πως μας βλέπουν οι πολιτικοί
τ(ρ)αγοι μας-δεν μπάινει τόνος επίτηδες-. http://kopria.blogspot.com/2008/10/blog-post_22.html

Ο κυρ-Πάγκαλος όμως το πήγε στο αληθινό μέγεθός του (τεράστιο σαν το δικό του).

"Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισότερα κόμματα. Δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική".

Έτσι είναι κυρ-Πάγκαλε; Δεν θέλουμε να ασχοληθούμαι εμείς ή δεν θέλετε εσείς να ασχολούμαστε ώστε να κάνετε ότι γουστάρετε με άλοθι την άδειά μας κάθε 4 χρόνια και να μας έχετε και για μαλάκες;

Και ας αποδεχθούμε ότι δεν θέλουμε. Εσείς ως πολιτικός και εσείς ως πολιτικοί δεν θα έπρεπε να προάγετε την πολιτκή στους ιθαγενείς αυτής της χώρας;
Δεν θα ήταν η αγαθότερη πράξη και πρώτιστος σκοπός να γίνουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας πολίτες και να μπορούν να διαχειρίζονται τα της εξουσίας των.
Ξερεις κυρ-Πάγκαλε, σοφέ δημογέροντα και σεις οι άλλοι, ότι οι πρόγονοί μας χαρακτήριζαν βάρβαρους αυτούς που δεν διαχειρίζονταν ελέυθερα τις τύχες τους. Τους σκλάβους.

Υποθέτω ότι αυτό θέλετε να είμαστε, πιο ανθρωπιστικά βέβαια. Να διαχειρίζεστε εσεις τις τύχες μας. Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ακόμη ακόμη το μέλλον του πολιτισμικού προσδιοριστικού ονόματος Έλληνας.

Να κοιτάμε τη δουλειά μας, σαν μέλισσες ή μυρμήγκια, για να κάνετε και σεις τη δουλειά σας.

Καλά κάνετε όλοι σας κυρ-Πάγκαλε και σεις οι επίλοιποι των Αργείων χωρίς καμιά αιδώ. Στην χώρα των κουλών έπρεπε να ζούμε αν κάθε φορά που την επομένη των εκλογών οι Έλληνες πραγματοποιούσαν την απειλή ότι θα κόψουν το χέρι τους αν σας ξαναψηφίσουν.

Τουλάχιστον τότε δεν θα σας ψήφιζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας